Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Napisz, co masz, ja na pewno biorę te warzywka!!!

P.S. Chyba nie martwi Cię fakt małej atrakcyjności Waszej okolicy dla burzy...??;)

No jakoś w ogóle mnie nie martwi, tym bardziej, że dzisiaj mamy piękny, słoneczny, spokojny dzień - pierwszy od dłuższego czasu!

Goście rozłożyli przed domkiem sprzęt plażowy i kocyki, opalają się przy basenie, po prostu piękny letni dzień! :lol:

... pojszło przed czasem (czyli dziś zes samego rańca) ... Goście spali ... a ja na tarasiku ... po cichutku, cichuteńku :)

Dziękować bardzo, bardzo, mnóstwo tam pożyteczności, skorzystam na pewno! :hug:

I jak tam? Bo burze dalej szaleją... Dajesz radę?

Spoko - jest loozik, burze poszły gdzie indziej, szkoda, że z takim paskudnym skutkiem dla ludzi tam będących. :(

Depsia :hug:

:hug:

... ieeeeeeeeeeetam ... kawusię specjalistyczną chlipałem i cichuteńko klikałem :) ;)

A Jamles tylko tego browara, nic nie klikał?

To jak napisałes o tym, Jamlesik? :o

O ziołach na pewno dzisiaj na blogu napiszę, jak będzie, to dam znać. ;)

Oooo, i tak mi mów...

To kiedy Terenię przywieziesz? :p

Dobra, dobra, wiem!

Ty uważaj, w końcu zmusisz nas do wyjazdu na daleką Florydę... :evil:

Przyjeżdżajcie choćby jutro :)

... sypialnia goscinna właśnie się dziś zwolniła :yes: ... a lodówa i grill cały czas pełne ... jak to Ciemiężycielka robi ? :)

Gospodyni, moj mowi abys i dla nas ziolo wszelakie zostawila ;) Przy okazji suszonych grzybkow (na ktore oczywiscie DAWNO temu uczynilam zapis) dorzucisz nam do paczki, ok? Moze tak byc? Znaczy sie, czy pamietac bedziesz?

A poza tym dopytujemy wspolnie jak sie miewa piwnica i dach? Ogarneliscie jakos straty? Doprawdy bardzo wspolczuwamy, bo wiemy jak trudno jest gdy tak wszystko sie wali w sezonie ... :sick:

dokładnie to tak Szef miał napisać ;)

... pojszło przed czasem (czyli dziś zes samego rańca) ... Goście spali ... a ja na tarasiku ... po cichutku, cichuteńku :)..... browara opróżniłem ....

ale jak już wiemy oficjalnie była kawa, za browara mógłby być ciemiężony :cool:

Amberciu - będę się starała pamiętać, ale jak będziesz czyniła jesienne zamówienie, to na wszelki pożarny przypomnij mi, dobrze? :yes:

Piwnica, mam nadzieję, wyschnie w ciągu jakichś 2 tygodni, jeśli nie będzie lało (podobno ma być całkiem ładnie), dach już ogarnięty, więc nie jest źle. ;)

Jeszcze tylko jagody muszę zrobić i posprzątać w obejściu, jutro ta jakaś komisja konkursowa ma wizytację u nas robić... :sick:

Goście w akompaniamencie dzikich okrzyków plemion indiańskich wczoraj zrobili otwarcie basenu - ależ było radości! :lol2: