Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TAR-cia piękny avatarek:) dostałaś już te trawki?? czy dopiero dostaniesz?? bo ja jestem żywotnie zainteresowana jak trawki.pl z jakością towaru i szybkością dostawy;)

avatarek moj wlasny ogrodowy :D a trawki z trawki zamowione przedwczoraj w ciagu dnia, otrzymalam tylko maila, ze o 22 powiadomia mnie o koszcie dostawy i na tym sie skonczylo :( zadnego info, zadnego maila o wysylce, nic. ciekawe czy w ogole przyjda a nie chce mi sie dzwonic do nich.

Brazunia - dziękuję, przekażę!

Tarcia - pewnie w końcu dojdą, przecie inaczej to mieliby kłopot, nie...? ;)

Wczoraj wrócilismy z lotniska o 1 w nocy, dzisiaj spaaaać mi się chce, oj...

A tu pracować trzeba i to szybko. :lol2:

TAR-cia piękny avatarek:) dostałaś już te trawki?? czy dopiero dostaniesz?? bo ja jestem żywotnie zainteresowana ...

... jeżeli jest dobrej jakości i w nie przesadnej cenie ... to jako żywo, żywotniem zainteresowan również jestem :) ;)

Mam nadzieję, że dzisiaj wieczorem przynajmniej jedno zajęcie nam odejdzie, bo ostatnio nas zmęczyło.

Kończymy lifting pokoju dzisiaj, musimy dziś wnieść meble (uprzednio posprzątawszy bajzel poremontowy), powiesić zasłony, wszystko poukładać i uładzić, tak żeby pokój w sobotę mógł przyjąć gości. :cool:

Najważniejsze, że udało się skończyć!

Teraz możemy się brać za budowę nowej wędzarni i suszarni. :rotfl:

U nas spoko, jakies 20*C, więcej bankowo nie będzie, więc mozna działąć,

Tylko mży cały dzień, ale w sumie i tak w domku pracujemy, więc nam nie przeszkadza.

Maleńką przerwke mam na kawę i zaraz lecę dalej.

Okna już umyte, podłogi też, zaraz wieszam zasłony i wnosimy meble! :D

Teraz możemy się brać za budowę nowej wędzarni i suszarni. :rotfl:

No to smakowicie sie zrobilo :stirthepot: Jak pomysle, jakie pysznosci bedziecie wedzic to az mnie skreca :yes: Nie mniej, uprasza sie Gospodynie - gdy juz skonczy upiekszac pokoik - o foteczki nowego oblicza goscinnosci! Nie watpie, ze bedzie pieknie (jak zwykle), no ale ciekawosc mnie zzera i dlatego sie domagam ;)

U nas duchota okrutna :( W nocy szalala burza z takim lomotem, ze od 2.00 - 3.00 do 4.00 nie spalam :( Rano niestety musialam sie zerwac i byc w pelni wladz intelektualnych ;) I zamiast spokojnej porannej kawy, mialam 4-godzinny egzamin :-) No ale zdalaaaaaam :-) Normalnie czuje jakbym Pana Boga za nogi zlapala :-) :-)

No to sie pochwalilam i teraz juz sama nie wiem, zaczac pic, czy zaczac sie uczyc do kolejnego? :lol2:

Ambercia - wielkie gratulacje i wyrazy uznania za zdaną kobyłę (właściwie z czego to było, przyznaj się no!) !

Zawsze wiedziałam, że Ty to masz łeb jak sklep. ;)

Czasu mam okrutnie mało, bo synek przyjechał i jestem nim zajęta. :cool:

Ale pokój w domku skończyliśmy, drugi dostał kilka nowych drobiazgów, zdjęcia porobione, więc pewnie jutro wrzucę na bloga.

Dobrze, że pogoda się u nas poprawiła, słońce świeci, ale nie ma upału.

Od wtorku na grządkach nie byłam! :bash:

Zarosło tam pewnie jak w buszu jakimś. :(

I zaraz muszę iść i przynajmniej zacząć ścinanie hyzopu na susz, bo już zaczyna się kwitnienie.

Pieknie to wygląda, ale możliwość konsumpcji bardziej mi odpowiada. :lol2: