Chef Paul 24.06.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Chefie, obawiam się, że Ty jednak o innej trawce myślisz .... ... ... no przeca nie o żubrowej ... Teraz możemy się brać za budowę nowej wędzarni ... NARESZCIE ... Dobrze, że pogoda się u nas poprawiła, słońce świeci, ale nie ma upału. Od wtorku na grządkach nie byłam! ... ... to tak jak u mnie ... coś około "trzydziestu" ... a "na grządkach" tyż nie byłem od wtorku (ZESZŁEGO ROKU) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.06.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ooooo, skoro Synek do Mamusi przyjechal, to inne prace spokojnie moga poczekac! Wszak trzeba Dziecie odkarmic, zadbac i dopiescic! A czy to ten Chlopiec, ktorego jesienia oddajesz innej kobiecie? Depsia, Wusia, Braza - dzieki Gospodyni, no to czekamy na nowe foty Jak mnie ma starcza pamiec nie myli, to konsekwentnie co roku cos sobie usprawniacie, upiekszacie i modernizujecie Super! A wrzesniowy "D-Day" coraz blizej Kreacje juz masz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ambercia gratulki ogromne Najpierw wypij, potem prze-trzeźwiej , później pomyśl co... i zacznij się uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.06.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ambercia gratulki ogromne Najpierw wypij, potem prze-trzeźwiej , później pomyśl co... i zacznij się uczyć Ha! Przyznaje, ze troche Tokaya skubnelam. I bardzo mi smakowal. Dzisiaj mam pol dnia lenistwa (mysle ze watkowej Gospodyni, to bardzo sie spodoba - wszak dzisiaj niedziela!!!) , a od jutra zaczynam kolejny etap dziobania. Nie mniej swietowanie (w skromny zakresie ) bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 No to co teraz będziesz dziobać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Zielsko nie zając... lepiej synusia dopieszczaj:yes: Staram się, choć nie mam za wiele czasu, tylko tydzień... No właśnie TAR-cia, moja trawa dzisiaj strasznie wyła .... A masz jakieś nagranie tego wycia...? Ooooo, skoro Synek do Mamusi przyjechal, to inne prace spokojnie moga poczekac! Wszak trzeba Dziecie odkarmic, zadbac i dopiescic! A czy to ten Chlopiec, ktorego jesienia oddajesz innej kobiecie? Depsia, Wusia, Braza - dzieki Gospodyni, no to czekamy na nowe foty Jak mnie ma starcza pamiec nie myli, to konsekwentnie co roku cos sobie usprawniacie, upiekszacie i modernizujecie Super! A wrzesniowy "D-Day" coraz blizej Kreacje juz masz??? Amberciu - to właśnie TEN chłopiec. No i masz rację, staramy się co roku cos dodać, poprawić i upiększyć, bo uważamy, że nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej. Kreację? No coś Ty, przecie ja chudnę, jak kupię teraz, to będzie za duża! Schudłam już 10 kg!!! Mam nadzieję, że dzisiaj uda się wrzucić fotki zmian na bloga. Pawełku - jakbyś przyjechał, to by się szybciej i lepiej budowało z fachowym doradztwem, a tak to nie wiem, kiedy my tę wędzarnię postawimy, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 No to pochwaliłam się na blogu zmianami remontowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) ... Pawełku - jakbyś przyjechał, to by się szybciej i lepiej budowało z fachowym doradztwem, a tak to nie wiem, kiedy my tę wędzarnię postawimy, nie wiem... ... przyjechał bym, przyjechał ... ale ... dacie radę - jak zwykle - ... ... pisz w razie potrzeby Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.06.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Depsia, bylam widzialam Mysle, ze goscie beda zachwyceni! Bardzo domowo, sielsko, wiejsko i bio Czyli dokladnie tego czego sie szuka wybierajac odpoczynek w agrogospodarstwie No i jakie pieknie widoki za oknem Az sie rozmarzylam ... fajnie tak siedziec, pic kawke, nigdzie sie nie spieszyc, nie gonic i widziec jak zielen "wchodzi" do pokoju Oczywiscie ... Ale jestem malomadra przeciez cokolwiek bys nie kupila na TEN dzien, to juz dawano w oversize by bylo Mam jednak nadzieje, ze fason i kolor masz przemyslane Wczoraj na slubie podziwialam jedna Mame w cudnej kreacji ... eleganckiej, stonowanej i tak pieknie odslanaiajcej fantastyczne nogi A jak te nogi wirowaly na parkiecie!!! No ja Ci mowie!!! A wiec chudnij i tancz!!! Normalnie MUSISZ wygladac olsniewajaco!!! BTW skoro Synek przyjechal to w domu swieto! Zostanie az do Tego dnia? Bo jesli tak to masz teraz czas pelnej radosci Garnitur wybrany? Czy moze smoking? A moze frak? Samochod czy dorozka? No nic ze szczegolow nie zdradzasz I koniecznie zapodaj zdjecia kosciola To takie moje zwichrowanie, bo uwielbiam stare, klimatyczne koscioly ... I fajnych, cieplych ksiezy w nich poslugujacych Arni, nastepny bedzie z tego zakresu co Ci pisalam. Nic sie tutaj nie zmienilo. Natomiast w sierpniu musze sie przygotowac do stricte technicznego. I bedzie to pewnie cos z wirtualnych maszyn. Ale spoko ... moj mnie pewnie wezmie w obroty, wiec zle nie bedzie. Sam tez dziobie wiec u nas to chleb powszedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 24.06.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Przyszłam pokłonić się Gospodyni na medal! Pyszności są pod wydziałem zjadane i znikają w zawrotnym tempie.:yes:W związku z tym mam pytanie czy mogę otrzymać receptę na te dobra? Jeśli tak to gdzie szukać? Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Ambercia... gdybym ja maiła taką pamięć jak TY... to bym wiedziała co... Bożesz... SKS normalnie... Jak tak pisałaś o tej pani z wesela... to aż chciałabym zobaczyć taką suknię... musiała być wyjątkowa, bo tyle ile Ty tego się naoglądasz, to pewnie masz już nieraz dosyć, i pewnie się powtarzają co chwilę te same kiecki.. a te wyjątkowe perełki są bardzo rzadko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.06.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Arni, chyba jestem pozytywnie wrazliwa na fajnie ubrane kobiety. I nie aby to byla modelka, z powloczystym spojrzeniem i wieku dwudziestu kilku lat Pani miala 4 z przodu i blizej jej bylo do 5, okragly, jabluszkowaty brzuszek i ... i te cudowne nogi Na szczescie kreacja na sile (jak to dzisiaj takie modne ) nie szukala u owej pani tali, sciskajac ja mocno brzusznym opasaniem, co to moze i talie wykroi, ale ilez przy tym u gory i na dole wyplynie I dlatego z takowymi zabiegami zupelnie sie nie zgadzam. A sukienka byla delikatna, lawendowa, konczaca sie przed zgrabnym kolankiem, a w okolicach troche za malych do brzuszka ramion "robila" delikatne bufki Bardzo urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.06.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Depsia, bardzo fajne te Twoje pokoiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.06.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Ładne te nowe, odmłodzone pokoje pod sosnami :yes: Działacie z Sołtysem jak ta lala ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.06.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 ... Działacie z Sołtysem jak ta lala ! ... NO BA (jakby to powiedzial obecny Prezident) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.06.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Depesia, kusisz tymi pokoikami, oj kusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Depesia, kusisz tymi pokoikami, oj kusisz to brzmi jak ....... rezerwacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) DPS-ia bylam i widzialam, pokoiki urocze az sie prosi by w nich zamieszkac.....choc przez chwilke Edytowane 25 Czerwca 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.06.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Jamles, nie potwierdzam, ale nie zaprzeczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Depsia, bylam widzialam Mysle, ze goscie beda zachwyceni! Bardzo domowo, sielsko, wiejsko i bio Czyli dokladnie tego czego sie szuka wybierajac odpoczynek w agrogospodarstwie No i jakie pieknie widoki za oknem Az sie rozmarzylam ... fajnie tak siedziec, pic kawke, nigdzie sie nie spieszyc, nie gonic i widziec jak zielen "wchodzi" do pokoju Oczywiscie ... Ale jestem malomadra przeciez cokolwiek bys nie kupila na TEN dzien, to juz dawano w oversize by bylo Mam jednak nadzieje, ze fason i kolor masz przemyslane Wczoraj na slubie podziwialam jedna Mame w cudnej kreacji ... eleganckiej, stonowanej i tak pieknie odslanaiajcej fantastyczne nogi A jak te nogi wirowaly na parkiecie!!! No ja Ci mowie!!! A wiec chudnij i tancz!!! Normalnie MUSISZ wygladac olsniewajaco!!! BTW skoro Synek przyjechal to w domu swieto! Zostanie az do Tego dnia? Bo jesli tak to masz teraz czas pelnej radosci Garnitur wybrany? Czy moze smoking? A moze frak? Samochod czy dorozka? No nic ze szczegolow nie zdradzasz I koniecznie zapodaj zdjecia kosciola To takie moje zwichrowanie, bo uwielbiam stare, klimatyczne koscioly ... I fajnych, cieplych ksiezy w nich poslugujacych Arni, nastepny bedzie z tego zakresu co Ci pisalam. Nic sie tutaj nie zmienilo. Natomiast w sierpniu musze sie przygotowac do stricte technicznego. I bedzie to pewnie cos z wirtualnych maszyn. Ale spoko ... moj mnie pewnie wezmie w obroty, wiec zle nie bedzie. Sam tez dziobie wiec u nas to chleb powszedni Amberciu - jeszcze bladego pojęcia nie mam, co włoże, ale chyba zrobię tak jak zawsze - przeznaczę na to jeden dzień, oblecę co fajniejsze sklepy, poprzymierzam i kupię najlepszą, taką która zatuszuje co trzeba i podkreśli co trzeba! Synek niestety już jutro wyjeżdża, jest już zastępcą szefa i nie chcą go puszczać na tak długo, we wrześniu przyjedzie na całe dwa tygodnie. Dzisiaj wyfasował czarny garnitur, buty od Lasockiego, koszulę i spinki, kamizelkę także, więc chyba ma już wszystko, co mu potrzebne. Pan w sklepie BARDZO kompetentny, sam wyszukujący ewntualne niedoskonałości kroju na szczupłej sylwetce dziecka, donoszący coraz to nowe rozmiarówki i fasony, potrafiący spokojnie poradzić i nienachalnie pomóc wybrać. Jesteśmy ogromnie zadowoleni z tych zakupów! Nasz portfel mniej. Przyszłam pokłonić się Gospodyni na medal! Pyszności są pod wydziałem zjadane i znikają w zawrotnym tempie.:yes:W związku z tym mam pytanie czy mogę otrzymać receptę na te dobra? Jeśli tak to gdzie szukać? Pozdrawiam:D Witaj, Swojaczko kochana! Dziękuję bardzo za miłe słowa, cieszę się, że smakowało, bo miałam duuuużą tremę! Przepisy mozna znaleźć w TYCH WPISACH i następnych (trzeba kliknąć na napis "Starsze wpisy" pod spodem). Smacznego!!! Depesia, kusisz tymi pokoikami, oj kusisz He he, ciekawe, czy kiedyś w końcu skuszę - byłoby święto wielkie u nas, oj byłoby... Ledwiem żywa po tym lataniu za ubraniem Młodego, a jutro trzeba jechać zawieźć go na lotnisko. Et, życie... W sumie bardzo się cieszę, że udało nam się wszystko dzisiaj tak szybko i sprawnie załatwić, jestem naprawdę z nas dumna! Kupił kto kiedy garnitur i całą resztę w ciągu godziny? Bo my tak! I zadowoleni jesteśmy, na czele z Młodym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts