Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas popadało, potem przestało, a teraz zbiera się na burzę chyba...

Z powodu deszczu udało mi się dokonac rzeczy prawie niemożliwej!

Zmusiłam Sołtysa do pozbierania złomu w gospodarstwie i zadzwonienia po stosowny samochód ze stosownej instytucji!!! :cool:

Matko jedyna, słowo honoru, całą pakę tym naszym złomem załadował!!!

Ileż nam się miejsca w różnych zakamarkach zrobiło!!! :D

A ja mam zioła, ja mam zioła;)

Pyszności i jak pachną. A hyzop jest debeściak:D

Chyba poproszę Cię Kochana o jakąś malutką przesyłeczkę ale tylko wtedy kiedy Ci będzie pasować, nie ma pośpiechu.

No i gratuluję półeczki. Patrząc jednak w jakim tempie się zapełnia Tobie raczej wielkiej szafy trzydrzwiowej z lustrem potrzeba;)

Buziaki:hug:

oczywiście w nagrodę poleciałaś Sołtysowi po flaszeczkę do gieesu :rolleyes::cool:;)

Oooo, niedoczekanie! :p

Teraz to on powinien mi kwiaty kupić z wdzięczności za to, że go wreszcie zmusiłam do odrobiny porządków! :cool:

Amberciu - tak to właśnie wygląda zdaje się, tylko... czemu mój Sołtys nie ma ojca w Sejmie? :mad:

Że nie wspomnę o ciepłej posadce dla dziecka!

Jacyś niezaradni z Sołtysem chyba jesteśmy. :rotfl:

Maxi - jak coś się urodzi, to wyślemy, nie ma problema!

Najważniejsze, że się podobuje i smakuje! :D

No właśnie, muszę Dziadka zapytać, co On sobie właściwie myślał, jak w pole leciał i do pracy na kolei, zamiast do Sejmu się udać!

Wusia - my czekamy, Kochana, jak tylko przyjedziesz, to coś dla Ciebie się zawsze znajdzie!!! :hug:

Kochana, ja tam wierzę niezłomnie w Twoją kreatywność, na bank coś wymyślisz! :hug:

Mam nadzieję, że żadne gwałtowne zjawiska pogodowe nas dzisiaj nie nawiedzą, bo ja już drugą przerywkę marchwi robię i muszę mieć pogodę bez deszczu w czasie pracy!

Zaczynam się bać, wesele coraz bliżej, czuję presję już poważną... :rolleyes:

To ten o mi powiedział, że moje psice to za sam wygląd trzeba zamknąć:mad:

a ja się go zapytałam to dlaczego w takim razie jego jeszcze nie zamknęli:p:rotfl:

Znów pada:lol2::lol2::lol2:

Tia... czasem słyszę niepochlebne komentarze odnośnie Greya... np. Jak można trzymać takie bydlę?

Ileż nam się miejsca w różnych zakamarkach zrobiło!!! :D

Mój małż też się dziś za porządkowanie komórki wzion ;)

Oooo, niedoczekanie! :p

Jacyś niezaradni z Sołtysem chyba jesteśmy. :rotfl:

Nie tylko Wy...:lol2:

Tia... czasem słyszę niepochlebne komentarze odnośnie Greya... np. Jak można trzymać takie bydlę?

no co Ty??? Do naszych siersci, to ludziska sie niezmiennie lepia i mizdza, ale bywaja tez jakies takie malo smieszne komentarze. Zawsze od wlascicieli duzych psow :sick::lol2: Ale kto by sie tam przejmowal :D

Nie tylko Wy...:lol2:

nie tylko :( niestety :(

Bry przybieglam powiedziec, bo zarobiona jestem na maksa! :sick::D I pomyslec, ze gdybym jeszcze ogrod do plewienia miala, owocowe krzewy do przetworow robienia i podjazd z tarasem do zamiatania, czyszczenia i picowania to juz calkiem byloby prze ... rabane :D

Amberciu - Ty masz nie mniej pracy, Kochana, tylko o innym charakterze, jestes zapracowana co najmniej tak samo jak ja! :yes:

Tarcia, a który konkretnie przepis Chefa to był?

Rzuć linką, może namówię Babcię. ;)

Wusia - no własnie, nadzieja ostatnia!

Słuchajcie, słuchajcie - cała rozemocjonowana jestem i wypieki az chyba mam, bo pierwszy raz w życiu zamówiłam ciuch przez internet i to w dodatku od razu kreację na dziecka wesele! Taka:

http://www.bonprix.pl/obrazki/0/0/0/0/0/2/5/3/3/3/images//0/vvx_1000019199_600.jpg

Najpierw zastanawiałam się, czy nie nazbyt strojna, ale po namysle doszłam do wniosku, że: kiedy ja się będę stroić, jak nie na własnego dziecka wesele?

Toż ja najpiękniejsza po Młodej być muszę, bo świekrą zostanę, nie? :cool:

Potem będę miała piękną kieckę na sylwestrowe bale na przykład!

Zamówiłam już teraz, żeby mieć czas na odesłanie, jakby coś nie pasowało...

Raz się żyje, a co! :lol2:

No i jakby rozmiar mniejszą zamówiłam, niż się należy - przecie do września jeszcze schudnę! ;)

Edytowane przez DPS