Arctica 02.08.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Eee, kochana, bez D to do mnie nie ma co podchodzić! Poza tym, musze dopasowac rozmiar od nowa, bo zgubiłam już 11 kg i trochę mi się tu i ówdzie pozmniejszało. O to to... siostro:p Tyle że mi to się akurat przytyło i E zaczynają być małe:o:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2012 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Więcej warzyw źryj i staniki zaraz dobre będą! Ja teraz to już bardzo pomalusku chudnę, nawet 2 tygodnie na 1 kg mi trzeba, ale jem normalnie, wszystko, staram się tylko żreć mniej i poza głównymi posiłkami tylko jabłka, na kolację też zjadam jabłka. I nie jem po 19. Tfu, gorąco się robi znowu! Ten stanik w kiecce to mizerny jakiś, jeszcze raz przymierzę bez stanika, ale czuję się wtedy niepewnie, wolę jakiś podnośnik mieć na piersi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.08.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 się to kierownik podupadającej mleczarni nazywa taaaaaa już sobie idę tyrać dalej:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.08.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 u;5477889] się to kierownik podupadającej mleczarni nazywa[/b] :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.08.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ostatnio schudłam 3 kg w tydzień. No bo - rano jem sniadanie. Wcale nie małe, a chlebem i serkiem w oliwie. Ale nie biorę nic do pracy bo "wpadnę do domu" W pracy horror, nie wpadam. kupiłabym batonika ale nie jem słodyczy. Jak wracam, to nie ma w domu nic do jedzenia. Idę pod jabłoń albo na jagody i lecę do pracy... po 20 się nie je, no to nie jem. a potem idę spać. To takie odchudzanie z musu przed urlopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 No włąśnie, nie ma jak własna jabłoń - najlepszy odchudzacz! Wuska - a wpierdol kcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.08.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 No włąśnie, nie ma jak własna jabłoń - najlepszy odchudzacz! Wuska - a wpierdol kcesz? podwójny:evil: Żrę warzywa... już moim cukinia i szparagówka bokami wychodzi:sick:, właśnie gotuję fasolkę (znów wykipiała:bash:) i wcinam bez mniam-bułeczki:p ...a jabłka wcale nie są takie dietetyczne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 U mnie działają, w końcu przecie jedno jabłko to tylko około 60 kcal. Teraz to ja zaczynam być śpiąca już o 21. No całkiem już jak kura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.08.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 no jak się wstaje skoro świt:rolleyes:... to nic dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 oj tam, oj tam moje Panie Jakos tak chyba z tym mniej jedz, a mniej w staniku bedzie to przesadzacie Przeca wielkosc miseczki to jeszcze nic, bo wazny jest obwod, ktory determinuje miseczke I tak 65F = 70E = 75D = 80C czyli przy obwodzie AZ 80 miseczka C, a przy obwodzie 65F biust bedzie takiej samej wielkosci, tylko obwod pod biustem mniejszy. No i teraz moze sie okazac, ze ta z D moze byc chudzinka, a ta z C nie bardzo U mnie jest 65F i wcale mi sie nie przytylo EZS, jak to po 20.00 jesc nie mozna??? No chyba, ze sie chodzi spac o 22.00. Ja snuje sie do 1.00 wiec o 23.00 jem kolacje ... inaczej katabolizm murowany Gospodyni, ja jeszcze nie wrocilam, ale zerknelam na Twoj "problem". Kup dobry stanik, albo wszyj ... no chyba, ze oprocz raczek, masz tak wytrenowane miesnie klatki, ktore sprezycie wszystko trzymaja a grawitacja "im" nie straszna W przeciwnym wypadku, w dobrym staniczku bedziesz prezentowac swoj dekolt o niebo lepiej! I powtarzac nie bede, ze musiesz wygladac jak milion baksow i juz!!! Usciski wysylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.08.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 DPS-ia Arctica to dajcie znać jak Wam już krwopżercze zapędy względem mnie miną to wrócę no z tym wszyciem to dobrze Ambercia gada;) moja szefowa tyż czym oddychać ma a dekolty namiętnie lubi i zawsze do kiecki z gołymi ramionami cycnik przyszywała delikatnie od środka i w sumie trzymał się na ramiączkach sukienki przez to obawy o spadnięcie nie było a biuścik formowany elegancko wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Firefox mi się psia krew zawiesza, muszę polegać na IE więc nie posiedzę długo. Wpadłam zapewnić, że ciągle jestem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 No tak właśnie chcę zrobić, Relka mi już podpowiedziała i to będzie zapewne najlepsze wyjście. Pozostaje wycieczka do miasta z kiecką w garści i dobranie właściwego stanika. Jasoo, lecę, bo Sołtys w marynarce nade mną stoi i każe do miasta ZARAZ jechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.08.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 kurde upał mi się na oczy rzucił i przeczytałam Sołtys w marynacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 No masz! Czyżby głodnemu Sołtys na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Matko złota, nie daję rady czasami... Właśnie przed minutą dwie młode dziewczyny, nastolatki, przyszły zgłosić problem na kwaterze. PAJĄK IM WLAZŁ DO POKOJU!!! No to przyszły na skargę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.08.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 hehehe, to ja tez zglosze problem, ciema mi wleciala do saloonu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.08.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Matko złota, nie daję rady czasami... Właśnie przed minutą dwie młode dziewczyny, nastolatki, przyszły zgłosić problem na kwaterze. PAJĄK IM WLAZŁ DO POKOJU!!! No to przyszły na skargę... można się pochlastać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.08.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 PAJĄK IM WLAZŁ DO POKOJU!!!...No to przyszły na skargę... Tak bez pukania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 PAJĄK IM WLAZŁ DO POKOJU!!! No to przyszły na skargę... Nie wierzę...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts