Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aaa na kijankę się zasadzasz :) Moja kijanka kochana jest ale w ekspoloatacji drogawa. Głównie dlatego, że mało ich (stosunkowo) i nie ma 'elementów z drugiego obiegu'. I widzisz, nawet akumulator musi mieć swój ..

Liczę na to, że zanim na nią nazbieram, to będzie ich więcej i będą tańsze części.

Lecę, roboty dużo mam, wczoraj na blogu nową półkę ziołową pokazałam. ;)

Hmmmm z drugiego obiegu części... to trzeba by było na Passata się przymierzyć.. fura bardzo dobra i bardzo duża, zwłaszcza jak jest Kombi ( uwielbiałam swojego) a części na all do bólu... kupisz co chcesz.. z tym, że to baardzo chodliwe autko.. Naszego Passata pan od nas odkupił i go mu zajumali.. znaczy gdzieś pewnie w sieci na części został sprzedany, a furka full wypaśna była z automatem.. mraaałlłł ...

Kijanki bardzo fajne są... ale jakoś mniej popularne w drugim obiegu;)

Amberciu - to jest tylko czubek góry lodowej, przekręty w sektorze rolniczym są niebywałe, jak wszędzie.

Taki kraj, tacy ludzie.

W sumie przekręty są w każdym kraju, tylko niektórzy słabo je maskują...

no to chyba dobrze :) ...bo ja myślałam że naogiem zgubnym, bo jak wiadomo mała wódeczka jeszcze nikomu nie zaszkodziła :) :) :) ale jak się skumuluje ......

a ubranka skubałam ze stołu na ostatnim weselu, ale za mało naskubałam .....stwierdzam i chyba napiszę o dosłanie :)

nie widać nazw ,więc podpowiem .....na jednej "NIKT NIE WIE CO" .....na drugiej "GENOWEFA" .... na trzeciej "RATAFIANKA"

teraz pracuję nad " WIŚNIOWICZANKĄ" i "SMORODINÓWKĄ , a gdy nadejdzie chwila.......zawezmę się na "ŚLIWOWICZANKĘ" a i "ORZECHOWSKA" jest w trakcie czynienia .........

rozmowa z moim synem - tylko żeby znów się ktoś nie trafił, co was pijacką rodziną nazwie

- kto ,kiedy ?

- a nie pamiętasz jak Marta przyprowadziła kolegę w podstawówce i ten na widok barku w kącie tak powiedział?

- a jaki pijak miałby w domu 60 butelek alkoholu .....synu !

:)

Edytowane przez relek

Początki .....czym mi to grozi ?

cudowny widok!!! Widac, ze na przyjecie gosci w szczegolnosci tych przypadkowych i niezapowiedzianych jestes wysmienicie przygotowana :p:yes:

Depsia, swieta racja. Byly, sa i beda ... nie mniej, nieustannie mnie to dziwi i frustruje ... O matko, a ilu nie wiemy i nigdy sie nie dowiemy :sick:

Przyszłam zapytać, co robisz z cukini??? Bo miliony przepisów w sieci:sick:

Najlepsza na świecie wg nas to ta z curry, TUTAJ. Zamiast ogórków dajesz obraną i skrojoną w plastry lub niewielką kostkę cukinię, reszta tak samo. Pyszności, polecam! :D

Amberciu - czasem myślę, że może lepiej, że nie wiemy, dopiero byśmy się załamali.

I także mnie to dziwi i frustruje, co zrobić...

(...)a ubranka skubałam ze stołu na ostatnim weselu, ale za mało naskubałam .....stwierdzam i chyba napiszę o dosłanie :)(...)

Relek, skontaktuj się z Brazą - sądząc po tych literkach:

http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_12354_prev.gif:D

to na pewno we wsi już kontenerów na szkło brakło, a w chałupie slalom między flaszkami bardzo dużo energii bidulom może pochłaniać :rolleyes:

...a swoją drogą, to bardzo ładną kartkę z zaproszeniem zamieściłaś :lol2:

No własnie, dobry nastrój to podstawa!

U nas już się trochę przejaśniło i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie przemozna chęć rozpalenia w kozie.

Ziiiiimnooooo! :mad: