Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a no widzisz że jak przerzuciłam ponad 3,5 tony cegły to mnie nic nie bolało a posadzenie dwóch roślinek prawie mnie zabiło:rotfl:

Wusia, znaczy sie ogrodnictwa Ci nie sluzy ;) Mnie i owszem, ale tylko w formie kielkowo-ziolowej :lol2: Znaczy sie doniczki sa ok, a cala reszta juz nie bałdzo ;) A Ty myslisz dlaczego ja w sielsko-anielskim domku nie mieszkam, he? Jak raz czy dwa poplewilam, kosiara przejechalam to k...rwy na cala wies lecialy :evil::oops: Az sie tego wstydze :( A teraz to mam full czasu dla siebie, psow, pracy, nauki, zwiedzania galerii, ogladania wystaw i takich tam ... Dzialka zabierala mi wszystko :( Zdrowie, wolny czas, socjal ze znajomymi i swobode dysponowanowania porankami i wieczorami :( Nie moglam sie z tymi kajdanami pogodzic :mad: Wszyscy wiedza, ze ja mieszczuch jestem i tyle ... :(

a widzisz Ambercia to u mnie odwrotnie, czulam ze marnuje czas i zdrowie w miescie, wystarczylo mi tego mieszczuchowania i teraz jestem szczesliwsza na mojej wiosce, z ktorej rzut beretka do miasta jest :D Edytowane przez TAR

a widzisz Ambercia to u mnie odwrotnie, czulam ze marnuje czas i zdrowie w miescie, wystarczylo mi tego mieszczuchowania i teraz jestem szczesliwsza na mijej wiosce, z ktorej rzut beretka do miasta jest :D

Tarcia, sila w nas ze jestesmy rozni! Po co nam takie same umiejetnosci, preferencje czy zdolnosci? Tylko rozni ludzie doskonale sie uzupelniaja, wypelniaja i nie powielaja tego co juz maja :yes: Wiem, ze od Ciebie czy Depsi moge nabyc ogrom wiedzy mi obcej o roslinach i hodowli ... jestescie dla mnie w tym wzgledzie nieocenione!!! Dodatkowo u Gospodyni moge nabyc sloiczki jakich nikt w Polsce nie ma ... moja Mama juz czeka na grzyby, ktore zamieni w Wigilijne potrawy! I wie od kogo one beda! Przykladow mozna mnozyc :-) I wlansie takie zycie jest piekne! :yes:

Ambercia rację ma - w różnorodności siła!!! :yes:

I za komplementa, Kochana, dziękuję, very nice, veeery... :lol:

Słuchajcie, Wam tez jakiś wirus na forumie wyskakuje???

U mnie ostrzeżenie, że na stronę nie wchodzić, bo wykryto złośliwe oprogramowanie, czerwone tablice, niechętne łączenie i w ogóle.

Z FB wiem, że nie tylko u mnie tak jest.

Strach się łączyć teraz z fm... :(

Nie wiem, czy nie przestać wchodzić, aż ktoś zdecyduje się to naprawić i coś wyjaśnić. :mad:

hmmm ... nie wiem co wyskakuje u niektorych, ale wierzcie mi ze zabezpieczen w naszych kompach nie brakuje ;) i strona muratora nie ma "podpietego" zlosliwego oprogramowania.

Byc moze, cos mieszaja w skryptach i Wasze zapory tak reaguja. Nasze (nawet sprzetowe) nie rozpoznaja tego jako intruza :sick: Chyba, ze wycinaja w przedbiegach ale to nie sztuczna inteligencja i powinny zapyatc czy moga ;)

Aaaa, Yetuś - a co Ty podejrzewałeś, że co to jest ta Twoja druga roślinka? :rolleyes:

Nooo, ja kombinowałem, że to może jakiś rodzaj mięty... liście ma pachnące, ale inaczej niż ta włochata, która mi się zawsze kojarzy z gumą do żucia ;). Wyłazi mi toto w różnych kątach ogrodu, jak jakiś chwaścior. O takie zachowanie podejrzewałbym właśnie miętę:rolleyes:, ale właśnie wyczytałem, że lebiodka "w Polsce występuje na całym terytorium i jest pospolita"...

No mój Kasperski dwa razy mnie na kwarantannę cóś wysłał i kombinowałam, gdzie ja to zadobyła :sick: a to tu , bo nie chodziłam w podejrzane rejony .....ciekawe cy mnie cóś napaskudził:jawdrop:muse hasła pozmieniać

No właśnie, a nie znoszę tego robić wprowadza mi to okropne zamieszanie! :mad:

Potem przez dwa tygodnie z karteczką przy lapku muszę siadać!

DPS-ia szykuj się do malowania:lol:

:rolleyes:

A czemu? I czego? :rolleyes:

Nooo, ja kombinowałem, że to może jakiś rodzaj mięty... liście ma pachnące, ale inaczej niż ta włochata, która mi się zawsze kojarzy z gumą do żucia ;). Wyłazi mi toto w różnych kątach ogrodu, jak jakiś chwaścior. O takie zachowanie podejrzewałbym właśnie miętę:rolleyes:, ale właśnie wyczytałem, że lebiodka "w Polsce występuje na całym terytorium i jest pospolita"...

No niby, że pospolita, choć ja jeszcze dziko rosnącej nie widziałam.

No ale zapach mięty pomyliłbyś z oregano? :o