DPS 08.06.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 No jabłuszka z mietą, takie co to z drzew spadają, te całkiem niedojrzałe. Zbieram, robię na nich syrop, dosmaczam miętą i pakuję w słoiki, genialne potem na orzeźwiający napój to jest, wystarczy odrobina i rozcieńczyć wodą. Polecam! Mojny na szczęście daje się przekonać, że skoro słabo graja, a ma BARDZO pilną robotę, to powinien dac sobie spokój i w ogóle. Przeniósł się do Dziadka, bo Dziadek też oglądał... Jabłuszek dzisiaj nie zrobiłam, jakoś mi zeszło i czasu brakło. Ale za to poszłam na pole, przehakałam kapustę białą i więcej niż połowę czerwonej. Pranie też udało się jakos wysuszyć, burza nie przyszła do nas. A goście mają w nosie Euro, jeżdżą, zwiedzają i się cieszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 dobra to uznajmy że nie oglądam meczy http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.06.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 :sleep:no tak ! wszyscy tu śpią , tylko ja wycinam różowe i brązowe kółeczka i wciskam te różowe w te brązowe,a te brązowe w te różowe ....aaa kotki dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 No coś Ty, przecie JA dawno nie śpię! A co Ty z tych kółeczek robisz, kochaniutka? Pokażesz fotę? Wusia - Ty oglądaj na zdrowie, bo wiesz, relaks rzecz ważna, ja sie relaksuję na polu, a Ty musisz przy meczach, jak jest okazja, nie? Chef - Ty się znajdź i mów co z tym sierpniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.06.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Relcia no własnie z Ty z tymi kółeczkami:lol: DPS-ia no kiej mecze były to już tak trochę późno na prace polowe;) no Polska - Grecja to niby wcześniej ale jak naszych nie obejrzeć a nie że tam specjalnie relaksować ale jak ładnie grają to czemu nie popatrzeć Portugalia - Niemcy może potrzymać w napięciu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 No. Goście nakarmieni i do domu wyprawieni, jutro tylko posprzątać i mogą następni przyjeżdżać. Fajni młodzi ludzie ze samej stolycy byli. I ciekawi świata (w tym dobrym sensie) państwo ze Śląska. Miło jest gościć fajnych ludzi, że o Franku Walecznym z rodziną nie wspomnę! DAL - to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 To tylko powiem, że też uprawiam DAL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 prosze rozszyfrowac, bo nie jarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.06.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 http://monikucha.wordpress.com/2009/11/08/dal-czyli-hinduskie-dodatki-z-roslin-straczkowych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 aa to jedzonko, nie wiem czemu mialam skojarzenia z alkoholem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.06.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 głodnemu, chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2012 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Hindusi to może i mają swoje dal, a my tutaj uprawiamy po prostu... Dzień Absolutnego Lenistwa. DAL!!! Świetny wynalazek, mówię Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.06.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dzień Absolutnego Lenistwa. DAL!!! Świetny wynalazek, mówię Wam! szczesciara!!! Nie wiem jaki kalendarz uzytkuje, ale mnie takie dni omijaja z daleka bry!!! BTW normalnie wstyd robic zakupy ... Gdzie przy kasie nie looknelam, tam w wozkach chipsy, piwo, chipsy, piwo, chipsy, piwo ... pizza A u mnie twarog, salata, trzy peczki rzodkiewek, kilogram jablek, kurze biusty, jakies ryby, przyprawy i owies Normalnie az mi glupio bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.06.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 N DAL - to jest to! To tylko powiem, że też uprawiam DAL. Też uprawiam DAL z małą przerwą na wypranie Greya i upieczenie ciastuszka ze świeżymi owockami leśnymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Hindusi to może i mają swoje dal, a my tutaj uprawiamy po prostu... Dzień Absolutnego Lenistwa. DAL!!! Świetny wynalazek, mówię Wam! to tlumaczenie mi zdecydowanie bardziej sie podoba, tez dzis uprawiam DAL i kurna srednio mi wychodzi, znudzona jestem a moze juz nie potrafie sie lenic:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 szczesciara!!! Nie wiem jaki kalendarz uzytkuje, ale mnie takie dni omijaja z daleka bry!!! BTW normalnie wstyd robic zakupy ... Gdzie przy kasie nie looknelam, tam w wozkach chipsy, piwo, chipsy, piwo, chipsy, piwo ... pizza A u mnie twarog, salata, trzy peczki rzodkiewek, kilogram jablek, kurze biusty, jakies ryby, przyprawy i owies Normalnie az mi glupio bylo Ambercia - bo my jak każdy bogobojny wieśniak: w niedzielę - NIC!!! No co, jedni żrą chipsy, inni mogą pogryzać rzodkiewki przed tv, w końcu kto Ci udowodni, że Ty z nosem w książkach siedzisz? Też uprawiam DAL z małą przerwą na wypranie Greya i upieczenie ciastuszka ze świeżymi owockami leśnymi... Oooo, widziałam u Ciebie, Osia, to ciacho - mniam!!! to tlumaczenie mi zdecydowanie bardziej sie podoba, tez dzis uprawiam DAL i kurna srednio mi wychodzi, znudzona jestem a moze juz nie potrafie sie lenic:rolleyes: Ech Wy, miastowi... Nie rozumiecie, co to znaczy prawdziwa NIEDZIELA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.06.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 http://www.zapiks.com/share/player.swf?autoStart=true&lang=en&file=52372 Buldog! Co za rasa! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 (edytowane) Ech Wy, miastowi... Nie rozumiecie, co to znaczy prawdziwa NIEDZIELA! miastowi???? toz ja na wiosce mieszkam i ze wsi pochodze :D:D bardziej mi chodzilo ze w ogrodku nie mam co robic, wszystko co malam- posadzone, chwasty zredukowane do minimum, na opryski za wczesnie, i co tak glupio siedziec na lawce i sie byczyc? ale znalazlam sobie zajecie, zrobilam salatke, popralam i poprzenosilam swoje rzeczy ze wspolnej garderoby do wlasnego pokoiku. T. zlozyl wszystkie meble, ladnie teraz mam Edytowane 10 Czerwca 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Widno charakter masz taki MIASTOWY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Słuchajcie - muszę Wam coś pokazać. Po prostu niewiarygodne zdjęcia!!! http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/06/1.jpg http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/06/2.jpg http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/06/3.jpg http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/06/4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts