DPS 09.08.2012 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 czy jest tu jakaś erka Już chyba tylko sala samobójców została... DPS-ia no ja to mojemu smykowi pokazywałam kombajn jak pracuje bo doszłam do wniosku że już niedługo na naszym terenie to nie zobaczy takiego cuda w akcji:rotfl: Eeee, no przecie JAKIEŚ zboża i u Was muszą rosnąć, nie? grabia sobie, nie? :lol2: Depsia, no i jak zniwa wstrzymac, he? W przyszlym tygodniu mam zdjecia na wodzie, na koniach, w stodole i ... i w zbozu Kuzwa gdzie ja ZNAJDE zboze???? W snopkach???? Czlowiekowi to zawsze wiatr tfuuuu zniwa w oczy BTW wczoraj mialam spotkanie z klientami ... Mlody byl po wieczorze kawalerskim ... glowa rozbita, siniak pod okiem, reka rozcieta na wysokosci przedramienia, noga w opasce elastycznej Jak ja teraz z niego zrobie przykladnego ojca rodziny???? No jak???? Mam nadzieje, ze Twoj Syn bardziej, o niebo bardziej roztropny jest A te zdjęcia żniwne to w jakimś konkretnym miejscu mają być czy możesz wybrać? Jesli możesz, to na pewno później będą żniwa tam, gdzie padało, bo zboże suche być powinno do żniw, więc sprawdź, kochana, prognozy i zaszłości pogodowe, jest szansa, że zniwa tam będą nieco później. Muszą się wstrzelić między deszcze. Wieczór kawalerski...! No sorry, ale to już skrajna głupota jest, taką imprezę sobie zafundować. Na własne życzenie i za własne pieniądze tak sie uszkodzić, że nie wspomnę o Młodej, która zachwycona stanem wybranka na pewno nie jest! Mój Młody w tym temacie dość... kostyczny jest, po mamusi. Nawet nie pomyślał o jakimkolwiek wieczorze kawalerskim, powiada, że szkoda mu czasu i kasy na picie. Jak młodszy kiedyś, kiedyś może zechce się ożenić, to pewnie będzie mu się marzyć taka impreza jak Twojemu klientowi, cholera... oooooooooo Ambercia to już zakrawa na CUD:rotfl: Jak znam Ambercie, to to dla niej pikuś jest, da radę, nie pierwszyzna przecie. Tylko pracy w fotoszopie duuużoooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 .... Kuzwa gdzie ja ZNAJDE zboze???? W snopkach???? ..... cza było pstrykać krajobrazy w lipcu a potem przez ctrl+v młodych wkleić a gdzie Ty chcesz snopki znaleźć , prędzej słomę w balach aaa w dolinie Nilu chyba do drugiego pokosu się szykują, tylko z jakim biurem tam sie wybrać, powrót na kameli to tygodniami będzie trwać chociaż do Świąt jest trochę czasu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.08.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Pewnie chcieli nakręcić kac vegas 3 Ambercia daj znać na priv jaki jest koszt takiej sesji zdjęciowej ale takiej rodzinnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.08.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Niom. Jak Ci w nowej pracy, Pawełku? Jeszcze się podoba? .... ... normalnie ledwo "dychom" ... "piniondze" to nie wszystko ... 12 godzin dziennie, to trochę za wiele ps ... jeszce kwila i zacznę im sikać do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 No masz ci los - a miało być tak pięknie! Nie sikaj, bo Ci płynów zabraknie i osłabniesz, dbaj o zdrowie!!! cza było pstrykać krajobrazy w lipcu a potem przez ctrl+v młodych wkleić a gdzie Ty chcesz snopki znaleźć , prędzej słomę w balach aaa w dolinie Nilu chyba do drugiego pokosu się szykują, tylko z jakim biurem tam sie wybrać, powrót na kameli to tygodniami będzie trwać chociaż do Świąt jest trochę czasu:yes: Jamles!!! :rotfl: Wyobraźnia mi zadziałała, zobaczyłam tę Ambercię na tej kameli, dokoła Amberciowy zaaferowany biegający, do tego pieski oba usiłujące szczekać i utrzymac sie na grzbiecie kameli równocześnie i przy tym wszystkim Arab, najpierw też wrzeszczący i biegający, potem już w stuporze... Oooo, ja nie mogę z Wami, no!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 DPS-ia :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a Wy co przeciwzmarszczkowo mięśnie twarzy ćwiczycie a i mięśnie brzuszków też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 no jak nie jak tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.08.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 no super! Czlowiek tu w nadziei na deszcz obecny lub deszcz przyszly internet przeglada, aby mu w pien zboza nie wycieli a Oni sobie podsmiewujki urzadzaja jamles, no ja sie nie znam ... dla mnie to cos ze zboza to snopek A ze w formie bala, to ja juz w nazewnictwie roznicy nie widze Snopek to snopek, jedne troche wieksze i kragle ale to juz chyba od fantazji snopkowego zalezy Depsia, a jak jest u Was??? Snopki czy jakby takie wieksze snopko-bale? Markoto, rodzinnych nie robie A jak juz i to tylko obok np. sesji aktu, albo pregnant to tylko w Warszawie, Trojmiasto i zagramanica Sponiewieralam sie dzisiaj na maksa ... rano silownia, potem wdepnelam na sciane wspinaczkowa, potem spotkania z klientami, obrobka fot i szybki powrot do zakuwania na kolejny egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Ambercia co Ty bierzesz że taki power masz:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Ambercia co Ty bierzesz że taki power masz:jawdrop: nie pytaj Dzisiaj kolejne ziolo kupilam Doszlam do wniosku ze mam za malo bazylki Nabylam wiec juz taka urosnieta Z lenistwa Depsia nie pochwali, ale co robic gdy roboty tak duzo A poza tym musze sobie wymyslic jakis egzamin w Stanach. Wiza mi sie skonczyla a kolejna na wiosenny wyjazd najlatwiej "na nauke" dostac Siedze wiec i dumam Ze tez na starosc takie rzeczy w czlowieku wciaz siedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 no ja pytam bo się sama z siebie śmieję że do geriatry powinnam już chodzić się leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 A jak juz i to tylko obok np. sesji aktu, albo pregnant to tylko w Warszawie, Trojmiasto i zagramanica to jak bede pregnant do aktu to cie zamowie do 3-city. z noclegiem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.08.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 no ja pytam bo się sama z siebie śmieję że do geriatry powinnam już chodzić się leczyć oj tam, oj tam Potrenuj mozg i cialo i zobaczysz jak sie uwsteniczysz ... w metryce :D:D BTW a poza tym czuje sie rozczarowana W Wawie otworzyli dwa sklepy VS. Normalnie zenada Oczojebne torebusie, cala masa kosmetykow i dziwaczne majtki :lol2: Nie tak mialo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.08.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 to jak bede pregnant do aktu to cie zamowie do 3-city. z noclegiem :cool: Kochana przybede w te pedy!!! Mysle, ze bedzie to najcudowniejsza sesja jaka mialam :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 no właśnie Ambercia muszę się przekwalifikować na pracownika fizycznego do podawania cegieł bo mi to służy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 cos mi sie godziny nie zgadzaja, posty na fmie maja opoznienie do rzeczywistego czasu ponad 20 minut, dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 ktoś zapomniał nakręcić Wostoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 no właśnie Ambercia muszę się przekwalifikować na pracownika fizycznego do podawania cegieł bo mi to służy:rotfl: poszukiwanie nowego zawodu nie jest zle! U mnie zawsze sie sprawdzalo, ale tak mysle ze glebiej sie musisz zastanowic nad tymi ceglami To kregoslupowi nie sluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts