Gagata 31.07.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Na zimowych ciuchach to by im trąbka pękła!! I o to chodzi i o to chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.07.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Zapytaj Pawła - ja NAPRAWDĘ nie umiem gotować! Na dodatek nie lubię. Jakby nie Babcia, to Goście by obiadów nie jedli, śniadanie to umiem zrobić. Co do gotowania - nie przyznaję się do winy! DPSia, Ty wiesz, że taka Babcia to SKARB!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 A kochana, ja nie sam olejek, tylko gotowy preparat nabyłam, który olejek lawendowy i miętowy zawiera. O TUTAJ. I żel po ukąszeniach z tej samej serii. Ładnie pachnie, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 No ba - Babcia to prawdziwy skarb, staramy się dbać i hołubić! Boszsz, co ja bym bez Niej poczęła! Znowu spać mi się chce niemiłosiernie. Chyba walnę sie na godzinkę, a co mi tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 DPS-ia litości:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 No co rżysz, czy ja biedna nie mam prawa paść na godzinkę...? I padłam, tylko, że na kwadrans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 a bo to sobie przeczytałam po tym jak pisałam u Brazuli o moim nicniechceniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Nie miała baba kłopotu, to sobie kieckę balową zamówiła! Kiecka przyszła, pasuje, jest nawet lekko za luźna tylko, że teraz to ja potrzebuję do niej dobrego stanika bez ramiączek! Czy ktoś się na tym zna i może mi cos podpowiedzieć? Amber wyjechana do Paryża jest, kto mi biednej pomoże? Ewa - cieszę się, że doszło i smacznego życzę, mam nadzieję, że nie będziesz zawiedziona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Tu masz linki do stron z biustonoszamiDużo modeli ma opcję odpinanych ramiączek i dodatkowych ramiączek z możliwością zapinania ich na różne sposoby do różnych dekoltów.Powodzenia:Dhttp://www.e-lady.pl/kategoria/31/usztywniane.htmlhttp://www.mikoma.pl/category/biustonosze?gclid=CLL_8sDKxLECFcNN3wodK0QAqAhttp://www.misterna.pl/ava-biustonosz-av-893,komplet-3074.html No i wejdźna Allegro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 DPS-ia bez ramiączek albo z silikonowymi co bezpieczniejsze jest bo przynajmniej z trzymacza płuca nie wylecą a i kupowiać stanik to najlepiej sukienkę zabrać bo dosyć wycięta i czy nie wygląda spod sukienki będziesz mogła sprawdzić aaaaaaaaaa no i chyba raczej gładki powinien być bo nie wiem na ile ten gorsecik sztywny żeby się na nim koronka nie odbijała:) czyli podsumowując według mnie gładki, sztywne miseczki i silikonowe ramiączka;) może coś takiego tylko silikonowe ramiączka dokupić http://www.bielizna.oh.pl/s/item.php?i=17954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.08.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) No ja ....pisałam wczoraj w nocy i wciepało mnie gdzieś to moje pisanie ale to nic :ppowtórzę .... nie cierpię silikonowych ramiączek:sick: dla mnie to żadna elegancja ...teraz noszą podkoszulki na ramiączka, a z pod niech wychodzą różniaste , za moich czasów to się nosiło takie bluzki bez stanika , bo z podwójnymi ramiączkami to był obciach :mad:już nie wspomnę o tych brudnych ramiączkach, a takie się zdarzały, oj zdarzały dlatego myślę ,że powinnaś zakupić sobie staniczek z dodatkiem silikonu , one bardzo ładnie się trzymają ciała , zreszta z takich korzystają panny młode ,a widzisz jak wywijają na parkiecie a nic im nie wyrywa się na wolność coś w podobie tego http://allegro.pl/75b-sliczna-koronkowa-bardotka-biala-czarna-bezowa-i2522961752.html albo tego http://allegro.pl/silikonowe-plecy-bardotka-maxi-push-up-85b-80c-i2530302209.html Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.08.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) jak będzie to bardotka , to nie będzie ryzyka ,że będzie wystawał przy ramiączkach tak jak w tym modelu http://allegro.pl/silikonowe-plecy-i-ramiaczka-maxi-push-up-70b-i2508848269.html ale tu widać ,że muszą być ramiączka bo stanik będzie odstawał :rolleyes:kiedy nie było jeszcze silikonu , to kombinowało się z przyszywaniem stanika ,po oberwaniu ramiączek , do sukienki w zmyślny sposób albo do stanika doszywało sie ramiączko z materiału sukienki :lol2:to były czasy .... a teraz wszystko na tacy... Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.08.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 No niestety pokaźniejsze rozmiary mają to do siebie, że ciężko dobrać bardotkę spełniającą swe funkcje. To szczęście troszkę waży i na sztywno i na wdechu to może być, ale mały obertas i łapać szczęście trzeba pod sufitem:p wiem coś o tym... niestety:oops:... Ale może faktycznie doszyć ramiączka z materiału sukienki. Szal masz to może paseczek by się dało wykroić... i będzie wyglądało jakby sukienka miała podwójne ramiączka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.08.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 a prezentacja w sukni będzie??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 No dobra, kochane, dzieki za podpowiedzi, już wiem, czego szukać. Z netu biusthaltera nie zamówię, to MUSI bardzo dobrze dobrane być, więc prawdopodobnie kieckę zabiorę i pojadę do sklepu coś dobrać, a jak nie znajdę, to nie będę płakać, tylko zrobię wg rady Relci, usiądę i doszyję stanik po prostu do isniejących ramiączek sukienki, jakoś to spasuję i basta. Uff! Buty mam, torebusia w drodze, rajstopy w sprayu nabyte. Pozostaje kwestia decyzji o fryzurze, kto ją zrobi i kiedy... Chyba na próbę jakąś z miejscową fryzjerką się umówię, chcę kok bananowy z wypuszczonymi pasmami włosów, ale muszę ją sprawdzić czy będzie umiała tak upiąć, jak ja chcę. Wiejskie fryzjerki nie zawsze są świetne... Jeszcze tylko polatać za jakąś srebrną biżuterią i z głowy! No to teraz idę pościel pomaglować, bo potem w pokoju na strychu zrobi się wściekle gorąco i nic nie pomagluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.08.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 a prezentacja w sukni będzie??????????????????? wczesniej obiecywala ale cos kiepsko to widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.08.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 a jaki to jest pokaźny rozmiar ? przy C to bardzo ładnie się sprawuje stanik z sylikonem dookoła na krawędziach ,ni opada , a przecież w sukience jest staniczek co powinien utrzymać .....w sklepach z biustnosidłami wiedzą o co chodzi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Eee, kochana, bez D to do mnie nie ma co podchodzić! Poza tym, musze dopasowac rozmiar od nowa, bo zgubiłam już 11 kg i trochę mi się tu i ówdzie pozmniejszało. Stałam przy maglu dzisiaj prawie 3 godziny! I wymaglowałam 3 wieeeelkie stosy pościeli! Wczoraj za to gościom pyszną pieczeń zrobiłam, 3 dni w Kuroniowej marynacie leżała, ziół jej dodałam... Pyszności, zwłaszcza podana z borówką! Dzisiaj Babcia zaserwowała pierożki z serem i ziemniakami. STRASZNIE ciężko się powstrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.08.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 łooooooooo pierożki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.08.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Hmm, ja w takich kieckach to bez stanika dodatkowego chadzam. Przeciez ona ma własny, po co jej drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts