Arnika 06.06.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Podobno są pokręcone/pomarszczone, a po przekrojeniu puste w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 DPS-ia jak suszenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 :popcorn:jak wyglądają smardze w naturze '? relciu tak: kapelutki sa spiczaste, jest podobny grzyb trujacy: piestrzenica kasztanowata ale wyglada jak zmemlany mozg, jest bardziej okragly i miazsz ma charakterystyczny zapach niedojrzalego orzecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.06.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 no właśnie, od razu mi się toksykologia przypomniała. fuj, a kysz, ile ja się żołądków napłukałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ewa masz racje, do grzybow nalezy ostroznie podchodzic a jesli ktos sie nie zna i pewnosci brak to polecam suszone ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Nie rozpoznałabym tego smardza za cholerę!!! Pozostanę w takim razie przy kurkach, podgrzybkach i prawdziwkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.06.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 jeżeli traktować tę czynność jako pochodną od "pizgnąć " to g wymienia się w ż.....przynajmniej tak powinno :rolleyes:jeżeli by zaś pochodziła od słowa wypieprzyłam, a była ino tylko jego odmianą .....to musowo rz ....... no chyba,że by było inaczy No identyczne skojarzenia miałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 wiem, wiem, musze byc jak Tommy Lee Jones w Ściganym No dokładnie, Kochana, Ty się trzymaj mocno i się nie puszczaj!!! w rzeczywistości prezentuje się lepiej ,jest podgumawana , ma bardzo ładny letni beż .....tylko nie będę sobą jak jej nie zeszyję po bokach, jest tam tylko na jeden rzep spięta , bo taki nietoperz trochę nie bede latać po polach przeca ...a nówka jest Wyobraźnia mi zadziałała z tym nietoperzem... A kurteczka fajna, ma faktycznie ładny kolor - gratuluję udanego taniego zakupu!!! Wypirzyłam ten link, jakoś muszę inaczej.. ..Jak się pisze WYPIRZYŁAM...??? jeżeli traktować tę czynność jako pochodną od "pizgnąć " to g wymienia się w ż.....przynajmniej tak powinno :rolleyes:jeżeli by zaś pochodziła od słowa wypieprzyłam, a była ino tylko jego odmianą .....to musowo rz ....... no chyba,że by było inaczy Wg mojej wiedzy tak, jak napisała Gagata jest dobrze, to nie jest od pizgnąć. Raczej skrócona forma od wypieprzyłam. Relcia - a co, rosną Ci w ogrodzie te smardze? Ja też nie znam ich dokładnie, miałabym wątpliwości, więc się nie łapię, zwłaszcza, że dzikie to chyba pod ochroną są, nie pamiętam. Wusia - pierwsza partia ziół wysuszona, jeszcze koper dosycha sobie, kwiaty czarnego bzu też już właściwie suche, jutro je zsypię do słoiczków, będą na przeziębienia jak znalazł! Kurde, jacy goście u nas byli, no! Ale poczekam, muszą najpierw sami opowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 No to ja chyba wiem.. Aga z Franiem, Natką i mężem R .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Arni, Ty nie bądź taki Holmes, co? Patrzcie - no cudny jest!!! http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/599654_305418436215298_1572410183_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Ha, haaa... wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 No to idź se pooglądaj u Franka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 kocio zarąbisty:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2012 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Byłam wczoraj ... i se pooglądałam.... Dzień dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Rany, kocio jest boskie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 O rrrany, jak u nas dzisiaj parno, to szok! Nawet na pole nie chciało mi się wyjść, jak gościom podałam śniadanie, to potem już naprawdę duszno i wilgotno w powietrzu się zrobiło, nie wyrobiłabym między grządkami! Może pod wieczór się uda. Teraz trzeba będzie jeszcze skoczyć do sąsiedniej wsi trochę dokupić produktów i pranie spróbować wysuszyć, może się uda. No i miałam zrobić jabłuszka z miętą, może jakoś się zmobilizuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 U nas też duchota... Zakupy porobiłam, posprzątałam i się trochę polenić zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.06.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 (edytowane) jakie jabłuszka z miętą? ja zapraszam na popołudniową herbatkę ...może być z miętą i drożdżowe .....:)mczymś się musimy kobitki zająć w te długie, dłuuugie dni w barwach biało - czerwonych ...na razie u mnie Brazylia na tapecie , potem nasze "ZŁOTA" i mam nadzieję , że do godziny W , godziny inauguracji mój Mażonek się zmęczy i zaśnie http://images38.fotosik.pl/1619/9070ca67e9770671med.jpg http://images40.fotosik.pl/1621/8eb0bd3c20f2174dmed.jpg Edytowane 8 Czerwca 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.06.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 hi hi hi i miałam rację padł zanim się zakończył Brazylia - Finlandia , zaczyna się Polska -Kanada a on ćpi ....i fajnie HARMONIA W RODZINIE psycholiog nam nie nużien ...damy radę ja bedę chodzic na paluszkach ....ciiii aaa aaa aaaaa a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.06.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 DPSia wysłałam Ci mailem tamten link - pośmiej się, na zdrowie A może Ty będziesz wiedziała, jak to wstawić na FM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts