AmberWind 12.06.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Bry Alez dzisiaj goracy dzien! Tylko jakos wstyd mi okropnie za tych co to pod przykrywka milosci do sportu, obkladaja innych kamcorami, kopniakami i przeklenstwami Matko, Ambercia, skąd Ty wiesz takie rzeczy?! praca rzuca mnie w rozne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Kurde, ależ emocje nam nasi zapewniają na tym meczu! Co do Aldi - nie wiem, gdzie ostatnio, ale dwa lata temu postawili w Żarach, z czego skwapliwie korzystam! Trza by wejść na aldi.pl i sprawdzić, gdzie mają sklepy u nas. Uff, nie ma jak pisać, trzeba patrzeć na mecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 no naprawdę nasi się pięknie odgryzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Uważam, że dali radę chłopaki, najważniejsze, że ruscy NIE WYGRALI!!! Warto było oglądać, a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.06.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 :oWstało rano i płakało.....ze żalu ? co to chamski "naród" uszanować pokoju nie umie ? ...powinni tak dosolic tym gówniarzom ,żeby do końca życia im się odechciało , zakaz na wszystko i grzywna przewyższająca majątki tatusiów .....albo cóś DePeSia tu jest pogoda tyż dla Twojej okolicy ...jakbyś jeszcze nie widziała .....tylko nie wiem czy wiarygodna , bo tamta to się sprawdza http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/gorzow-wielkopolski/region.html u mnie przestało lać , teraz siąpi .....ciekawe jakie to lato w końcu będzie bo jak na razie ani ciepło ani nijak ....ogórki mi nie rosną , dynia stoi ....na termy nie można jechać....no niby na sobotę i niedzielę obiecują 31 .....z drugiej strony pogoda dobra dla dzieciaków ...nie zal im w szkole siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ha, widzisz jak to jest? My już znowu czekamy na deszcz i nijak doczekać się nie możemy. No to piorę sobie i suszę, jakiś pożytek z tej pogody musi przecież być! Dzisiaj podejmę chyba działalność remontową, Sołtys w końcu położył płytki w jednej łazience w domku, trzeba teraz pomalować i sprzątnąć. Nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Gówniarze i ćwoki, tak skomentuję te zajścia - więcej nawet się gadać nie chce. Od kilku dni oszczędzam energię, więc nie robię właściwie nic ... o nie przepraszam - zrywam i konsumuję truskawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 ja mam niedosyt truskawkowy, ale jak sobie posadze to w przyszlym roku tez bede zrywac i sie objadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.06.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Truskawencje u nas trochę przymarzły... mało jest Ale jakie pyyyszne! Im ich mniej tym lepsze - dziwne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.06.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) ... My już znowu czekamy na deszcz i nijak doczekać się nie możemy. ... ... pada codziennie po poludniu (2-3 godziny) ... trawsko rosnie jak gupie ... trzeba kosić co tydzień ... Od kilku dni oszczędzam energię, więc nie robię właściwie nic ... o nie przepraszam - zrywam i konsumuję truskawki ja mam niedosyt truskawkowy, ale jak sobie posadze to w przyszlym roku tez bede zrywac i sie objadac Truskawencje u nas trochę przymarzły... mało jest Ale jakie pyyyszne! Im ich mniej tym lepsze - dziwne.. ... polecam sposób Ewki ... truskawkowy shot Pozdróweńka Edytowane 13 Czerwca 2012 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 O matko, jak u nas cudnie leje! No od godziny co najmniej i to nie pada, a leje! Ufff!!! I byłoby cudnie całkiem, gdyby w palec nie wbił mi się taki mały kolec, ale za to przy samym paznokciu. Boli, jakby palec obcinali, a nie jakby jakieś maleństwo w nim siedziało!!! Chyba do wrzątku na sekundę wsadzę, może wtedy wylezie. Leje jak z cebra i nie zamierza przestać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 stary sposob mjej babci paluch we wrzatek i pesetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Stare sposoby najlepsze są. Podziałało. uff!Taką przynajmniej mam nadzieję, że wylazło całe!Pewnie okaże sie jutro, czy zacznie sie paprać, jesli tak to nie wylazło całe. Tfu, tfu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.06.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Hura ! zaczęło się mam jednego maślaka na jutrzejszy obiad ......jakoś wcześnie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Chefie..Ach! ..aż pozwoliłam sobie skopiować (dzięki Ew-ka!!):Truskawkowy shot polecam szczególnie wielbicielkom truskawek .... wykonanie 5 minut ......doznania niezapomniane:rolleyes:zmiksowane -mrożone truskawki (600g)cukier puder (100g)sok z cytryny (100g )woda niegazowana (100g)czysta wódka (330g)razem połączyć i pić mocno schłodzone ......paluszki lizać a w czasie Euro to bardzo patriotyczny element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) ja mam podobny przepis tylko zmodyfikowany (wodki nie lubie)mus truskawkowy, zmiksowany banan, kruszony lod, bialy rum ,sok z cytryny i bez wody i cukru - tez pyszne Edytowane 14 Czerwca 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.06.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Depesia, przyszłam zrobić wietrzenie mózgu, słyszałam, że u Ciebie jest najlepsze na świecie i co najważniejsze skuteczne. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.06.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 (edytowane) O matko, jak u nas cudnie leje! u nas lało od rana i wcale się nie cieszyłem, drewno z lasu trzeba było wywieźć PS. zaraza idzie Edytowane 13 Czerwca 2012 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.06.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 (edytowane) w myśl przysłowia .....pierwsza grziba lata nie czyni ....nie czyni ? http://images41.fotosik.pl/1588/955027ab7e970a7emed.jpg Edytowane 14 Czerwca 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ktoś tam kiedyś mówił, że kurki już od maja się pokazują .... jeśli nawet, to nie u mnie Maślaków nie lubię, więc nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts