Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Więcej warzyw źryj i staniki zaraz dobre będą! :lol2:

Ja teraz to już bardzo pomalusku chudnę, nawet 2 tygodnie na 1 kg mi trzeba, ale jem normalnie, wszystko, staram się tylko żreć mniej i poza głównymi posiłkami tylko jabłka, na kolację też zjadam jabłka.

I nie jem po 19. :rolleyes:

Tfu, gorąco się robi znowu!

Ten stanik w kiecce to mizerny jakiś, jeszcze raz przymierzę bez stanika, ale czuję się wtedy niepewnie, wolę jakiś podnośnik mieć na piersi... :oops:

Ostatnio schudłam 3 kg w tydzień. No bo - rano jem sniadanie. Wcale nie małe, a chlebem i serkiem w oliwie. Ale nie biorę nic do pracy bo "wpadnę do domu" W pracy horror, nie wpadam. kupiłabym batonika ale nie jem słodyczy. Jak wracam, to nie ma w domu nic do jedzenia. Idę pod jabłoń albo na jagody i lecę do pracy... po 20 się nie je, no to nie jem. a potem idę spać. To takie odchudzanie z musu przed urlopem.

No włąśnie, nie ma jak własna jabłoń - najlepszy odchudzacz!

Wuska - a wpierdol kcesz? :mad: :rotfl:

podwójny:evil:;)

Żrę warzywa... już moim cukinia i szparagówka bokami wychodzi:sick:, właśnie gotuję fasolkę (znów wykipiała:bash:) i wcinam bez mniam-bułeczki:p

...a jabłka wcale nie są takie dietetyczne:rolleyes:

oj tam, oj tam moje Panie ;) Jakos tak chyba z tym mniej jedz, a mniej w staniku bedzie to przesadzacie :p Przeca ;) wielkosc miseczki to jeszcze nic, bo wazny jest obwod, ktory determinuje miseczke :p

I tak 65F = 70E = 75D = 80C

czyli przy obwodzie AZ 80 miseczka C, a przy obwodzie 65F biust bedzie takiej samej wielkosci, tylko obwod pod biustem mniejszy.

No i teraz moze sie okazac, ze ta z D moze byc chudzinka, a ta z C nie bardzo ;)

U mnie jest 65F i wcale mi sie nie przytylo :p

EZS, jak to po 20.00 jesc nie mozna??? No chyba, ze sie chodzi spac o 22.00. Ja snuje sie do 1.00 wiec o 23.00 jem kolacje ... inaczej katabolizm murowany :mad:

Gospodyni, ja jeszcze nie wrocilam, ale zerknelam na Twoj "problem". Kup dobry stanik, albo wszyj ... no chyba, ze oprocz raczek, masz tak wytrenowane miesnie klatki, ktore sprezycie wszystko trzymaja a grawitacja "im" nie straszna :rolleyes: W przeciwnym wypadku, w dobrym staniczku bedziesz prezentowac swoj dekolt o niebo lepiej! I powtarzac nie bede, ze musiesz wygladac jak milion baksow i juz!!!

Usciski wysylam :hug:

DPS-ia Arctica to dajcie znać jak Wam już krwopżercze zapędy względem mnie miną to wrócę:rotfl:

no z tym wszyciem to dobrze Ambercia gada;) moja szefowa tyż czym oddychać ma a dekolty namiętnie lubi i zawsze do kiecki z gołymi ramionami cycnik przyszywała delikatnie od środka i w sumie trzymał się na ramiączkach sukienki przez to obawy o spadnięcie nie było a biuścik formowany elegancko wyglądał;)

No tak właśnie chcę zrobić, Relka mi już podpowiedziała i to będzie zapewne najlepsze wyjście.

Pozostaje wycieczka do miasta z kiecką w garści i dobranie właściwego stanika. :yes:

Jasoo, lecę, bo Sołtys w marynarce nade mną stoi i każe do miasta ZARAZ jechać!

Matko złota, nie daję rady czasami... :rotfl:

Właśnie przed minutą dwie młode dziewczyny, nastolatki, przyszły zgłosić problem na kwaterze.

PAJĄK IM WLAZŁ DO POKOJU!!!

No to przyszły na skargę...