jamles 12.07.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) ....nowiutki Bosch do nexii, może ktoś chciałby kupić za 200 zł? aż tak szczegółowo to Bosch nie produkuje, podaj jaka pojemność ( ile amperogodzin, myślę, że 60Ah) i jaki prąd rozruchowy pewnie ponad 500A, będzie się nadawał do innych samochodów także. Ewa zajrzyj pod maskę i przeczytaj parametry akumulatora to i mąż tylko do zapłaty będzie potrzebny Edytowane 12 Lipca 2012 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 No tak - trzeźwy męski głos w dyskusji... Ja też muszę zapytać męża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.07.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 wszystko wiem. W kijance są ograniczenia wielkościowe, czyli mogę miećszerokość 21, głębokość 17 i wysokość 20 max 21 cm. Bo na tyle jest miejsca i innego sięnie włoży. 55 Ah, prąd 500A, 12V. Jeszcze jest problem- plius po prawej, czy po lewej. Aneta, masz pracę domową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.07.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 No tak - trzeźwy męski głos w dyskusji... Ja też muszę zapytać męża... lepiej spytaj Sołtysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Szkoda autka i wydatku, jaki Wam się szykuje ... No cóż, znam to z autopsji więc moje współczucie jest absolutnie szczere... Idę dalej oszczędzać ... rany, jaka ja oszczędna jestem!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.07.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 znam ten ból sam rodziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 No właśnie... niby samochód to tylko doopowóz i kupa złomu... a też z każdym moim autkiem rozstawałam się z żalem... Myślałam, że tylko ja tak mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 ja to jestem wredna , bo zawsze rozstawalam sie z prawdziwa radoscia ze staruszkiem zlomikiem i czulam sie wspaniale odbierajac kolejny pachnacy nowoscia poopowozik :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Mnie naszej nexii bardzo wciąż szkoda, to było naprawdę fajne dobre auto, dzielna była bardzo. Przewiozła nas 4 razy przez Alpy, przytargała niezliczoną ilość materiałów budowlanych, mebli (czasami naprawdę wielkich i ciężkich, bez wyjątku drewnianych), zdarzało się zimą za morze jechać z wieeelką przyczepą wyładowaną tak, że ważyła najmniej tonę... Wytrzymywała, zawsze nas do domu dowoziła. Pierwsze auto pożegnałam bez specjalnego żalu, to była złośliwa i niewygodna łada. Nexia była jej przeciwieństwem... No dobra, dość tego rozczulania się, pociągam sobie nosem później... Parametry aku są takie: 480 A, 56 Ah, 12V. Rozmiary: 24 x 17,5 x 19 (to wysokość). Plus jest po prawej stronie. Ewa - do Was chyba się nie nada, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.07.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 DPS-ia no jak autko dobre i poczciwe było to żal:( macie jakieś typy na następcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.07.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kurcze, to 24 kładzie sprawę. Ja mam tam taką kieszen, w którą musze go włożyć. Już czuję, że będę dymać po firmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 No właśnie, aż szkoda... Z tym akumulatorem znaczy się, szkoda... Następca będzie, ale najwcześniej za 2 lata, przez ten czas musimy sie przemęczyć w mydelniczce jeżdżacej, fiacie punto znaczy się. Wusia, ja wiem, że dla Ciebie fajny, ale na rodzinne auto on jest za mały, mydelniczka! Niemniej na razie kasy brak, a chcemy kupić kię ceed w salonie. Trzeba nazbierać na to szaleństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Depsia, a kiedy bedzie cos wiadomo w sprawie konkursu??? No wiesz, zawsze to kolejny powod do swietowania i do dumy!!! Mowili cos? Jakie kryteria, regulamin, kto i co bedzie wybieral? Trzymam kciuki za pierwsze miejsce na pudle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.07.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Łeee, konkurs jakiś tam... Nawet nie wiem, jakie zasady, musiałabym poszukać na stronie ODR... Rozdanie nagród/wyniki ma być u nich w ODR, za Zieloną Górą , zdaje się, że 30 września... Kto by się tym przejmował, najważniejszy teraz ten ślub i żeby Sołtys suszarnię zdążył zbudować do 1 września! Ja jakoś nie mam zacięcia do rywalizacji, w sumie to znam swoją wartość, kompleksów co do gospodarstwa nie mam, ale doskonale wiem, czego jeszcze brak i co powinno jeszcze być poprawione. Niemniej - to miłe bardzo, Amberciu, że trzymasz za nas kciuki i pamiętasz, kto wie, kto to wie, jaką Ty masz moc sprawczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Depsia, slubem sie nie martwiaj! Pewna jestem, ze wszystko sie uda znakomicie Z mojego doswiadczenia wynika, ze sluby wielonarodowosciowe sa najlepsze! A juz te organizowane w Polsce, to calkiem wymiataja. Zupelnie inny jest klimat takich slubow w UK, Francji, Niemczech czy w innych krajach Polska ma taki niepowtarzalny weselny klimacik! Zagraniczni goscie ZAWSZE sa zachwyceni Jedyne na co trzeba uwazac to menu, ale to i tak pikus No a za konkurs, to ja jednak nadal potrzymam. Znac swoja wartosc to jedno, ale jak wszem i wobec oraz oficjalnie dobrze beda pisac, to drugie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Dziękuję, Kochana - może się okazać, że jesteś całkiem niezłą czarownicą, jeśli będziesz skutecznie trzymała! Boszsz, jak u nas wieje, to szok! Prądu nie ma już od pół godziny przez ten głupi wiatr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.07.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 .... Jedyne na co trzeba uwazac to menu, ale to i tak pikus ...... no jak Chef będzie pichcić to rzeczywiście pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.07.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 DPS-ia w konkursie macie duże szanse:hug: a mydelniczka dobra jest, fajna i mało pali ale pies się nie mieści;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Wusia - żeby tylko pies... W niej prawie nic się nie mieści! Jak my jedziemy na zakupy raz na dwa tygodnie, to one są zwykle dość duże. I ja nijak głupich zakupów nie mogę tam zapakować, nie mówiąc o jakichś konkretniejszych zakupach w klamociarni na przykład. Nie lubię tego auta za to, że takie małe jest i nieporęczne, nic nie poradzę. Jak mi się dzisiaj nic nie chce, to coś okropnego. Całe szczęście, że dzisiaj niedziela! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.07.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 no moja mydelniczka jest grande to może dlatego się dużo mieści:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts