AmberWind 07.08.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ambercia jak u ciebie takie ilosci ziolek schodza to moze hoduj w wiekszych donicach na balkonie? mamy duze, zabudowane szklem patio. Jest ok na hodowle ziol, ale wlasnie tam rezyduje pracownia plastyczna Mojego No wiesz sztalugi, pastele, display'e z farbami i takie tam roznosci ... Generalnie swiatynia dumania, ktora nie wiem czy zniesie obecnosc prozaicznych ziol :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no jak to? w ziolach przeciez tyle romantyzmu jest:D kto mowi o prozaicznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.08.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 zioło to się akurat dobrze komponuje z weną twórczą - nie tyle poczciwy tymianek, co inne takie.. a czy prawdą jest , że u nas rukola dziko rośnie ? Jeden Niemiec tak mi opowiadał, ale dziadek z kolei mawiał, żeby Niemcom nie ufać za bardzo .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.08.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no jak to? w ziolach przeciez tyle romantyzmu jest:D kto mowi o prozaicznosci :lol2: pewnie racja, ale blizej mi na parapet kuchenny, niz smigac z nozyczkami na patio No ale jak bedzie mus, to mus ;p) Zaczne zmasowana hodowle polaczona ze sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.08.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 zioło to się akurat dobrze komponuje z weną twórczą - nie tyle poczciwy tymianek, co inne takie.. w szczegolnosci inne takie Az dziw, ze jeszcze nic takiego w doniczkach nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 w szczegolnosci inne takie Az dziw, ze jeszcze nic takiego w doniczkach nie mamy nikt się nie chce przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.08.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 ... ale wychodzi, jak się twórczości niektórych głębiej przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 mamy duze, zabudowane szklem patio. Jest ok na hodowle ziol, ale wlasnie tam rezyduje pracownia plastyczna Mojego No wiesz sztalugi, pastele, display'e z farbami i takie tam roznosci ... Generalnie swiatynia dumania, ktora nie wiem czy zniesie obecnosc prozaicznych ziol :lol2: Zioła, irysy, malarze, ciełe klimaty śródziemnomorskie... Nic bardziej do pracowni nie pasuje niż zioła! no jak to? w ziolach przeciez tyle romantyzmu jest:D kto mowi o prozaicznosci Niom. I jeszcze irysy, jak u Van Gogha... zioło to się akurat dobrze komponuje z weną twórczą - nie tyle poczciwy tymianek, co inne takie.. a czy prawdą jest , że u nas rukola dziko rośnie ? Jeden Niemiec tak mi opowiadał, ale dziadek z kolei mawiał, żeby Niemcom nie ufać za bardzo .. Ja bym dziadka słuchała, starszych trzeba słuchać. A dziadek granaty zaczepne miał i używał? jesli tak - bankowo rację miał! w szczegolnosci inne takie Az dziw, ze jeszcze nic takiego w doniczkach nie mamy ... ale wychodzi, jak się twórczości niektórych głębiej przyjrzeć. Yetek - jakos mam wrażenie, że chyba się narażasz Amberci, na Twoim miejscu nie robiłabym tego, oj nie!!!! Prognozy pogody dla naszego rejonu niezmiennie obiecują chłód jak wszędzie, chmury jak wszędzie i... BRAK DESZCZU, JAK NIGDZIE!!! Już mam za sobą posniadaniową sesję latania ze szlauchem. Dzisiaj u nas żniwa, kombajn do wsi przyjechał, więc wszyscy latamy jak z piórkiem, żeby ze wszystkich pól orkisz zebrać, na miejsce zrzucić w stodole, sprawdzić czy nie za wilgotny i w ogóle - żniwa, żniwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aaaa, Yetuś - a co Ty podejrzewałeś, że co to jest ta Twoja druga roślinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.08.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 zioło to się akurat dobrze komponuje z weną twórczą - ... ... OOOOO ... to, to, to ... ale wychodzi, jak się twórczości niektórych głębiej przyjrzeć. ... no BA ... Nic bardziej do pracowni nie pasuje niż zioła! ... ... w kuchni "tyż" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Niom. Jak Ci w nowej pracy, Pawełku? Jeszcze się podoba? My dzisiaj już po żniwach. Kiedyś żniwa to był najcięższy okres na wsi, a praca w upale od rana do nocy trwała 3 do 4 tygodni. Teraz przyjeżdża kombajn, 2-3 godzinki, przywozi gotowe wymłócone ziarno i po żniwach. Aż głupio jakoś! Jednakowoż ten głupi stan zdecydowanie bardziej mi się podoba niż to, co było dawniej. Tak czy siak, orkisz już jest w stodole, teraz będzie jeszcze dosychał przez kilka dni, żeby się potem nie zaparzył w skrzyniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 I podoba mi sie to nowe okno edycji już wysłanego postu, jest dużo wygodniejsze i szybsze - tym razem naprawdę udało im się poprawić coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.08.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Szczęść Boże Gospodyni tylko meczu nie oglądaj , bo dołączysz do tych co zawału dostaną Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 NIESTETY - WŁASNIE OGLĄDAM, JUŻ MAM ZAWAŁ... Nawet mi się CapsLock włączył z tego wszystkiego! A kombajnista - śliczny, prawie taki sprytny jak nasz tutejszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 czy jest tu jakaś erka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.08.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 a co, przegrali? nie ogladalam, bo musialam reszte truskawek posadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 DPS-ia no ja to mojemu smykowi pokazywałam kombajn jak pracuje bo doszłam do wniosku że już niedługo na naszym terenie to nie zobaczy takiego cuda w akcji:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.08.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Yetek - jakos mam wrażenie, że chyba się narażasz Amberci, na Twoim miejscu nie robiłabym tego, oj nie!!!! grabia sobie, nie? :lol2: Depsia, no i jak zniwa wstrzymac, he? W przyszlym tygodniu mam zdjecia na wodzie, na koniach, w stodole i ... i w zbozu Kuzwa gdzie ja ZNAJDE zboze???? W snopkach???? Czlowiekowi to zawsze wiatr tfuuuu zniwa w oczy BTW wczoraj mialam spotkanie z klientami ... Mlody byl po wieczorze kawalerskim ... glowa rozbita, siniak pod okiem, reka rozcieta na wysokosci przedramienia, noga w opasce elastycznej Jak ja teraz z niego zrobie przykladnego ojca rodziny???? No jak???? Mam nadzieje, ze Twoj Syn bardziej, o niebo bardziej roztropny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 oooooooooo Ambercia to już zakrawa na CUD:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.08.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 oooooooooo Ambercia to już zakrawa na CUD:rotfl: tez tak mysle i wcale mnie to nie bawi :lol2: Z rozpaczy chyba pojde spac :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts