relek 17.06.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 A powiedz mi DePeSiu co to za róża jest ? jak ja sobie zasadziłam dwie parkowe , to tyż je mogę w taki sposób wykorzystać ...w przyszłości jak tam będzie więcej niż jeden kwiatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.06.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 ... W nocy była burza i popadało - no i bardzo dobrze, tylko dlaczego od razu się dużo zimniej musiało zrobić? ... ... ... u mnie burza codziennie ... tylko się "psiakrwia" ochłodzić nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Relcia - chyba jeszcze dzisiaj na blogu się pojawi nasza róża, ale w sumie każdą różę można wykorzystać, te ozdobne arystokratki także. Nasza o tyle dobra, że w jednym kwiatku ma mnóstwo płatków, znacznie więcej niż inne róże, więc łatwo jest sporo ich nazbierać. Pawełku - do Ciebie poczta poszła dzisiaj. http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.06.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 kopę lat ... ale zawsze z szacunkiem tu wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Oooo, Gwoździk, jak miło! Cześć, kochany, zajrzałeś może jakoś na dłużej na fm? Ojacie, ależ Portugalczycy i Holendrzy piękny mecz grają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Też przyszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 A na dłużej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 No to ja mam jeszcze mniejsze autko niż DPSia i TARcia.. i też tyle tego nieraz pakuję, że masakra... kiedyś dwie babki na parkingu w Ikei obserwowały mnie, nie ukrywając się... a ja pakowałam, pakowałam.. i wyglądałam prawie jak z reklamy... Powiadam Wam... kawa DPSi i Sołtysa dobra... ale w spokojności wypić się nie da... bo co rusz parskałam śmiechem ... Nooo i jakie pyszniutkie truskawki mają... A ja co nie co widziałam zmian gościowych... czekam na końcową realizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.06.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 A na dłużej? Kawy nie ma .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Braza u mnie jest... podam Ci i to w czym chcesz.. kubek, filiżanka, szklanka... z mlekiem, z cukrem czy bez.. parzona/rozpuszczalna... co chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Arnisia - cała przyjemność po naszej stronie, było nam BARDZO MIŁO, że zajechaliście, doceniamy, że tyle nadłożyliście! Z tym parskaniem śmiechem - nie wiem, czemu jesteś taka sensytywna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ależ jest kawa - taka, jaką lubisz! http://www.mamazone.pl/media/684728/coffeee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Znaczy, że co...."-1. «zdolny do odczuwania i doznawania wrażeń» -2. «przewrażliwiony»" Jeden czy dwa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 A to takie prawie białe to mam nadzieję pianka, a nie śmietanka ... Dziękuję, pociągam łyk .... no, jest dobrze ... Arniczka, dziękuję! W czym podasz, w tym wypiję, może być nawet wiadro, ale musi być absolutnie czarna, bez cukru, żadnej rozpuszczalki, z ekspresu mi nie przeszkadza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 tez kawe prosze, mocna, rano nie bylo pradu i wody, wiec obylam sie smakiem, jestem zamulona jak stawek na gorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 TAR-cia, jeśli masz w domu kominek to proponuję nabyć do kompletu najzwyklejszy i najtańszy na świecie czajnik. Gdy nie ma prądu rozpalasz w kominku, wstawiasz do niego czajnik (koniecznie z wodą, bez wody szlag go trafi ) i po kilkunastu minutach pijesz pyszną kawusię! Sprawdzone w praktyce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 kominek mam ale nie mam rano czasu w nim rozpalac, wstaje o 6 potem szybka kawa, jeszcze szybszy prysznic, jakis retusz i do pracy a wczoraj bylam tak przerazona, ze pod koldra marzylam by ta burza juz sobie poszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.06.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 klania sie w pas odkladanie w czasie zakupu agregatu . ciekawa jestem czy kociol lodowka i reku przezyly te przepiecia i wylaczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Tarcia, nie wiem, jaką lubisz, więc przyniosłam czarną http://1.bp.blogspot.com/-iX_QNKZECpk/Tt44O7Y4W1I/AAAAAAAABlk/56cN8N7F6N8/s1600/kawa.jpg i zabielaną też! http://fede-poland.com/userfiles/latte_art_kawa_ziarnista_sklep_fede.jpg No! Lecę, zaraz po synka na lotnisko jedziemy, tralala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 TAR-cia piękny avatarek:) dostałaś już te trawki?? czy dopiero dostaniesz?? bo ja jestem żywotnie zainteresowana jak trawki.pl z jakością towaru i szybkością dostawy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts