Moose 15.07.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 W niej prawie nic się nie mieści! Też nie lubię małych autek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.07.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Aaa na kijankę się zasadzasz Moja kijanka kochana jest ale w ekspoloatacji drogawa. Głównie dlatego, że mało ich (stosunkowo) i nie ma 'elementów z drugiego obiegu'. I widzisz, nawet akumulator musi mieć swój .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2012 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Liczę na to, że zanim na nią nazbieram, to będzie ich więcej i będą tańsze części. Lecę, roboty dużo mam, wczoraj na blogu nową półkę ziołową pokazałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.07.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Hmmmm z drugiego obiegu części... to trzeba by było na Passata się przymierzyć.. fura bardzo dobra i bardzo duża, zwłaszcza jak jest Kombi ( uwielbiałam swojego) a części na all do bólu... kupisz co chcesz.. z tym, że to baardzo chodliwe autko.. Naszego Passata pan od nas odkupił i go mu zajumali.. znaczy gdzieś pewnie w sieci na części został sprzedany, a furka full wypaśna była z automatem.. mraaałlłł ... Kijanki bardzo fajne są... ale jakoś mniej popularne w drugim obiegu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.07.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Depsia, to chyba z interesujacego Cie zakresu Sluchaj szybko bo pewnie usuna http://www.pb.pl/2636728,83827 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Amberciu - to jest tylko czubek góry lodowej, przekręty w sektorze rolniczym są niebywałe, jak wszędzie.Taki kraj, tacy ludzie.W sumie przekręty są w każdym kraju, tylko niektórzy słabo je maskują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.07.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Początki .....czym mi to grozi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Wygląda, że hucznym zamążpójściem! Ależ piękny widok, Relciu, no piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.07.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) no to chyba dobrze ...bo ja myślałam że naogiem zgubnym, bo jak wiadomo mała wódeczka jeszcze nikomu nie zaszkodziła :) ale jak się skumuluje ...... a ubranka skubałam ze stołu na ostatnim weselu, ale za mało naskubałam .....stwierdzam i chyba napiszę o dosłanie nie widać nazw ,więc podpowiem .....na jednej "NIKT NIE WIE CO" .....na drugiej "GENOWEFA" .... na trzeciej "RATAFIANKA" teraz pracuję nad " WIŚNIOWICZANKĄ" i "SMORODINÓWKĄ , a gdy nadejdzie chwila.......zawezmę się na "ŚLIWOWICZANKĘ" a i "ORZECHOWSKA" jest w trakcie czynienia ......... rozmowa z moim synem - tylko żeby znów się ktoś nie trafił, co was pijacką rodziną nazwie - kto ,kiedy ? - a nie pamiętasz jak Marta przyprowadziła kolegę w podstawówce i ten na widok barku w kącie tak powiedział? - a jaki pijak miałby w domu 60 butelek alkoholu .....synu ! Edytowane 16 Lipca 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 - a jaki pijak miałby w domu 60 butelek alkoholu .....synu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.07.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Przyszłam zapytać, co robisz z cukini??? Bo miliony przepisów w sieci:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.07.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Początki .....czym mi to grozi ? cudowny widok!!! Widac, ze na przyjecie gosci w szczegolnosci tych przypadkowych i niezapowiedzianych jestes wysmienicie przygotowana :yes: Depsia, swieta racja. Byly, sa i beda ... nie mniej, nieustannie mnie to dziwi i frustruje ... O matko, a ilu nie wiemy i nigdy sie nie dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_12354_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Przyszłam zapytać, co robisz z cukini??? Bo miliony przepisów w sieci:sick: Najlepsza na świecie wg nas to ta z curry, TUTAJ. Zamiast ogórków dajesz obraną i skrojoną w plastry lub niewielką kostkę cukinię, reszta tak samo. Pyszności, polecam! Amberciu - czasem myślę, że może lepiej, że nie wiemy, dopiero byśmy się załamali. I także mnie to dziwi i frustruje, co zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.07.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (...)a ubranka skubałam ze stołu na ostatnim weselu, ale za mało naskubałam .....stwierdzam i chyba napiszę o dosłanie (...) Relek, skontaktuj się z Brazą - sądząc po tych literkach: http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_12354_prev.gif to na pewno we wsi już kontenerów na szkło brakło, a w chałupie slalom między flaszkami bardzo dużo energii bidulom może pochłaniać ...a swoją drogą, to bardzo ładną kartkę z zaproszeniem zamieściłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.07.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Relek dobre Wprowadziłaś mnie w dobry nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2012 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 No własnie, dobry nastrój to podstawa! U nas już się trochę przejaśniło i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie przemozna chęć rozpalenia w kozie. Ziiiiimnooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.07.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 U nas od rana było szaro, buro i mokro... później się przejaśniło na konikowy spacer:D... jak się najadły i poszły do siebie znów zaczęło padać. Dobrze... niech pada... sąsiad siano suszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2012 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 To jakiś miły sąsiad być musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.07.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Arctica nie ma jak miłość bliźniego:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts