braza 06.06.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Polazłam na tę stronkę, ale mam to samo co Depsia - każą coś wpisać a nie mówią, co:rolleyes: Idę na truskawki ... niektóre nie zdążą dojrzeć do czerwoności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 DPS-ia no rosnąć będzie - to mnie cieszy ale dorwaliśmy taniej ziemi i małż w krecika się bawi i tu deszcz za cholerę niepotrzebny bo robić się nie da a małż i tak po deszczu łazi i grzebie i w końcu się zaziębi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 hej, a ja jestem zrypana jak stonka po oprysku. zasypiam na stojaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Tarciu... a co Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 co jest? dlugo by pisac, jest do d.... wszystko mi sie sypie na kazdym froncie , porazka pogania porazka i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.06.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) o 17 będzie padało w Tuplicach , Hej! DePeSia a Ty sprawdzałaś w tym Budziszynie, ile to domów oni upchnęli na 1 m2 ? Edytowane 6 Czerwca 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Relka, ja Ci już mówiłam - na jakim portalu to gadajom, hę? W Budziszynie wynik na m2 mają naprawdę niezły, choć rzekłabym - nie porażający. Na Lazurowym Wybrzeżu to dopiero mają osiągi! Rano było słońce i błękit, teraz już zachmurzone, co napawa mnie obawą, że Relka może znowu rację mieć z tym deszczem. Dzisiaj wyjątkowo on mi nie pasuje, ale cóż zrobić... Dpbra, idę w stodole podłożyć, tymianek i oregano już dosychają, kwiaty bzu zaczynają dopiero więdnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.06.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 no pocieszę Cię:wave:zjawisko deszczu Ciebie zmalało:rolleyes: a chmurecznosć duża http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=1875 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 relciu kochana, prosze zapowiedz i mi pogode na jutro (chcialabym slonecznie ale nie upalnie i bez deszczu a najwazniejsze zeby wiatru nie bylo). bedzie tak ? okolice trojmiasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.06.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 wiatru:) obiecuję nie będzie ale ....w całej Polce ma być pochmurnie ,duuużo niskich chmur .....jest coś takiego ,że często Boże Ciało ostatnio pogoda się kisi , jak da procesji przejść ,to pogoni wiernych do domu ulewą albo burzą ....cosik w tym jest:) może się u Ciebie zdarzyć, że pokropi jak ksiądz kropidłem , a reszta to od Boga zależy ...no bo przecie nie od tych co pogodę przepowiadają, bo im to zawsze nie wychodzi .....więc jak mówią starzy górale - nad morzem abo bedzie padać , abo nie bedzie padać , abo bedzie słónycko świcieć, albo nie bedzie świcić .....hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.06.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 a dla mnie deszcz może padać .....wylicytowałam sobie na A płaszcz za całe 16 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 O żesz, szczęściara! Pokaaaż, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 a dla mnie deszcz może padać .....wylicytowałam sobie na A płaszcz za całe 16 zł dla mnie nie, mam gosci na grila i nic innego w planach do jedzenia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.06.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Trzymaj się Tarcia.Jak to mówią "Twardym trzeba być nie mientkim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Trzymaj się Tarcia. Jak to mówią "Twardym trzeba być nie mientkim". wiem, wiem, musze byc jak Tommy Lee Jones w Ściganym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.06.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 w rzeczywistości prezentuje się lepiej ,jest podgumawana , ma bardzo ładny letni beż .....tylko nie będę sobą jak jej nie zeszyję po bokach, jest tam tylko na jeden rzep spięta , bo taki nietoperz trochę nie bede latać po polach przeca ...a nówka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.06.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Wypirzyłam ten link, jakoś muszę inaczej.. ..Jak się pisze WYPIRZYŁAM...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.06.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 jeżeli traktować tę czynność jako pochodną od "pizgnąć " to g wymienia się w ż.....przynajmniej tak powinno :rolleyes:jeżeli by zaś pochodziła od słowa wypieprzyłam, a była ino tylko jego odmianą .....to musowo rz ....... no chyba,że by było inaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Dobrze napisałaś, Gagatko! A nwet jeśli źle, to ja też w takim razie piszę to źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.06.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 :popcorn:jak wyglądają smardze w naturze '? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts