braza 07.07.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Napisz, co masz, ja na pewno biorę te warzywka!!! P.S. Chyba nie martwi Cię fakt małej atrakcyjności Waszej okolicy dla burzy...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.07.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 ... ... Pawełku - no zaczekam, co mam nie zaczekać. ... pojszło przed czasem (czyli dziś zes samego rańca) ... Goście spali ... a ja na tarasiku ... po cichutku, cichuteńku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.07.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 ... Goście spali ... a ja na tarasiku ... po cichutku, cichuteńku ........ browara opróżniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.07.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 I jak tam? Bo burze dalej szaleją... Dajesz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Depsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.07.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 ........ browara opróżniłem ... ieeeeeeeeeeetam ... kawusię specjalistyczną chlipałem i cichuteńko klikałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Napisz, co masz, ja na pewno biorę te warzywka!!! P.S. Chyba nie martwi Cię fakt małej atrakcyjności Waszej okolicy dla burzy...?? No jakoś w ogóle mnie nie martwi, tym bardziej, że dzisiaj mamy piękny, słoneczny, spokojny dzień - pierwszy od dłuższego czasu! Goście rozłożyli przed domkiem sprzęt plażowy i kocyki, opalają się przy basenie, po prostu piękny letni dzień! ... pojszło przed czasem (czyli dziś zes samego rańca) ... Goście spali ... a ja na tarasiku ... po cichutku, cichuteńku Dziękować bardzo, bardzo, mnóstwo tam pożyteczności, skorzystam na pewno! I jak tam? Bo burze dalej szaleją... Dajesz radę? Spoko - jest loozik, burze poszły gdzie indziej, szkoda, że z takim paskudnym skutkiem dla ludzi tam będących. Depsia ... ieeeeeeeeeeetam ... kawusię specjalistyczną chlipałem i cichuteńko klikałem A Jamles tylko tego browara, nic nie klikał? To jak napisałes o tym, Jamlesik? O ziołach na pewno dzisiaj na blogu napiszę, jak będzie, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 No - to napisałam wreszcie, jakie zioła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.07.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 ... Dziękować bardzo, bardzo, mnóstwo tam pożyteczności, skorzystam na pewno! ... ... ... "nie za maco" ... zawsze do usłg ... (zresztą sama wiesz, że komu jak komu ale ... Sołtysowi zawsze trochę "odciemiężę" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Ot, ciężka dola moja, nie mnie on pomaga, tylko Ciemiężycielowi memu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.07.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Ot, ciężka dola moja, nie mnie on pomaga, tylko Ciemiężycielowi memu... ... jak nie jak tak ... przeca to mój "imiennik" (choćby z tego względu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 No wiesz - Pawły to w ogóle fajne chłopaki są, nie? Tylko żony swoje ciemiężą tak samo jak wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.07.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 No wiesz - Pawły to w ogóle fajne chłopaki są, nie? Tylko żony swoje ciemiężą tak samo jak wszyscy! ... och Bidulko Ty moja ... koniecznie musisz pogadać z Terenią na temat "ciemiężenia przez Pawłów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Oooo, i tak mi mów... To kiedy Terenię przywieziesz? Dobra, dobra, wiem! Ty uważaj, w końcu zmusisz nas do wyjazdu na daleką Florydę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.07.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Oooo, i tak mi mów... To kiedy Terenię przywieziesz? Dobra, dobra, wiem! Ty uważaj, w końcu zmusisz nas do wyjazdu na daleką Florydę... Przyjeżdżajcie choćby jutro ... sypialnia goscinna właśnie się dziś zwolniła ... a lodówa i grill cały czas pełne ... jak to Ciemiężycielka robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.07.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Ot, masz, kawalarza... Jutro, powiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.07.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Gospodyni, moj mowi abys i dla nas ziolo wszelakie zostawila Przy okazji suszonych grzybkow (na ktore oczywiscie DAWNO temu uczynilam zapis) dorzucisz nam do paczki, ok? Moze tak byc? Znaczy sie, czy pamietac bedziesz? A poza tym dopytujemy wspolnie jak sie miewa piwnica i dach? Ogarneliscie jakos straty? Doprawdy bardzo wspolczuwamy, bo wiemy jak trudno jest gdy tak wszystko sie wali w sezonie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.07.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 dokładnie to tak Szef miał napisać ... pojszło przed czasem (czyli dziś zes samego rańca) ... Goście spali ... a ja na tarasiku ... po cichutku, cichuteńku ..... browara opróżniłem .... ale jak już wiemy oficjalnie była kawa, za browara mógłby być ciemiężony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.07.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ot, masz, kawalarza... Jutro, powiada... nie da rady z Tempelhofa wolne miejsca do Majamibicz są we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2012 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Amberciu - będę się starała pamiętać, ale jak będziesz czyniła jesienne zamówienie, to na wszelki pożarny przypomnij mi, dobrze? Piwnica, mam nadzieję, wyschnie w ciągu jakichś 2 tygodni, jeśli nie będzie lało (podobno ma być całkiem ładnie), dach już ogarnięty, więc nie jest źle. Jeszcze tylko jagody muszę zrobić i posprzątać w obejściu, jutro ta jakaś komisja konkursowa ma wizytację u nas robić... Goście w akompaniamencie dzikich okrzyków plemion indiańskich wczoraj zrobili otwarcie basenu - ależ było radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts