Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

czy jest tu jakaś erka :(

Już chyba tylko sala samobójców została... :(

DPS-ia no ja to mojemu smykowi pokazywałam kombajn jak pracuje bo doszłam do wniosku że już niedługo na naszym terenie to nie zobaczy takiego cuda w akcji:rotfl:

Eeee, no przecie JAKIEŚ zboża i u Was muszą rosnąć, nie? ;)

grabia sobie, nie? :popcorn::lol2::lol2::lol2:

Depsia, no i jak zniwa wstrzymac, he? :confused: W przyszlym tygodniu mam zdjecia na wodzie, na koniach, w stodole i ... i w zbozu :o Kuzwa gdzie ja ZNAJDE zboze???? W snopkach???? Czlowiekowi to zawsze wiatr tfuuuu zniwa w oczy :p

BTW wczoraj mialam spotkanie z klientami ... Mlody byl po wieczorze kawalerskim ... glowa rozbita, siniak pod okiem, reka rozcieta na wysokosci przedramienia, noga w opasce elastycznej :confused: Jak ja teraz z niego zrobie przykladnego ojca rodziny???? No jak???? :jawdrop::rolleyes: Mam nadzieje, ze Twoj Syn bardziej, o niebo bardziej roztropny jest :rolleyes:

A te zdjęcia żniwne to w jakimś konkretnym miejscu mają być czy możesz wybrać?

Jesli możesz, to na pewno później będą żniwa tam, gdzie padało, bo zboże suche być powinno do żniw, więc sprawdź, kochana, prognozy i zaszłości pogodowe, jest szansa, że zniwa tam będą nieco później. Muszą się wstrzelić między deszcze.

Wieczór kawalerski...! :jawdrop:

No sorry, ale to już skrajna głupota jest, taką imprezę sobie zafundować.

Na własne życzenie i za własne pieniądze tak sie uszkodzić, że nie wspomnę o Młodej, która zachwycona stanem wybranka na pewno nie jest!

Mój Młody w tym temacie dość... kostyczny jest, po mamusi. :rotfl:

Nawet nie pomyślał o jakimkolwiek wieczorze kawalerskim, powiada, że szkoda mu czasu i kasy na picie. :cool:

Jak młodszy kiedyś, kiedyś może zechce się ożenić, to pewnie będzie mu się marzyć taka impreza jak Twojemu klientowi, cholera...

oooooooooo Ambercia to już zakrawa na CUD:rotfl:

Jak znam Ambercie, to to dla niej pikuś jest, da radę, nie pierwszyzna przecie. :lol:

Tylko pracy w fotoszopie duuużoooo. :lol2: ;)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.... Kuzwa gdzie ja ZNAJDE zboze???? W snopkach???? .....

cza było pstrykać krajobrazy w lipcu a potem przez ctrl+v młodych wkleić

a gdzie Ty chcesz snopki znaleźć :eek:, prędzej słomę w balach :yes:

aaa w dolinie Nilu chyba do drugiego pokosu się szykują, tylko z jakim biurem tam sie wybrać,

powrót na kameli to tygodniami będzie trwać ;)

chociaż do Świąt jest trochę czasu:yes:

No masz ci los - a miało być tak pięknie! :o

Nie sikaj, bo Ci płynów zabraknie i osłabniesz, dbaj o zdrowie!!! :rotfl:

cza było pstrykać krajobrazy w lipcu a potem przez ctrl+v młodych wkleić

a gdzie Ty chcesz snopki znaleźć :eek:, prędzej słomę w balach :yes:

aaa w dolinie Nilu chyba do drugiego pokosu się szykują, tylko z jakim biurem tam sie wybrać,

powrót na kameli to tygodniami będzie trwać ;)

chociaż do Świąt jest trochę czasu:yes:

Jamles!!! :rotfl: :rotfl:

Wyobraźnia mi zadziałała, zobaczyłam tę Ambercię na tej kameli, dokoła Amberciowy zaaferowany biegający, do tego pieski oba usiłujące szczekać i utrzymac sie na grzbiecie kameli równocześnie i przy tym wszystkim Arab, najpierw też wrzeszczący i biegający, potem już w stuporze... :rotfl:

Oooo, ja nie mogę z Wami, no!!! :rotfl:

no super! :mad: Czlowiek tu w nadziei na deszcz obecny lub deszcz przyszly internet przeglada, aby mu w pien zboza nie wycieli a Oni sobie podsmiewujki urzadzaja :mad::lol2:

jamles, no ja sie nie znam ... dla mnie to cos ze zboza to snopek :eek::lol2: A ze w formie bala, to ja juz w nazewnictwie roznicy nie widze ;) Snopek to snopek, jedne troche wieksze i kragle ale to juz chyba od fantazji snopkowego zalezy :eek::rotfl:

Depsia, a jak jest u Was??? Snopki czy jakby takie wieksze snopko-bale? :D

Markoto, rodzinnych nie robie :( A jak juz i to tylko obok np. sesji aktu, albo pregnant to tylko w Warszawie, Trojmiasto i zagramanica :rolleyes:

Sponiewieralam sie dzisiaj na maksa ... rano silownia, potem wdepnelam na sciane wspinaczkowa, potem spotkania z klientami, obrobka fot i szybki powrot do zakuwania na kolejny egzamin :cool:

Ambercia co Ty bierzesz że taki power masz:jawdrop:

nie pytaj ;) Dzisiaj kolejne ziolo kupilam :lol2: Doszlam do wniosku ze mam za malo bazylki ;) Nabylam wiec juz taka urosnieta ;) Z lenistwa ;) Depsia nie pochwali, ale co robic gdy roboty tak duzo :cool: A poza tym musze sobie wymyslic jakis egzamin w Stanach. Wiza mi sie skonczyla a kolejna na wiosenny wyjazd najlatwiej "na nauke" dostac :eek::lol2: Siedze wiec i dumam :cool: Ze tez na starosc takie rzeczy w czlowieku wciaz siedza :eek::D

no ja pytam bo się sama z siebie śmieję że do geriatry powinnam już chodzić się leczyć:rotfl:

oj tam, oj tam ;) Potrenuj mozg i cialo i zobaczysz jak sie uwsteniczysz ... w metryce :D:D:D

BTW a poza tym czuje sie rozczarowana ;) W Wawie otworzyli dwa sklepy VS. Normalnie zenada :mad: Oczojebne torebusie, cala masa kosmetykow i dziwaczne majtki :eek::mad::lol2::lol2::lol2: Nie tak mialo byc ;) :mad: