AmberWind 05.08.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Depsia, dzieki! Czyli jutro tne Lakier Kochana, to mozesz generalnie wybrac dosyc dowolnie, ale z barw chlodnych, ewentualnie French. Zerknij tutaj http://kosmetykipaese.com.pl/73-ultrablyszczacy-lakier-do-paznokci.html Kolor 124, 131 albo 108 beda idealne Uwazam, ze paznokcie powinny byc przy tej sukience wyraziste. Pieknie beda wygladac na malej kopertowej torebeczce, nie mowiac juz ze na silnym ramieniu Soltysa, podczas tanecznych wywijasow Jak tam sprawa biustonosza? Cos sie wyjasnilo? Ladnie dopasuj i bez silikonowych ramiaczek. Wybierz ladna balconettke http://www.intymna.pl/c1381,32,0,0,,balconette Do sukienki odepniesz ramiaczka i bedzie ok i zapewniem bardzo stabilnie. Na inne okazje mozesz je zapiac i tez bedzie cudnie do kazdego glebokiego dekoltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.08.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Jadę pod namiot do Karwi docelowo, ale tak mamy się zamiar popetać - to Malbork, to Gdynia, Hel. Troszkę mnie ten namiot przeraża, ciepłolubna jestem, ale nie mam żadnej kwatery. Pocieszam samą siebie, że jak zimno będzie, to i pokojów wolnych będzie dostatek, bo ludzie uciekną, to coś sobie znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.08.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 (...)Pierwsza roślinka to bez wątpienia oregano, wysusz i używaj do kuchni, najlepiej podobnie jak majeranku i ziół prowansalskich. Jak przytniesz, to zachęcisz do lepszego rozkrzewiania się. Czekam na lepszą fotkę drugiego. (...) Czyli jednak prawdę mówiłaś i faktycznie wykopałaś dla mnie oregano ze swojego zielniczka ;) ...a tak na poważnie: to są oczywiście roślinki przywiezione od ciebie i pamiętałem nawet, że ma to być oregano (ściąłem je już 2 raz). Zwątpiłem, gdy zobaczyłem bardzo podobne zielsko rosnące u mnie dziko (drugie zdjęcie). Niestety ostatnio aparat fotograficzny mnie unika - może jutro pstryknę tą poprawkę . A to akurat prawda, myjąc wcześniej zbierasz z jajka całą warstwę ochronną na skorupce (nie wiem, co ma tam, ale jakieś "coś" ma) i ono zaraz się psuje. Dlatego mycie a i owszem, obowiązkowo, nawet parzenie, ale bezpośrednio przed użyciem. Depsia, jeśli to Sołtys przeczyta:o, to... ...chyba lepiej, żebyś wcześniej nie wiedziała co on ci każe wyparzyć przed użyciem:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.08.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 sosny całe, burza je ominęła jak mnie już wnerwio lotanie z giskanom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.08.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Jadę pod namiot do Karwi docelowo, ale tak mamy się zamiar popetać - to Malbork, to Gdynia, Hel. Troszkę mnie ten namiot przeraża, ciepłolubna jestem, ale nie mam żadnej kwatery. Pocieszam samą siebie, że jak zimno będzie, to i pokojów wolnych będzie dostatek, bo ludzie uciekną, to coś sobie znajde. no to rzut beretem ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 tia? to czemu mi wszędzie pokazuje ,ze jutro u mnie 34 st? nie cierpie upału i ani jednej chmurecki jade na termy a u Ciebie to ma byc tylko 28 st i o 11 deszcz ....abo burza I nie było deszczu, buuuu!!!! Sucho juz tak, że zioła przywiędły nawet!!!! DESZCZU KURNA CHCĘ!!!!!! Depsia, dzieki! Czyli jutro tne Lakier Kochana, to mozesz generalnie wybrac dosyc dowolnie, ale z barw chlodnych, ewentualnie French. Zerknij tutaj http://kosmetykipaese.com.pl/73-ultrablyszczacy-lakier-do-paznokci.html Kolor 124, 131 albo 108 beda idealne Uwazam, ze paznokcie powinny byc przy tej sukience wyraziste. Pieknie beda wygladac na malej kopertowej torebeczce, nie mowiac juz ze na silnym ramieniu Soltysa, podczas tanecznych wywijasow Jak tam sprawa biustonosza? Cos sie wyjasnilo? Ladnie dopasuj i bez silikonowych ramiaczek. Wybierz ladna balconettke http://www.intymna.pl/c1381,32,0,0,,balconette Do sukienki odepniesz ramiaczka i bedzie ok i zapewniem bardzo stabilnie. Na inne okazje mozesz je zapiac i tez bedzie cudnie do kazdego glebokiego dekoltu Cała historia z tymi zakupami... Pojechalim dzisiaj do miasta. Kupilim z Babcią lakier, na dół pójdzie bialutki, a na to brokat srebrny z niebiskimi refleksami, jak szaleć, to szaleć! Schody zaczęły się przy staniku. Jak zapytałam panie w lokalnych sklepach o stanik typu balconette (prawidłowo wymówiony, znam trochę francuski!), to robiły tak: Po wyczerpującym opisie cech stanika rozjaśniały się i wyrzykiwały radośnie: "Aaaa! Bardotka!!!" Po czym proponowały mi rozmiary pasujące do mnie jak koński kantar do yorka... Generalnie najchętniej wyjaśniłyby mi wyczerpująco, jakie to ważne, żeby obwód stanika nie był zbyt mały, bo ściska i dusi płuca za to misezcka żeby była niezbyt duża, bo będą piersi się wysuwały... Słowo daję, ręce i cycki mi opadły! Pozostaje mi wytrwałe pielgrzymowanie po sklepach i znoszenie zdumionych min pań, kiedy żądam bardzo stanowczo (niebaczna na wszelkie paniowe tłumaczenia) rozmiaru 80 D... Wg nich powinnam nosić bezwzględnie 85 C! Tiaaaa... I dodatkowy podnośnik do zwisającego stanika... Jadę pod namiot do Karwi docelowo, ale tak mamy się zamiar popetać - to Malbork, to Gdynia, Hel. Troszkę mnie ten namiot przeraża, ciepłolubna jestem, ale nie mam żadnej kwatery. Pocieszam samą siebie, że jak zimno będzie, to i pokojów wolnych będzie dostatek, bo ludzie uciekną, to coś sobie znajde. Eeee, wygląda na to, że jednak Ci się uda, bo niby na trochę ma odpuścić, ale potem znów ma rosnąć, nie będzie lekko... Znowu będziemy musieli chyba ze szlauchem latać, nosz qurna jego deszczowa mać! Czyli jednak prawdę mówiłaś i faktycznie wykopałaś dla mnie oregano ze swojego zielniczka ;) ...a tak na poważnie: to są oczywiście roślinki przywiezione od ciebie i pamiętałem nawet, że ma to być oregano (ściąłem je już 2 raz). Zwątpiłem, gdy zobaczyłem bardzo podobne zielsko rosnące u mnie dziko (drugie zdjęcie). Niestety ostatnio aparat fotograficzny mnie unika - może jutro pstryknę tą poprawkę . Depsia, jeśli to Sołtys przeczyta:o, to... ...chyba lepiej, żebyś wcześniej nie wiedziała co on ci każe wyparzyć przed użyciem:lol2:. Jajka? A to drugie - być może jakaś dzika pospolita odmiana lebiodki, to absolutnie możliwe. Pachnie jak oregano? sosny całe, burza je ominęła jak mnie już wnerwio lotanie z giskanom Szlaucha se załóż. Tyż mnie wnerwia. Burzy nijakiej u nas nie było i to nie szkoda, deszczu też nie było - i to WIEEEELKA SZKODA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Yetek Ty brutalu:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 DPS-ia TY się następnym razem uprzejmie spytaj kaj sobie masz upchnąć różnicę między C i D:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.08.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Gospodyni, dobrze ze Ty wiesz o co biega ze stanikami! I tego bedziemy sie trzymac Cos mysle, ze wycieczka do ZG to koniecznosc Moje Znajome z ZG polecaja Karolione. Znajdziesz ten sklep w Focus Mall, ale gdybys sie tam wybierala to zawsze wczesniej zadzwon aby potwierdzic model, kolor i rozmiar Znajome chwala ten sklep i mowi, ze via internet tez sie tam dobrze kupuje. Patrz jakie cudenka http://www.karoline.pl/product-pol-4557-Biustonosz-Panache-EVIE-LIAISON-Strapless-6390-Black-Pink.html http://www.karoline.pl/product-pol-499-Biustonosz-Panache-EVIE-Strapless-5320-Ivory-.html http://www.karoline.pl/product-pol-5000-Biustonosz-Dalia-IVETTE-K05-czarny.html http://www.karoline.pl/product-pol-4931-Biustonosz-Ewa-Bien-MAJA-B230-usztywniany-half-cup.html Moja jedyna rada, to zwroc uwage czy metalowe fiszbiny (uzywane np. przez Dalie) nie uwieraja Cie w zebra. Niestety ja na żebrach mam sama skore i podarowany biustonosz z Dali niemalze przecinal mi skore Swietnie sie nosi Bien czy Panache BTW pewna jestes tego brokatu na paznokciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 ja bym też na pazurki rzuciła ciemne bordo albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.08.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 ja bym też na pazurki rzuciła ciemne bordo albo coś przyznam, ze tez mocno sie ku temu sklaniam. Albo inne glebokie, chlodne kolory. Pieknie wylakierowane paznokcie, z blyszczaca ale nie perlowa czy brokatowa poswiata, nawet krotko przyciete beda wygladac wyjatkowo elegancko i fashion Normalnie dlonie wyjatkowej kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 wiem Ambercia jak to działa bo jednego razu kupiłam sobie małą buteleczkę lakieru no name za jakieś śmieszne groszę znaczy niespełna 3 zł w odcieniu czerwieni, nie porywał jakoś w buteleczce ale uznałam że paznokcie stóp może być, no i na próbę pomalowałam jednego paznokcia u ręki, normalnie kopara mi opadła:jawdrop: po prostu boski piękny odcień czerwieni, soczysty ale nie taki jak to mówią burdelowy cudo no i ręka od razu inaczej wyglądała;) jak nigdy nie malowałam paznokci u rąk takim kolorem tak od razu byłam gotowa wymalować wszystkie pazury:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.08.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 nosz qurna jego deszczowa mać! zacytuje "nosz qurna jego deszczowa mać! :mad:" znowu lalo i burzylo sie, az prad zabrali wrrrrrr Burzy nijakiej u nas nie było i to nie szkoda, deszczu też nie było - i to WIEEEELKA SZKODA!!! wez se zabierz moje deszcze i burze, kurka, ile moze ciagle padac????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.08.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 wiem Ambercia jak to działa bo jednego razu kupiłam sobie małą buteleczkę lakieru no name za jakieś śmieszne groszę znaczy niespełna 3 zł w odcieniu czerwieni, nie porywał jakoś w buteleczce ale uznałam że paznokcie stóp może być, no i na próbę pomalowałam jednego paznokcia u ręki, normalnie kopara mi opadła:jawdrop: po prostu boski piękny odcień czerwieni, soczysty ale nie taki jak to mówią burdelowy cudo no i ręka od razu inaczej wyglądała;) jak nigdy nie malowałam paznokci u rąk takim kolorem tak od razu byłam gotowa wymalować wszystkie pazury:rotfl: A widzisz! Tak wlasnie dzialaja lakiery z pieknym pigmentem i polyskiem Wcale nie musza byc drogie! Nie trzeba od razu kupowac OPI aby dlon wygladala po prostu elegancko. Wazny jest kolor, starannosc nalozenia na opilowane i lekko wypolerowana plytke paznokciowa, oraz ten polysk ktory nadaje szyku Polysk i trwalosc zawsze mozna uzyskac poprzez zastosowanie utwardzacza. Nawet popularna i tania marka KillyS da tutaj rade Jestem na bardzo wielu sesjach modowych czy nadetych prywatnych i doskonale wiem, ze to nie marka i wysoka cena determinuja piekny manicure, czy makijaz ale z glowa dobrane produkty, czy kolory. No i czasami mniej znaczy wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 No i masz, wylały mi na łeb kubeł zimnej wody... Zobaczę, ten brokat jest naprawdę fajny, drobinki ma malutkie... Takie całkiem malutkie, malusienkie... Takie mikroskopijne! Ciemne bordo, śliwka pewnie... Ta kiecka w rzeczywistości jest sporo ciemniejsza niż na fotce, taki zdecydowany niebieski, przydymiony mocno, szaroniebieski w sumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Aaaa - coś znalazłam! http://p4.kciuk.pl/p4.kciuk.pl/c849836883ed9c3c71b2769c041871f4.jpg Na tym obrazku NIE MA narysowanej kobiety!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 to jak szaroniebieska to może nie śliwka ale odcienie czerwieni bym brała;) ciemną czerwień bądź bordo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 dobreeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.08.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Kochana, jaki tam kubel??? Kiecka jest piekna! Wiem, ze bedziesz wygladac wspaniale Wiesz, ze mocno sciskam kciuki abys obok Panny Mlodej byla druga najbardziej elegancka i najpiekniejsza kobietka na tym weselu Nie moze byc inaczej! Manicure zrobisz taki jaki Ci sie bedzie podobac, o! Zrob go na probe i sama ocen czy jest elegancki i szykowny! Wczesniej polerka wypoleruj - ale delikatnie - plytke. A jeszcze wczesniej peeling na dlonie, potem gruba warstwa kremu na lapki, bawelniane rekawiczki i tak zapakowane dlonie cala noc trzymasz! Zobaczysz, jakie miekkie i delikatne beda rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 i jeszcze trochę cytrynki do wybielenia i podgrzany leciutko olejek rycynowy do moczenia pazurków wieczorami;) a Ambercia dobrze mówi;) pomaluj pazurki tak jak masz przygotowany lakier połóż łapkę na sukni i niech Sołtys zrobi fotkę, i kup jakiś tani ciemnoczerwony lub bordowy lakier i pomaluj i znowu fotka i sobie popatrzysz która łapka ładniej z sukienką wygląda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts