relek 02.06.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Toż to ten Brazylijczyk jakiś nowy "dekalog" napisał ....jak ja się cieszę Chefie ,żeś to nam odkrył, tu zawarte jest wszystko co ja wielbię i te 15 min tyż ......pamiętam jak sprawdzałam puls śp Komarowi , to on miał ledwo 46 i serce jak wór ......no coś w tym jest żeby się nie ruszać...... Edytowane 2 Czerwca 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Relek... a coś Ty robił z Komarem??? Jego już daaawno nie ma.... DPSia... u nas piździ.... baaardzo piździ... głowę chce urwać... Mnie zawiało... a deszcz tylko jeden spadł... no i nic nawet nie kapie z nieba... Zażalenie składam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.06.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ... i te 15 min tyż ..... ... a ja się zastanawiam, czy powyżej 15 minut to już "wyczynowo" ? ... i czy nie za wiela ? Deszczu mogie trochę odstąpić ... pada już cały tydzień no i cieplutko cały czas ... trawsko rośnie jak jakieś gupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.06.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Relek... a coś Ty robił z Komarem??? Jego już daaawno nie ma.... no ja mu pulsa sprawdzałam Edytowane 2 Czerwca 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 no ja mu pula sprawdzałam Kiedy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2012 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 No u nas też gwiździ, cholera. I OCZYWIŚCIE nie pada. Relcia - a Ty słuzba zdrowia jezdeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Sierpień 1998r... Woliński Park Narodowy... to gdzieś z okolić Międzyzdrojów, albo Szczecina jesteś? Ale on jak mnie pamięć nie myli to na miejscu zginął... W tym miejscu pomnik 3 olimpijczyków jest.. Rozjazd na Międzyzdroje a Kamień Pomorski....No ale też wcześniej miał kilkanaście innych wypadków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 No... moje okolice... Straszna tragedia to była. Relka pewnie teraz znowu nam każe czekać na odpowiedź, co za kobieta, kurde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.06.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) już,już ....jak mnie tu nie ma to znakiem za Proboszczem murem stoję i im rekolekcje ,tym niewiernym , uskuteczniam....połowę filmu z Wikowyji musiała baranom wklepać, a oni i tak nie rozumieją no co Wy ,czy ja nekrofil? jeszcze żył jak mu sprawdzałam , ja z nim morze wódki wypiła .....albo stawek ino....no jemu więcej weszło a służba zdrowia nie jestem , chociaż przy matce pielęgniarce wiedzy nabyłam i gdyby nie wojna to bym medycynę skończyła.... Edytowane 2 Czerwca 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Znaczy co - znaczy jechałaś za nim/z nim? Bo rozumiem, że się znaliście. No weź coś opowiedz, najpierw zaciekawiasz, a potem cedzisz informacje po linijce, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 No to ja już nic nie kumam.... proszę jaśniej... Nooo że C2H5OH spożywałaś... nooo to ja zrozumiałam i w stosownych wielkościach , wprost proporcjonalnych do masy ciała... ale te inne proszę przetłumaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.06.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 przypuszczam, że te pomiary tętna były przy różnych weselszych okazjach, niekoniecznie tej ostatecznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.06.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 no joj ta joj ....za życia my trunkowali , znaczy za Jego życia i a raz w celach rekreacyjnych kopali się po łydkach w celu zabrania sobie piłki i strzelenia gola w przeciwną bramkę i ja poobijana przez tę masę, miałam już zadyszkę i puls 160 może, a Władek jakby w ogóle nie biegał, żadnej zadyszki i puls w granicach 46 ....no może on już był martwy, ale gadał do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.06.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Zdarzało mi się nie raz mieć puls 90 - łapałam wtedy jakiś długopis, kartkę papieru i zaczynałam pisać testament ... pomagało puls skakał natychmiast do 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.06.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 i po co Ci to było?piszę tak późno, bo chciałam skorzystać z okazji ,zże tyran telewzowy zasnął ....to ja sobie kabaret obejrzę :0...Tyma w Opolu ...publiczność wyszła, w Opolu ....ja zostałam do końca ....nie dziwię się, że wyszli ...ja też bym wyszła , ale nie miałam gdzie wyjść , wszak późna noc ....tylko młody Ssszczur mnie nie zawiódł, Tymowi sie jeszcze zdaje ,że zasnął w epoce głębokiego socjalizmu hehehe........tyran chociaż się wyspi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ooo, a ja włączyłam opcje nagrania tej części (nie wysiedziałabym, nie ma mowy) i skończyło mi się po niecałej godzinie, głupi dekoder! Mówisz, że niespecjalnie jest czego żałować...? Stuhra młodego mi szkoda, że nie obejrzałam, to zwykle jest inteligentny i kulturalny żart w jego wykonaniu... Musiałam napalić w kozie - ZIMNO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Uff - trzeci i w tym roku raczej ostatni wpis na blogu o Bautzen popełniłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 też Tyma wyłączyłem ........ obcinanie pomisiowych kuponów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) też Tyma wyłączyłem ........ obcinanie pomisiowych kuponów ... mam tak: "przepraszamy, ze względu na ograniczenia licencyjne, materiał nie jest dostępny na terytorium Twojego kraju" ... to TVP oczywiście ... no i pies ich jebał (no ale pełna kultura ... "Twojego" pisane z "kapitalika") ... przeszedłem na "youtube" i obejrzałem sobie Sztur'ka Młodego ... cały czas w doskonałej formie ... za Tym'em nigdy nie przepadałem, więc strata niewielka Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.06.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) no facet powinien się dowiedzieć, że już w ogóle nie jest śmieszny ...ale żeby Janda mu pomagała w tej żenadzie koniec świata pani Popiołkowa,i nawet Janek z Rudego się nie popisał ,choć niektóre numery ma debest jak np Teściowa ... :0 .....choć przyznam ,że była tam młodość co śpiewała dobrze ratując ten Team Tima jak mogła o jejku jak ja sem umysł zmęczyła tą obroną proboszcza ......może zacznę na zarobek pisać kazania Edytowane 3 Czerwca 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts