braza 19.06.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Uściski dla Synka i Jego Żony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.06.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 TAR-cia piękny avatarek:) dostałaś już te trawki?? czy dopiero dostaniesz?? bo ja jestem żywotnie zainteresowana jak trawki.pl z jakością towaru i szybkością dostawy;) avatarek moj wlasny ogrodowy a trawki z trawki zamowione przedwczoraj w ciagu dnia, otrzymalam tylko maila, ze o 22 powiadomia mnie o koszcie dostawy i na tym sie skonczylo zadnego info, zadnego maila o wysylce, nic. ciekawe czy w ogole przyjda a nie chce mi sie dzwonic do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 to ja grzecznie usiondem i poczekam aż Ci przyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Brazunia - dziękuję, przekażę! Tarcia - pewnie w końcu dojdą, przecie inaczej to mieliby kłopot, nie...? Wczoraj wrócilismy z lotniska o 1 w nocy, dzisiaj spaaaać mi się chce, oj... A tu pracować trzeba i to szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.06.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 TAR-cia piękny avatarek:) dostałaś już te trawki?? czy dopiero dostaniesz?? bo ja jestem żywotnie zainteresowana ... ... jeżeli jest dobrej jakości i w nie przesadnej cenie ... to jako żywo, żywotniem zainteresowan również jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.06.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Przywitać się przylazłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.06.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Chefie, obawiam się, że Ty jednak o innej trawce myślisz .... Depsia, a po co Ty pracujesz??? Nie masz innych, fajniejszych zajęć?? .... już idę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2012 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Mam nadzieję, że dzisiaj wieczorem przynajmniej jedno zajęcie nam odejdzie, bo ostatnio nas zmęczyło. Kończymy lifting pokoju dzisiaj, musimy dziś wnieść meble (uprzednio posprzątawszy bajzel poremontowy), powiesić zasłony, wszystko poukładać i uładzić, tak żeby pokój w sobotę mógł przyjąć gości. Najważniejsze, że udało się skończyć! Teraz możemy się brać za budowę nowej wędzarni i suszarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.06.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Teraz możemy się brać za budowę nowej wędzarni i suszarni. Kobito, jak przy tych temperaturach znajdujesz w sobie tyle energii...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 U nas spoko, jakies 20*C, więcej bankowo nie będzie, więc mozna działąć, Tylko mży cały dzień, ale w sumie i tak w domku pracujemy, więc nam nie przeszkadza. Maleńką przerwke mam na kawę i zaraz lecę dalej. Okna już umyte, podłogi też, zaraz wieszam zasłony i wnosimy meble! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 http://i1.celebixy.pl/d59fe5a1c3300e990c94c975bfd800ff53262206/funny-faces-of-celebrities-11-jpg :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.06.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Teraz możemy się brać za budowę nowej wędzarni i suszarni. No to smakowicie sie zrobilo Jak pomysle, jakie pysznosci bedziecie wedzic to az mnie skreca Nie mniej, uprasza sie Gospodynie - gdy juz skonczy upiekszac pokoik - o foteczki nowego oblicza goscinnosci! Nie watpie, ze bedzie pieknie (jak zwykle), no ale ciekawosc mnie zzera i dlatego sie domagam U nas duchota okrutna W nocy szalala burza z takim lomotem, ze od 2.00 - 3.00 do 4.00 nie spalam Rano niestety musialam sie zerwac i byc w pelni wladz intelektualnych I zamiast spokojnej porannej kawy, mialam 4-godzinny egzamin No ale zdalaaaaaam Normalnie czuje jakbym Pana Boga za nogi zlapala :-) No to sie pochwalilam i teraz juz sama nie wiem, zaczac pic, czy zaczac sie uczyc do kolejnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Ambercia gratulacje najpierw się napij a potem ucz:lol: DPS-ia u nas jakieś nędzne 32 stopnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Witam się pięknie i chociaż 5% tej energii poproszę no lenia maaaaaaammmmmm:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.06.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Witam się pięknie i chociaż 5% tej energii poproszę no lenia maaaaaaammmmmm:oops: U mnie tyż lenistwo się panoszy ale niestety muszę je przezwyciężać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ambercia - wielkie gratulacje i wyrazy uznania za zdaną kobyłę (właściwie z czego to było, przyznaj się no!) ! Zawsze wiedziałam, że Ty to masz łeb jak sklep. Czasu mam okrutnie mało, bo synek przyjechał i jestem nim zajęta. Ale pokój w domku skończyliśmy, drugi dostał kilka nowych drobiazgów, zdjęcia porobione, więc pewnie jutro wrzucę na bloga. Dobrze, że pogoda się u nas poprawiła, słońce świeci, ale nie ma upału. Od wtorku na grządkach nie byłam! Zarosło tam pewnie jak w buszu jakimś. I zaraz muszę iść i przynajmniej zacząć ścinanie hyzopu na susz, bo już zaczyna się kwitnienie. Pieknie to wygląda, ale możliwość konsumpcji bardziej mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Po prawie trzech dniach opadów najpiękniej urosły chwasty!! Nawet parę dzisiaj wyrwałam, ale reszta została, nie chciało mi się! Ambercia, gratuluję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 u mnie tez oprocz chwastow jeszcze trawa jak szlona zarosla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Zielsko nie zając... lepiej synusia dopieszczaj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 No właśnie TAR-cia, moja trawa dzisiaj strasznie wyła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts