relek 03.06.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Badania nad alkoholem wykazały że:wódka z lodem - atakuje nerkirum z lodem - atakuje wątrobęgin z lodem - atakuje mózgwhisky z lodem - atakuje serce Ten cholerny lód szkodzi na wszystko !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.06.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Badania nad alkoholem wykazały że: wódka z lodem - atakuje nerki rum z lodem - atakuje wątrobę gin z lodem - atakuje mózg whisky z lodem - atakuje serce Ten cholerny lód szkodzi na wszystko !!!! ... dlatego kuźwa nie mieszkam na Alasce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2012 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 :rotfl: Dlatego ja nie używam lodu! Uff, jednak popadało u nas jeszcze trochę wczoraj. Przydałoby się jeszcze ze 3 dni porządnego deszczu... Dziś albo jutro dosieję drugi rzut kopru na polu, nową sałatę, może coś tam jeszcze. Truskawki z różą jeszcze dzisiaj dokończę, czyli dodam różę, lekko przesmażę przez chwilę, popakuję w słoiki i zagotuję je. Sama jestem ciekawa, ile ich wyjdzie, przerobiłam 20 kg truskawek, a masy owocowej wcale nie jest dużo! Mnie rozbawił jeden moment Tyma z Jandą - kiedy "leżą" w łóżku, ona domaga się, żeby obejrzał ją gołą, bo o tym marzy, mówi: "Ja się rozbieram, a pan obejrzy mnie gołą, bo ja o tym marzę - stoi?" A on na to niepewnie, zerkając pod kołdrę: "Nnnie wiem... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Co to dzisiaj sie dzieje, nikogo nie ma na forum! No pustki kompletne - czy ja o czymś nie wiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 czy coś się dzieje to i ja nie wiem ale u mnie to jakoś ta pogoda tak:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 U nas W KOŃCU zrobiło sie pieknie!!! Cichutko, słonecznie, ciepło, wilgotno, słychać tylko ptaki, świerszcze i ciszę. Poszłam na pole posiać drugi rzut koperku, aż nie chciało się wracać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 a u mnie sobie pada tak równiutko bez pośpiechu, fajnie bo sucho było, katastrofa bo prace ziemne mamy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.06.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Jak dla mnie to niech pada, bom kawałeczek trawki posiała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 u mnie ze dwa dni by mogło jeszcze poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.06.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 ja mam robotę na srodę, teraz mam 15 min relaksu, to zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Przylazłam tak sobie ... a co się będę w domu nudzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 To miło, że zaglądasz, Ewa! Dzisiaj siąpi u nas, ale nie narzekam - ziemia była już tak sucha ostatnio, że naprawdę, ile by deszczu nie spadło, to i tak wszystko z wdzięcznością przyjmiemy. Chyba będę zmuszona chałupę odgruzować, nie ma jak z domu wyjść. W czasie deszczu dzieci się nudzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Oooo, Braza się znalazła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 czesc u nas ostatnio padalo w sobote, wiec nie ma co sie cieszyc, trawnik juz zapomnial, ze troche wody dostal, ten pipipipipi wiatr osuszyl znowu wszystko. rosliny wygladaja tak, ze plakac sie chce, listki wysuszone. mszyce sie rozszalaly, o przedziorach szkoda slow. ech ide, co tu bede tak glupio narzekac. do widzenia za jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.06.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Oooo, Braza się znalazła! A to ja się zgubiłam No pacz Pani, nawet nie wiedziałam, dobrze, że się mimo to znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Tarcia - ja to Cię rozumiem, bo tez zawsze narzekam na brak opadów atmosferycznych. Brazunia - no sama widzisz, jakbyś do mnie nie zaglądała, to nawet tak fundamentalnych rzeczy byś nie wiedziała! Dzisiaj też popadało, a właściwie pomżyło nam, ale jest naprawdę przyjemnie, poza tym, że palić w kozie trzeba, bo w chałupie z zimna trzepie. Trochę odgruzowałam, teraz trzeba się wziąć za wysuszenie kwiatów czarnego bzu, potem na herbatki przeziębieniowe będzie jak znalazł! Sołtys mi dwie michy ogromne kwiatów nazbierał, więc teraz mam zajęcie z suszeniem, do tego jeszcze trzeba na gwałt ścinać i suszyć zioła, a mamy ich naprawdę sporo! Lecę zdjąć oregano z siatek i położyć czarny bez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Oooo, Gagata się też odnalazła! I wysłała mnie na jakąś stronę, co ja jej nie znam i wejść nie mogę, bo chcą login i hasło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 u mnie leje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2012 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Wusia, nie martw się, będzie Ci w ogrodzie rosło jak na drożdżach! Deszcz minie, a roślinki będą wdzięczne. U nas póki co słońce, nie wiem, jak będzie po południu. Oby nie lało, bo mają ważni Goście przyjechać. Zaraz idę rozpalić w kuchni stodolnej, ogarnąć tam, ogrzać i suszyć zioła i bez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts