Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Relcia - chyba jeszcze dzisiaj na blogu się pojawi nasza róża, ale w sumie każdą różę można wykorzystać, te ozdobne arystokratki także.

Nasza o tyle dobra, że w jednym kwiatku ma mnóstwo płatków, znacznie więcej niż inne róże, więc łatwo jest sporo ich nazbierać. :yes:

Pawełku - do Ciebie poczta poszła dzisiaj. :D http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f020.gif

No to ja mam jeszcze mniejsze autko niż DPSia i TARcia.. i też tyle tego nieraz pakuję, że masakra... kiedyś dwie babki na parkingu w Ikei obserwowały mnie, nie ukrywając się... a ja pakowałam, pakowałam.. i wyglądałam prawie jak z reklamy...

Powiadam Wam... kawa DPSi i Sołtysa dobra... ale w spokojności wypić się nie da... bo co rusz parskałam śmiechem ...

Nooo i jakie pyszniutkie truskawki mają... :)

A ja co nie co widziałam zmian gościowych... czekam na końcową realizacje :)

Arnisia - cała przyjemność po naszej stronie, było nam BARDZO MIŁO, że zajechaliście, doceniamy, że tyle nadłożyliście!

Z tym parskaniem śmiechem - nie wiem, czemu jesteś taka sensytywna... ;) :rotfl:

A to takie prawie białe to mam nadzieję pianka, a nie śmietanka ...

Dziękuję, pociągam łyk .... no, jest dobrze ...

Arniczka, dziękuję! W czym podasz, w tym wypiję, może być nawet wiadro, ale musi być absolutnie czarna, bez cukru, żadnej rozpuszczalki, z ekspresu mi nie przeszkadza! :yes:

TAR-cia, jeśli masz w domu kominek to proponuję nabyć do kompletu najzwyklejszy i najtańszy na świecie czajnik. Gdy nie ma prądu rozpalasz w kominku, wstawiasz do niego czajnik (koniecznie z wodą, bez wody szlag go trafi ;)) i po kilkunastu minutach pijesz pyszną kawusię! Sprawdzone w praktyce!!!

Tarcia, nie wiem, jaką lubisz, więc przyniosłam czarną

http://1.bp.blogspot.com/-iX_QNKZECpk/Tt44O7Y4W1I/AAAAAAAABlk/56cN8N7F6N8/s1600/kawa.jpg

i zabielaną też!

http://fede-poland.com/userfiles/latte_art_kawa_ziarnista_sklep_fede.jpg

No!

Lecę, zaraz po synka na lotnisko jedziemy, tralala! :D :cool: