Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziekowac Gospodyni! Przypomnimy sie na pewno :-)

NIe mniej dla Ciebie, abys miala nas zawsze na uwadze drobny prezent! W biodra nie idzie, bo to pelnoziarniste kruche, z ociupinka masla, zdrowymi jajami, stevia i cala masa pysznych wisni :-) Mialas racje! Juz sa! Kupilam i wydrylowalam cale 3 kg :stirthepot: :eek: Takich slodkich dawno nie jadlam :yes: W tle majaczy pelnoziarnista, drozdzowa strucla z malinami ;) Tez zdrowiutka i fit!!!

http://i47.tinypic.com/9qh2r8.jpg

Ożesz... Dziękuję, Kochana, chociaż narobiłaś mi straszliwego apetytu, a nie będę przecie jeść o tej godzinie... :sick:

Jutro coś słodkiego sobie znajdę, na przykład stewię! ;)

Uff.

Wysoka Komisja przyjechała, obejrzała, słoiczków spróbowała i pojechała!

Wyglądali na zadowolonych, my chyba jeszcze bardziej- jak odjeżdżali! :rotfl:

Teraz chwila odpoczynku i można wrócić do normalnej aktywności zyciowej. ;)

Ambercia - czy Ty z nimi byłas inkoguto???

Ta facetka z aparatem, która ciągle robiła zdjęcia - to byłaś Ty? :jawdrop:

Ale to znaczy, że zełgałaś, jesteś takiej samej tuszy jak ja teraz! ;)

Ha, wszystko to być może, kto wie, kto wie!

Ambercia - no i było się przyznać, że to Ty, przynajmniej jakis przydział specjalny byś wyfasowała, a tak to jakoś jak wszyscy, tak samo... :lol2:

U nas w końcu bez deszczu, to może nawet i piwnica troszkę podeschnie, znaczy się zrobi się w niej mniej wody. :rolleyes:

Sołtys mi się rozleniwił, suszarni nie muruje, muszę mu przypomnieć, co ma zrobić...

Dzisiaj mam smutny dzień, bo pojechała na złom nasza nexia. :(

Bardzo lubiłam to auto, sprawowało się doskonale, było niezawodne i bardzo pojemne, dopiero po kilkunastu latach tak się zepsuła, że już żaden mechanik nie potrafił jej naprawić.

No i teraz mi smutno, jakoś tak, jakby ktoś (!) bliski odszedł...

No kurczę, nie wiem sama, człowiek przywiązuje się do RZECZY, jakby to żywe stworzenie było. :(

Coś ze mną nie tak...?

A naszego autka szkoda mi okrutnie, ale żaden mechanik (a byliśmy u wielu) nie potrafił zdiagnozować przyczyny uszkodzenia, które powodowało, że dało się jechać tylko na jedynce lub dwójce.

Silnik miał jakieś uszkodzenie.

A propos, w związku z tym - został nam akumulator, w ogóle nieużywany nowiutki Bosch do nexii, może ktoś chciałby kupić za 200 zł?