wu 10.06.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.06.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 a gdzie te glicynie rosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Niestety nie wiem - fotki wykopane w sieci, bez opisu.Niemniej - niesamowite są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dochtór, chyba w Photoshopie Ale zdjęia pięęęęękne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.06.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 (edytowane) :rolleyes:na ja te kółka przekładałam, bo sernik przekładany s.Anastazji wykonywałam, bo miałam uczestnictwo we chrzcie cudnej istotki płci męskiej a dano mu Błażej Mikołaj nie mam zdjęcia ,bo nie miałam czasu na bieganie po kuchni z aparatem, a w żołądku się nie da odtworzyć ......,więc pokarzę w linku http://smakimojejkuchni.blox.pl/2011/05/sernik-przekladany-sAnastazji.html ciasto dobre , polecam i nie jest takie pracochłonne wbrew opisom oo o, burza idzie a ja wczorajszego wieczora odchamiałam się na koncercie Dżemu a jakie owoce w lesie już rosną ? Edytowane 10 Czerwca 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.06.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 a gdzie te glicynie rosną? w ogrodzie Kawachi Fuji Piekne sa i nie jest to dzielo PhotoShopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 A goście mają w nosie Euro, jeżdżą, zwiedzają i się cieszą! to jakieś chore som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.06.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 pięęękne te glicynie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 a jakie owoce w lesie już rosną ? No zajrzyj do komentów Osi, jakie jagody i poziomki wielkie Jejny z lasu przyniósł i Osia ciasto upiekła! w ogrodzie Kawachi Fuji Piekne sa i nie jest to dzielo PhotoShopa Matko, Ambercia, skąd Ty wiesz takie rzeczy?! to jakieś chore som Te! Bo na prezesia zagłosuję! Na glicynie dotąd się nie moge napatrzeć. Z tego wszystkiego w końcu na grządki się dzisiaj wybrałam, a tam już skrzyp nosa z ziemi wysadza! Oooo, nie ze mną te numery, skrzyp, nie ze mną! Uduszę gada, słowo daję, że go dziabką uduszę pod ziemią! Dostałam dzisiaj przesyłkę z obydwoma książkami o Garecie. http://nokautimg1.pl/p-08-dd-08ddcfd7204df14e564766ef5407cc23130x130/garet-fe-szarras-joanna.jpg http://www.bookafka.pl/media/catalog/product/cache/1/small_image/130x170/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/a/garet-dorasta-p-iext7084881.jpg Mam nadzieję, że naprawdę będą takie śmieszne, jak mówi Gagata! I z rozpędu jeszcze zamówiłam "Dom nad rozlewiskiem", bo Amalfi cały czas mówi, że jak czyta, to cały czas ma nas przed oczami (chociaż u nas nie była). No i mówi, że tam dużo różnych przepisów fajnych jest, więc ... Jak kto chce tanio książki w sieci zamawiać, to można TUTAJ, czasem sporo taniej jest, bo to internetowy dyskont książkowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.06.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Miłych chwil z Garetem! Ja, po przeczytaniu II chciałam natychmiast kupić I ale nie było we Wrocku, więc dopiero zamówiłam. Dla wszystkich psiarzy (i kociarzy) z poczuciem humoru i z podejściem..... chmmm... zdroworozsądkowym do zwierzaków Ja, czytając co wyprawia Garecik (i płacząc ze śmiechu nieopanowanie... niejeden pukał się w czoło na mój widok - trzęsącej się nad filiżanką kawy) widziałam przed oczami zachowania moich psów tylko, że zwielokrotnione do sześcianu (Garet ma psie ADHD ). Na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.06.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 :rolleyes:Kobietki ,a któraś na FM zachwalała proszek z Lidla niemiecki do prania :) ja z moją zaawansowaną sklerozą za cholerę nie mogę trafić na ten post, a muszę mażonka wysłać na zakup .....która pomoże Jagody w lesie już są ? to może zara grzyby ....bo już za nimi tęsknię :)kurki mi się śnią ale noce takie zimne ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 11.06.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 :rolleyes:Kobietki ,a któraś na FM zachwalała proszek z Lidla niemiecki do prania :) ja z moją zaawansowaną sklerozą za cholerę nie mogę trafić na ten post, a muszę mażonka wysłać na zakup .....która pomoże Proszek napewno zachwalała Arnika, ale Ona teraz gdzieś w Polsce pewnie bez dostepu do netu. Jesli dobrze pamietam to mówiła coś o czerwonym opakowaniu, a może różowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Kurde, nawet nie wiem, jaki to proszek... Ale w Lidlu nie ma ich zbyt wiele chyba, zwłaszcza różowych bądź czerwonych. Grzyby to kto wie, mogą się pojawiać, bo na naszym trawniku pojawiło się już kilka "psiaczków"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 A ja mam znajomych co to z niemcowa sprowadzają różne rzeczy i kupuję sobie.. A jak mi braknie to jadę do Lidla ... tam jest fajny proszek w zajebiście różowym worku, do kolorów , ładnie pachnie i dość dobrze pierze... Lidl ma dość dobrą chemie, ciotka w Austrii tylko tam kupuje i też jest zadowolona... Powiedziała, ze persile i ariele, czy viziry są przereklamowane i wcale takie rewelacyjne nie są... Ten z różowego worka też pierze... Ja chemię kupuję też w Lidlu no i w Aldi. Aldi ma genialną linię kosmetyków, która w Aldi Sud nazywa się Ombia Med, a w Aldi Nord - Mildeen. To są dokładnie te same wyroby, mają genialną jakość, delikatne, skuteczne, pięknie delikatnie pachnące i tanie jak barszcz! Bardzo polecam! Z proszków to Tandil w Aldi. Tani i skuteczny. Tarcia - A czy Ty kiedyś sprawdziłaś, czym pachnące bąbelki Ty wypuszczasz...? A nuż Jejtuś rację ma? No to jadę na targ pobliski, u sąsiadów flance nieprzyzwoicie drogie, trzeba kupić swoje! Kurde, nawet nie wiem, jaki to proszek... Ale w Lidlu nie ma ich zbyt wiele chyba, zwłaszcza różowych bądź czerwonych. Grzyby to kto wie, mogą się pojawiać, bo na naszym trawniku pojawiło się już kilka "psiaczków"! :rolleyes:Kobietki ,a któraś na FM zachwalała proszek z Lidla niemiecki do prania :) ...... to se poszukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) witaj Depesiu - to ja ....czasem się zjawiam i pozdrawiam pięknie http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=120019&d=1339491081 no teraz chyba widac maciejkę Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Ivonesca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.06.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Grzyby to kto wie, mogą się pojawiać, bo na naszym trawniku pojawiło się już kilka "psiaczków"! Z grzybami psimi to jak z chwastami i sianymi roślinkami. Zawsze najbardziej najszybciej i najokazalej rośnie to czego nie chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Matko, Jamles ... jesteś bossskiiiii!!! W życiu bym nie znalazła!!!! I chociaż o proszku z Lidla nie marzę, ale czoło przed Tobą chylę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Fakt, Lesiu - zaimponowałeś mi niebywale! W życiu bym tego nie odnalazła! No własnie z Lidla proszku to ja nie znam, bo tam kupuję chemię do zmywarek i płyn czyszczący na bzie octu, wszystko seria W5, czasem jeszcze coś z tej samej serii, innych nie znam. Zaczęłam czytać "Garet,fe!". Owszem, dobrze się czyta, ale ze śmiechu nie umieram jakoś, nawet jeszcze nie uśmiechałam się nad książką. Może jeszcze się rozkręci. Po południu musowo kosić, trawa znowu urosła jak głupia jakaś! Yetuś, jeśli czytasz - WSZYSTKIE derenie się przyjęły i już rosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.06.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 no dzięki wielkie nie sprawdziłam wieczorem i na razie kupił czerwone pudełko i wypróbuję a potem wyślę go po zajebiście różowy worek ........Jamles ,Ty to masz pamięć , albo Manka oglądasz a gdzie ALDI pobudowali ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.06.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 DPSia - "Garet FE!" jeszcze nie czytałam, zobaczę i napisze co myślę! Ale to bardzo specyficzne poczucie humoru ( w każdym razie w II cz.), może akurat Tobie nie podchodzić... U nas też dziwne grzybki na podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts