wu 09.08.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a no widzisz że jak przerzuciłam ponad 3,5 tony cegły to mnie nic nie bolało a posadzenie dwóch roślinek prawie mnie zabiło:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 ktoś zapomniał nakręcić Wostoka tia, baterie padly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.08.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a no widzisz że jak przerzuciłam ponad 3,5 tony cegły to mnie nic nie bolało a posadzenie dwóch roślinek prawie mnie zabiło:rotfl: Wusia, znaczy sie ogrodnictwa Ci nie sluzy Mnie i owszem, ale tylko w formie kielkowo-ziolowej Znaczy sie doniczki sa ok, a cala reszta juz nie bałdzo A Ty myslisz dlaczego ja w sielsko-anielskim domku nie mieszkam, he? Jak raz czy dwa poplewilam, kosiara przejechalam to k...rwy na cala wies lecialy Az sie tego wstydze A teraz to mam full czasu dla siebie, psow, pracy, nauki, zwiedzania galerii, ogladania wystaw i takich tam ... Dzialka zabierala mi wszystko Zdrowie, wolny czas, socjal ze znajomymi i swobode dysponowanowania porankami i wieczorami Nie moglam sie z tymi kajdanami pogodzic Wszyscy wiedza, ze ja mieszczuch jestem i tyle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a nie to ja grzeboziemne zwierzę jestem:rotfl: bym mogła od rana do wieczora tyrać na dworku oby tylko czas miała:( a szkodzi mi brak systematyczności w grzebaniu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) a widzisz Ambercia to u mnie odwrotnie, czulam ze marnuje czas i zdrowie w miescie, wystarczylo mi tego mieszczuchowania i teraz jestem szczesliwsza na mojej wiosce, z ktorej rzut beretka do miasta jest Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a nie to ja grzeboziemne zwierzę jestem:rotfl: bym mogła od rana do wieczora tyrać na dworku oby tylko czas miała:( ja tez, ja tez :D:D juz nawet gospodyni tego watku stwierdzila, ze czas na leczenie uzaleznienia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.08.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a widzisz Ambercia to u mnie odwrotnie, czulam ze marnuje czas i zdrowie w miescie, wystarczylo mi tego mieszczuchowania i teraz jestem szczesliwsza na mijej wiosce, z ktorej rzut beretka do miasta jest Tarcia, sila w nas ze jestesmy rozni! Po co nam takie same umiejetnosci, preferencje czy zdolnosci? Tylko rozni ludzie doskonale sie uzupelniaja, wypelniaja i nie powielaja tego co juz maja Wiem, ze od Ciebie czy Depsi moge nabyc ogrom wiedzy mi obcej o roslinach i hodowli ... jestescie dla mnie w tym wzgledzie nieocenione!!! Dodatkowo u Gospodyni moge nabyc sloiczki jakich nikt w Polsce nie ma ... moja Mama juz czeka na grzyby, ktore zamieni w Wigilijne potrawy! I wie od kogo one beda! Przykladow mozna mnozyc I wlansie takie zycie jest piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 pewnie ze tak, jakbysmy byli tacy sami to lemingi murowane nota bene uwielbiam te gierke, jakos mnie wycisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ambercia rację ma - w różnorodności siła!!! I za komplementa, Kochana, dziękuję, very nice, veeery... Słuchajcie, Wam tez jakiś wirus na forumie wyskakuje??? U mnie ostrzeżenie, że na stronę nie wchodzić, bo wykryto złośliwe oprogramowanie, czerwone tablice, niechętne łączenie i w ogóle. Z FB wiem, że nie tylko u mnie tak jest. Strach się łączyć teraz z fm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.08.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 od wczoraj tak wyskakuje, czas też zwolnił, a adminy pewnie na urlopie albo na budujemydom sie udzielająja ignoruję ostrzeżenie, ale nieznanych linków nie otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.08.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 mi nic nie wyskakuje tylko czas jakby zwolnil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.08.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 u mnie tez sie to pokazuje od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Nie wiem, czy nie przestać wchodzić, aż ktoś zdecyduje się to naprawić i coś wyjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.08.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Nie wiem, czy nie przestać wchodzić, aż ktoś zdecyduje się to naprawić i coś wyjaśnić. hmmm ... nie wiem co wyskakuje u niektorych, ale wierzcie mi ze zabezpieczen w naszych kompach nie brakuje i strona muratora nie ma "podpietego" zlosliwego oprogramowania. Byc moze, cos mieszaja w skryptach i Wasze zapory tak reaguja. Nasze (nawet sprzetowe) nie rozpoznaja tego jako intruza Chyba, ze wycinaja w przedbiegach ale to nie sztuczna inteligencja i powinny zapyatc czy moga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2012 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Coś musiało być na rzeczy, jakiś podpięty kod może, bo właśnie przed kilkoma minutami komunikat przestał się pojawiać i mozna już wejść normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.08.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 No mój Kasperski dwa razy mnie na kwarantannę cóś wysłał i kombinowałam, gdzie ja to zadobyła a to tu , bo nie chodziłam w podejrzane rejony .....ciekawe cy mnie cóś napaskudził:jawdrop:muse hasła pozmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 DPS-ia szykuj się do malowania:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.08.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Aaaa, Yetuś - a co Ty podejrzewałeś, że co to jest ta Twoja druga roślinka? Nooo, ja kombinowałem, że to może jakiś rodzaj mięty... liście ma pachnące, ale inaczej niż ta włochata, która mi się zawsze kojarzy z gumą do żucia . Wyłazi mi toto w różnych kątach ogrodu, jak jakiś chwaścior. O takie zachowanie podejrzewałbym właśnie miętę, ale właśnie wyczytałem, że lebiodka "w Polsce występuje na całym terytorium i jest pospolita"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 No mój Kasperski dwa razy mnie na kwarantannę cóś wysłał i kombinowałam, gdzie ja to zadobyła a to tu , bo nie chodziłam w podejrzane rejony .....ciekawe cy mnie cóś napaskudził:jawdrop:muse hasła pozmieniać No właśnie, a nie znoszę tego robić wprowadza mi to okropne zamieszanie! Potem przez dwa tygodnie z karteczką przy lapku muszę siadać! DPS-ia szykuj się do malowania:lol: A czemu? I czego? Nooo, ja kombinowałem, że to może jakiś rodzaj mięty... liście ma pachnące, ale inaczej niż ta włochata, która mi się zawsze kojarzy z gumą do żucia . Wyłazi mi toto w różnych kątach ogrodu, jak jakiś chwaścior. O takie zachowanie podejrzewałbym właśnie miętę, ale właśnie wyczytałem, że lebiodka "w Polsce występuje na całym terytorium i jest pospolita"... No niby, że pospolita, choć ja jeszcze dziko rosnącej nie widziałam. No ale zapach mięty pomyliłbyś z oregano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 DPS-ia kurde nie pamiętam o co mi chodziło:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts