Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Później trochę - dopiero skończyłam sprzątanie domku, bo w domku dzisiaj zmiana turnusu, muszę coś zjeść, obgadać z Sołtysem parę Niesłychanie Ważnych Spraw Organizacyjnych i... może wtedy się uda. ;)

100_3799.JPG

No to teraz poproszę o osąd - który kolor?

Mam nadzieję, że widać dość wiernie kolory, taki niezbyt jasny przydymiony niebieski to kolor sukni.

Na paznokciach biały z brokatem (2 razy z wrażenia, pierwszy raz w życiu udało mi się wstawić na fm fotę z mojego HD! :o ), perłowy bordowy, a na prawej ręce ciemnoczerwony, na jednym z dodanym brokatem i ciemnośliwkowy, też z opcją brokatową.

ja już mam swój typ, ale jestem ciekawa Waszego osądu! :yes:

ja to zawsze wiem, kiedy sie pojawic ;)

No i super! Maly i serdeczny palec sa ok, ale wybralabym kolor jeszcze ciemniejszy i bardziej zdecydowany. Nie boj sie takiego polaczenia kolor sukienki i lakier paznokci. Bedzie wyraziscie ale bardzo elegancko!

Zerknij na kolory 17 i 20 http://www.opinails.pl/kolekcje/france/

albo H63 http://www.opinails.pl/kolekcje/holandia/

:yes::yes::yes:

I fakt zaden brokat i zaden shatter :no:

BTW nie wiem czy to dobre miejsce dla dobrego i smacznego info, ale moja znajoma uruchomila coroczna, bardzo malutka sprzedaz miodziku z wlasnej pasieki. Wiecie, ze gustuje w dobrych, tradycyjnych produktach. Juz sie ciesze, ze udalo mi sie wyrwac kilka litrowych sloikow ;) Jakby ktos mial chec to dajcie znac ;) Na innym forum rozchodza sie blyskawicznie, a warte sa polecenia ... oj warte :yes: Do odbioru w wawie, Chelmzy albo Trojmiescie :yes:

Co prawda mam dostęp do swoich "znajomych" miodków, ale też nieregularnie, więc wszelkie dobre miodki chętnie będę propagować!

A wysyłka pocztą miodków nie wchodzi w grę? :rolleyes:

No masz, a TAKI ŚLICZNY sobie brokacik nabyłam!!! :mad: ;)

Muszę jeszcze pomyśleć, mnie się ten śliwkowy podoba...

A moja synowa rozgryza zawiłości katolicyzmu i wynalazła takie coś:

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/539070_10151053213957179_1059249346_n.jpg

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

O, teraz dopiero mi się Amberciowe linki otworzyły.

No przecie mówię, że sliwkowy mi się podoba, taki ciemny! :cool:

Bardzo podobny mam, na drugiej fotce środkowy i mały palec.

I to jest właśnie mój typ. :D

Relcia, on nie jest trupi! :p

Jest... smaczny, pachnie powidłami!

Depsia, kolory wklejanych fot, zawsze moga przeklamywac. Dlatego sama musisz ocenic w realu! Jesli to rzeczywiscie gleboki sliwkowy, to bedzie pieknie wygladal na zywo :yes: Trupie sa generalnie matowe, ciemne, gotyckie a sliwkowemu daleko do "trupiego" :sick::lol2:

Eksploracja katolicyzmu, cudna!!! :lol2::lol2::lol2: Z tego co wiem, to nie trzeba byc katolikiem zawierajac slub katolicki :-) Podczas ceremonii zaslubin nie wykonuje sie tych wszystkich modlitewnych powstan i padnij na kolana. Po prostu siedzi sie spokojnie i z szacunkiem, bez wypowiadania slow modlitw :yes:

Miodzik rzeczywiscie tylko w tych miejscach. Jest go zawsze tak malo, a forumowych chetnych tak duzo ze rozchodzi sie w 2 - 3 dni :yes: Dalam cynk, bo wiem ze dobra jakosc i dobra cena, zawsze komus z moich Muratorowych Przyjaciol moze sie przydac ;)

Na lakierach to ja się nie znam... baba ze wsi jestem:D

Jak dla mnie powinien być ciemny i bez brokatu, ładnie wygląda pociągnięty utwardzaczem, tak ładnie lśni wtedy...

ale przyszłam z pytaniem

Czy warzywa sobie poradzą w miejscu, gdzie od 14 jest cień, taki ażurowy z drzewa, ale jednak cień?