EZS 26.05.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 OK, Gagata, coś tam już wiemy Jedna noga i nie bardzo twarde to raczej nie niewydolność krążenia (choć jeżeli po nocy maleje, to wykluczyć nie można i w zasadzie USG serca w którejś-tam-kolejności), nie ugryzienie bo za długo trwa. Stawiam na jakieś zapalenie ścięgna Achillesa lub niewydolnośc naczyń limfatycznych (to bardziej). Żylnych mniej prawdopodobne. USG Dopplera żył i naczyń limfatycznych tej nogi a jak nic nie wyjdzie to ortopeda. Ale jak to "załatwić" w warunkach naszej publicznej służby zdrowia, to ja nie wiem. Póki co nie zaszkodzi Lioton1000 do częstego smarowania. A żylaki są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ewa, jesteś po prostu the best!!!! Kończąc temat rąk ... wszystko, absolutnie wszystko w ogrodzie robię w rękawiczkach i mam gdzieś, że razem z chwastami poleci mi 5 czy 6 marcheweczek! Od tego nie zbiednieję, a dłonie po ziemi ciężko doprowadzić do porządku. Amen Podobno ma u mnie padać dzisiaj w nocy ... jeśli nie - skłądam zażalenie tam w górze!!! Gagatko, dzięki mocne za linka do zraszacza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.05.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 TARCIA Ty to potrafisz czlowiekowi smaka na morze, rybke, wolny czas i zycie narobic Boshhhhh ... ale bym tak chciala Chociaz na pol dnia teleportowac sie na plaze, opchnac wedzonego karmazynka, albo lososka, przegonic siersci po piachu a na koniec wciagnac goferka z jagodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.05.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 (Doktor) Ewa - dziękuję Ci bardzo ! Żylaków nie ma (póki co..?) Lioton zakupię. Już jest dużo lepiej, nie boli przy schodzeniu ze schodów ani w ogóle, tylko została lekka opuchlizna i to miejsce (ta stopa wokół kostki) jest taka jeszcze "nieswoja". Cóż - rozejrzę się za tymi badaniami.. trzeba to trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.05.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 ... ja tam wszyćke choróbska leczę tylko jednym likarstwem ... jak mój ŚP Dziadek (żył lat 96) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.05.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Gagata, jeżeli przechodzi, to póki co kup lioton i fenistil i na zmianę... Jak przejdzie to problem z głowy... na razie Chef, likarstwo można jako środek pomocniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.05.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Chefie, rozumiem, że to lekarstwo wewnętrznie się stosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 w nogę wetrzeć też można, ale co za przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.05.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Wpadłąm zobaczyć jakie to likarstwa stosujecie Bryyy wieczorne Tarcia... alem się rozmarzyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 jutro wstawie focie znad sobotniej wyprawy nad morze, dzis juz jestem padlina. oglaszam, ze skarpa zrobiona, dzis skonczylam , uchetalam sie jak kon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.05.2012 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 ... Chef, likarstwo można jako środek pomocniczy ... pomocniczo to Dziadek używał "tabletek z krzyżykiem" Chefie, rozumiem, że to lekarstwo wewnętrznie się stosuje ... nie inaczej ... wszystkie choróbska z wewnątrz na zewnątrz są wypędzane ... no Beryl to se już pałke przegina ... sporo kwiatków z qumkwata postrącał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 cukinie też nędznie, wielkie mecyje, z 11 posianych miejsc, w każdym po 3 nasiona, wzeszło... 7 sztuk!!! to i tak dużo, moje wszystkie zostały pod ziemią, jeden patison za to wylazł zobaczyć czy deszcz będzie padał cukinie były z moich ubiegłorocznych, może dlatego nie wylazły, część ogórków też nie wzeszła, w piątek dosiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Chefie - likarstwo stosuję (może dlatego złe mija ). ..No ... chyba, że to nie to likarstwo... Ewa - dziekuję raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 to i tak dużo, moje wszystkie zostały pod ziemią, jeden patison za to wylazł zobaczyć czy deszcz będzie padał cukinie były z moich ubiegłorocznych, może dlatego nie wylazły, część ogórków też nie wzeszła, w piątek dosiałem Ogórki też słabo powschodziły, dzisiaj Babcia dokupiła, namoczy, to jutro dosieję. Kapusta włoska i brokuły też nie wylazły , trzeba będzie po flance jechać. Teraz czas spędzamy wożąc traktorem beczkę z wodą i latając po grządkach z konewkami - zabiera to nam około 2 godzin z życia codziennie! Szlag by to. DESZCZU CHCĘ!!!!!! Zaraz pójdę jeszcze na grządki, zrelaksować się z dziabką w dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 jak dlugo wschodzi pietruszka i koper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.05.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 jak dlugo wschodzi pietruszka i koper? pietruszka to 3 tygodnie z hakiem, koper to chyba z tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Chefie - likarstwo stosuję (może dlatego złe mija ). ..No ... chyba, że to nie to likarstwo... Skoro złe mija to na pewno likarstwo jest właściwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 No przecież, Łosia! Aaaa no to spożywam (eeee .... tego .... STOSUJĘ, czy jak tam..LECZĘ)) nadal Z przyjemnością :yes:. Na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Z tego wszystkiego wczoraj też nabyłam sobie likarstwo. Chyba dzisiaj zazyję, bo już mi się cos w środku robi, jak o tym podlewaniu pomyslę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 ja generalnie dzis od rana z wcurzem chodze wiec tez zazyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts