Moose 17.07.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dobrze... niech pada... sąsiad siano suszy:lol2: Odczuwam jakby pewną dozę niechęci do rzeczonego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.07.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 To ten o mi powiedział, że moje psice to za sam wygląd trzeba zamknąć a ja się go zapytałam to dlaczego w takim razie jego jeszcze nie zamknęli:p:rotfl: Znów pada:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 U nas popadało, potem przestało, a teraz zbiera się na burzę chyba... Z powodu deszczu udało mi się dokonac rzeczy prawie niemożliwej! Zmusiłam Sołtysa do pozbierania złomu w gospodarstwie i zadzwonienia po stosowny samochód ze stosownej instytucji!!! Matko jedyna, słowo honoru, całą pakę tym naszym złomem załadował!!! Ileż nam się miejsca w różnych zakamarkach zrobiło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 oczywiście w nagrodę poleciałaś Sołtysowi po flaszeczkę do gieesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.07.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 w nagrode to ja moge zapodac fajowski obrazek http://static.pb.pl/picture/47113,86961/f663x450 no i gratuluje nowego miejsca i nowych zakamarkow na sloiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.07.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 A ja mam zioła, ja mam zioła;)Pyszności i jak pachną. A hyzop jest debeściak:D Chyba poproszę Cię Kochana o jakąś malutką przesyłeczkę ale tylko wtedy kiedy Ci będzie pasować, nie ma pośpiechu. No i gratuluję półeczki. Patrząc jednak w jakim tempie się zapełnia Tobie raczej wielkiej szafy trzydrzwiowej z lustrem potrzeba;) Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 oczywiście w nagrodę poleciałaś Sołtysowi po flaszeczkę do gieesu Oooo, niedoczekanie! Teraz to on powinien mi kwiaty kupić z wdzięczności za to, że go wreszcie zmusiłam do odrobiny porządków! Amberciu - tak to właśnie wygląda zdaje się, tylko... czemu mój Sołtys nie ma ojca w Sejmie? Że nie wspomnę o ciepłej posadce dla dziecka! Jacyś niezaradni z Sołtysem chyba jesteśmy. Maxi - jak coś się urodzi, to wyślemy, nie ma problema! Najważniejsze, że się podobuje i smakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 ha ja wiem gdzie i jak to zawinę całą szafę i półeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Oooo, niedoczekanie! ciemiężycielka i jeszcze Dziadkowi się teraz oberwie, że nie posłany do Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 No właśnie, muszę Dziadka zapytać, co On sobie właściwie myślał, jak w pole leciał i do pracy na kolei, zamiast do Sejmu się udać! Wusia - my czekamy, Kochana, jak tylko przyjedziesz, to coś dla Ciebie się zawsze znajdzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 dzięki Kochana:hug: mało realne ale może mi się uda chociaż na 2-3 dni:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Pomysl, bo jak ja sobie pomyślę o tych Twoich pieczonkach - matko jedyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 ja to myślę cały czas ale od myślenia jakoś możliwości nie przybywa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Kochana, ja tam wierzę niezłomnie w Twoją kreatywność, na bank coś wymyślisz! Mam nadzieję, że żadne gwałtowne zjawiska pogodowe nas dzisiaj nie nawiedzą, bo ja już drugą przerywkę marchwi robię i muszę mieć pogodę bez deszczu w czasie pracy! Zaczynam się bać, wesele coraz bliżej, czuję presję już poważną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 helol wpadam na chwile, macham i spadam. wzorem brazy oszczedzam intensywnie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.07.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 To ten o mi powiedział, że moje psice to za sam wygląd trzeba zamknąć a ja się go zapytałam to dlaczego w takim razie jego jeszcze nie zamknęli:p:rotfl: Znów pada:lol2::lol2: Tia... czasem słyszę niepochlebne komentarze odnośnie Greya... np. Jak można trzymać takie bydlę? Ileż nam się miejsca w różnych zakamarkach zrobiło!!! Mój małż też się dziś za porządkowanie komórki wzion Oooo, niedoczekanie! Jacyś niezaradni z Sołtysem chyba jesteśmy. Nie tylko Wy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.07.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Tia... czasem słyszę niepochlebne komentarze odnośnie Greya... np. Jak można trzymać takie bydlę? no co Ty??? Do naszych siersci, to ludziska sie niezmiennie lepia i mizdza, ale bywaja tez jakies takie malo smieszne komentarze. Zawsze od wlascicieli duzych psow Ale kto by sie tam przejmowal Nie tylko Wy... nie tylko niestety Bry przybieglam powiedziec, bo zarobiona jestem na maksa! I pomyslec, ze gdybym jeszcze ogrod do plewienia miala, owocowe krzewy do przetworow robienia i podjazd z tarasem do zamiatania, czyszczenia i picowania to juz calkiem byloby prze ... rabane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.07.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 zrobilam dzis miesko w marynacie miodowo-musztardowej wg. receptury Chefa Paula i na koniec slynna juz glazura. bylo pyszne a maz pytal czemu tak malo. Szefie przepisy na sosy i marynaty z miodem bajecznie pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 DPS-ia wątpię czy nawet najbardziej kreatywne myślenie coś pomoże:( ale jak mówią nadzieja umiera ostatnia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.07.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 (edytowane) Amberciu - Ty masz nie mniej pracy, Kochana, tylko o innym charakterze, jestes zapracowana co najmniej tak samo jak ja! Tarcia, a który konkretnie przepis Chefa to był? Rzuć linką, może namówię Babcię. Wusia - no własnie, nadzieja ostatnia! Słuchajcie, słuchajcie - cała rozemocjonowana jestem i wypieki az chyba mam, bo pierwszy raz w życiu zamówiłam ciuch przez internet i to w dodatku od razu kreację na dziecka wesele! Taka: http://www.bonprix.pl/obrazki/0/0/0/0/0/2/5/3/3/3/images//0/vvx_1000019199_600.jpg Najpierw zastanawiałam się, czy nie nazbyt strojna, ale po namysle doszłam do wniosku, że: kiedy ja się będę stroić, jak nie na własnego dziecka wesele? Toż ja najpiękniejsza po Młodej być muszę, bo świekrą zostanę, nie? Potem będę miała piękną kieckę na sylwestrowe bale na przykład! Zamówiłam już teraz, żeby mieć czas na odesłanie, jakby coś nie pasowało... Raz się żyje, a co! No i jakby rozmiar mniejszą zamówiłam, niż się należy - przecie do września jeszcze schudnę! Edytowane 19 Lipca 2012 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts