Agduś 26.03.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A my widziałyśmy bociany! W locie, co wróży, że będziemy podróżowały w tym roku. Biorąc pod uwagę nasze wakacyjne plany, jest wysoce prawdopodobne, że się ta wróżba sprawdzi. Gorzej, że Andrzej pierwsze w tym roku bociany widział w gnieździe! To jak my będziemy jeździły??? bociany w locie to bardzo dobry znak wróży dostatek, no i ten, nooo Dostatek przyjmę baaardzo chętnie! Jakby co, to postawię coś na forum za dobrą wróżbę. Za "ten, nooo " to ja juz dziękuję bardzo! Pod tym względem czuję się spełniona. Widocznie byłam biologicznie zaprogramowana na trójkę, bo po drugiej córci mną miotało, coby mieć trzecie, a po trzeciej zapanował spokój. Bocianów było dużo. Z pięć co najmniej. To ja poproszę dużo tego dostatku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 No dobra... a jaki to znak DLA BOCIANA gdy kogoś z nas zobaczy idącego lub siedzacego Zapytaj bociana! Sama jestem ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 No dobra... a jaki to znak DLA BOCIANA gdy kogoś z nas zobaczy idącego lub siedzacego Zapytaj bociana! Sama jestem ciekawa. Na północny zachód jeszcze chyba nie przyleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzień dobry w kolejny świetny dzień! Targi teraz to nie w Krakowie, w Krakowie będe na targach 12 i 13 kwietnia, to mam nadzieję, że jakoś się z Agduś umówimy. Ostatnio dostępu do netu w ogóle wieczorami nie mam, widocznie mój net tylko rano pracować umie. Proszę więc o wybaczenie, że mnie nie ma wieczorami, to przez ten net. Brazunia, jak masz ten przepis od OK, to może wpiszesz? Też bym skorzystała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.03.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Depesia ja też mam z netem kłopoty. Wczoraj to już przeszło wszelkie granice. Po kilka razy pisałam posty i mi je wywalało Więc nie martw się, nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Tak to jest jak nie ma TPSy , nie lubie skurczysynow , ale net zawsze jest.Wkurza mnie tylko , ze place za telefon , z ktorego nie korzystam , a rachunki czasem wychodza takie jakbym gdzies dzwonila Za oknem bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Cześć z rana!!! Śnieżek prószy - ja wiem, żadna rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 U nas słoneczko, śnieg leży jeszcze w cieniu i na Pogórzu Wielickim. Jakieś chmury się tam zbierają, ale mam nadzieję, że nie sypnie z nich zaraz tak jak wczoraj.12 i 13 - zakonotowałam sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ale teraz to juz rewelka!!!! Przestał prószyć, stopiło się, co miało stopić i słoneczko... i ciepło!!!! Tfu!!! Tfu!!!! co by nie zapeszyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzień dobry przyszłam powiedzieć U mnie też słoneczko i śnieg...topnieje A co do bocianów....ja sobie nie przypominam, żeby latały jak ja zachodziłam w ciążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.03.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dpsia po chalupkach biega , a w domu przeciag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No co, trochę przeciągu musze zrobić, to może stare kurze same się posprzątają. Dobrze, że Goście się u mnie dobrze czują, proszę jak najczęściej zaglądac i się gościć ile wlezie. Ja to już chyba z radości, że mogę po kilku dniach swobodnie pisać na forum (tutaj o iebo lepszy zasięg niż u mnie) ciągle jeszcze spać nie poszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Spojrzałam na zegarek - musisz być rzeczywiście pod ogromnym wrażeniem tego zasięgu! Mnie się już ślepia kleją, ale jeszcze musiałam sobie przygotować pomoce na jutrzejsze zajęcia w przedszkolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Aaaaaa, no właśnie, powiedz jak Ci się z dzieciakami w przedszkolu pracuje? Nie jesteś wykończona po zajęciach? Ja jak miałam zajęcia w przedszkolu z języka to wychodziłam po pół godzinie tak zmęczona jak po kilku innych grupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ziewając, choć to nieładnie i niekulturalnie, mówię dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Brazunia, a jak to się stało, że Ty nie śpisz już i już na forumie jezdeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Nie wiem, jak, ale się stało POwinnam bykiem leżeć aż do teraz przynajmniej, bo córcia dopiero na 9-tą do szkoły. Pogięło mnie normalnie Ale pogoda ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Aaaaaa, no właśnie, powiedz jak Ci się z dzieciakami w przedszkolu pracuje? Nie jesteś wykończona po zajęciach? Ja jak miałam zajęcia w przedszkolu z języka to wychodziłam po pół godzinie tak zmęczona jak po kilku innych grupach. Może ta grupa jakaś wyjątkowa, ale nie są męczący. Ostatnio zaczęłam się zastanawiać, czy coś im te zajęcia dają. Na szczęście dzisiaj zauważyłam, że niektóre dzieci już zaczęły czytać globalnie krótkie wyrazy, niektóre załapały czytanie z taktowaniem, większość już zapamiętała dwie listy po 10 wyrazów z "ó" niewymiennym (to taki praktyczny przykład zastosowania mnemotechniki, której ich uczę). Trudno mi powiedzieć, czy poprawiła się ich zdolność koncentrowania uwagi, zresztą to trudno zmierzyć. Za mało mam tych zajęć - raz w tygodniu godzinkę. Powinnam przychodzić ze trzy razy, ale na to nie ma czasu, bo pani musi przecież zrealizować swój program. Poza tym robi się ciepło i dzieciaki chcą wychodzić na pole. Lepiej by było, gdybym mogła prowadzić te zajęcia po obiedzie, kiedy już nie mają zerówkowych lekcji, ale wtedy część dzieci wychodzi do domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Nie wiem, jak, ale się stało POwinnam bykiem leżeć aż do teraz przynajmniej, bo córcia dopiero na 9-tą do szkoły. Pogięło mnie normalnie Ale pogoda ładna Moja mogła mieć na 9.50, ale poleciała na ósmą, bo w sklepiku pracuje w tym tygoniu i jest z tego baaardzo dumna. Dwa konkursy dzisiaj miałą - ciekawe, jak jej poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts