Rom 26.03.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Dzień "Dobry Zimowo Depesiu a co to za targi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 No właśnie, a na jakie Ty targi jedziesz???? Co ma nie być świetnie Jest super!!!! Zima za oknem, choinkę chyba dzisiaj ubierzemy , pieniędzy nie mam a trochę złocisza by się przydało, bo płatności mam, ale co tam!!!!! W mordę jeża - z Ziemi nas nie zepchną!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 U nas też biało.Za to dla odmiany, chociaż koniec miesiąca już blisko, tym razem stać mnie nawet na rajd po krakowskich ciucharniach - wiosna chyba jednak przyjdzie i trza dziecka ubrać. Miła odmiana, bo w ostatnich miesiącach tuż przed ich końcem wydalaliśmy ostatnią złotówkę i trzeba było żyć zapasami zgromadzonymi w domu.Depeesiu, a te targi to nie w Krakowie są? Bo coś wspominałaś kiedyś o jakiejś kawce wspólnej (byle nie w piątek!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ale masz fajnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ale masz fajnie!!! A co do tej wiosny .... pewna jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Wyglądnęłam przez okno.... Sypie! Gęsto i biało!!!Co do wiosny mam wątpliwości. Sądzę, że wiosny w tym roku nie będzie. Od razu przyjdzie lato! Zobaczycie - wieczorem śnieg, a rano 25 st, a po kilku dniach 30 st.! Mam fajnie, ale miesiąc temu nie miałam. I dwa miesiące temu też. A trzy miesiące temu to już w ogóle, bo kole dwudziestego kasa pokazała dno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Uuuu, zazwyczaj jakoś tak mi się ostatnio udawało, że na styk, bo na styk, ale wystarczało. A teraz kicha!!! No, ale nic to!!!! Rany, ale zadyma!!!! Jak dla mnie wizja z nocnym śniegiem i porannym tropikiem mże byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Nie łam się, jak masz grule i makaron w spiżarce, to do pierwszego dożyjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Nie łam się, jak masz grule i makaron w spiżarce, to do pierwszego dożyjecie. Ja muszę to 10-go Ale dożyjemy Sucha karma też jeszcze jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.03.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 wczoraj widziałem parę żurawi a dzisiaj kwitnące forsycje a Wy tutaj o zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A ja tydzień temu czaple widziałam!!! I co??? Szkoda ptaszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 U mnie ptaki wróciły juz do lasy i głupio było ich słuchać jak wokół śnieg leżał. One tez jakoś tak śpeiwały... inaczej Co do makaronu to podstawa w mojej kuchni Zawsze mam zapas. Jak nie ma co - to jest makaron OK ma fajny przepis na sos do makaronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A jak trafić na ten przepis??? Zajrzeć do OK czy gdzieś na Kulinariach??? U mnie makaron to też artykuł pierwszej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 OK podawała go u siebie ale pewnei trudno teraz trafic na tę strone z przepisem więc lepiej poproś Ją na pw o ten przepis na sos carbonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A my widziałyśmy bociany! W locie, co wróży, że będziemy podróżowały w tym roku. Biorąc pod uwagę nasze wakacyjne plany, jest wysoce prawdopodobne, że się ta wróżba sprawdzi. Gorzej, że Andrzej pierwsze w tym roku bociany widział w gnieździe! To jak my będziemy jeździły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 To jak my będziemy jeździły??? W przeciwieństwie do mnie masz ten plastikowy prostokącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A my widziałyśmy bociany! W locie, co wróży, że będziemy podróżowały w tym roku. Biorąc pod uwagę nasze wakacyjne plany, jest wysoce prawdopodobne, że się ta wróżba sprawdzi. Gorzej, że Andrzej pierwsze w tym roku bociany widział w gnieździe! To jak my będziemy jeździły??? bociany w locie to bardzo dobry znak wróży dostatek, no i ten, nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 U mnie znów bocian w locie to zdrowie na cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 U mnie znów bocian w locie to zdrowie na cały rok jak ostatnio widziałam bociany w locie to wracałm z Chorwacji z wakacji do domu, normalnie całe stado leciało. Po powrocie okazało się, że będzie Zuzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 No dobra... a jaki to znak DLA BOCIANA gdy kogoś z nas zobaczy idącego lub siedzacego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts