DPS 12.08.2012 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 DPS-ia kurde nie pamiętam o co mi chodziło:bash: :rotfl: A ja chyba wiem! Czy Tobie czasem nie chodziło o próbne malowanie paznokci...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 ooooooooooooo widzisz dokładnie o to:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Później trochę - dopiero skończyłam sprzątanie domku, bo w domku dzisiaj zmiana turnusu, muszę coś zjeść, obgadać z Sołtysem parę Niesłychanie Ważnych Spraw Organizacyjnych i... może wtedy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 I ja wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 czekam powiedzmy że cierpliwie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 No to teraz poproszę o osąd - który kolor? Mam nadzieję, że widać dość wiernie kolory, taki niezbyt jasny przydymiony niebieski to kolor sukni. Na paznokciach biały z brokatem (2 razy z wrażenia, pierwszy raz w życiu udało mi się wstawić na fm fotę z mojego HD! ), perłowy bordowy, a na prawej ręce ciemnoczerwony, na jednym z dodanym brokatem i ciemnośliwkowy, też z opcją brokatową. ja już mam swój typ, ale jestem ciekawa Waszego osądu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) glosuje na najmniejszy paluszek lewa reka (zdj. 1 bordowy) Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 brokat zdecydowanie NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.08.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Serdeczny palec na pierwszej fotce i postaraj się podhodować pierwszy palunio i nie łamać reszty :yes:choć to u Ciebie w zawodzie :no:prawie nie możliwe .....więc wysyłaj na pierwszy front Sołtysa :lol2:bo on nie musi paznokci hodować Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.08.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 ja to zawsze wiem, kiedy sie pojawic No i super! Maly i serdeczny palec sa ok, ale wybralabym kolor jeszcze ciemniejszy i bardziej zdecydowany. Nie boj sie takiego polaczenia kolor sukienki i lakier paznokci. Bedzie wyraziscie ale bardzo elegancko! Zerknij na kolory 17 i 20 http://www.opinails.pl/kolekcje/france/ albo H63 http://www.opinails.pl/kolekcje/holandia/ :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.08.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 I fakt zaden brokat i zaden shatter BTW nie wiem czy to dobre miejsce dla dobrego i smacznego info, ale moja znajoma uruchomila coroczna, bardzo malutka sprzedaz miodziku z wlasnej pasieki. Wiecie, ze gustuje w dobrych, tradycyjnych produktach. Juz sie ciesze, ze udalo mi sie wyrwac kilka litrowych sloikow Jakby ktos mial chec to dajcie znac Na innym forum rozchodza sie blyskawicznie, a warte sa polecenia ... oj warte Do odbioru w wawie, Chelmzy albo Trojmiescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.08.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) ja bym nie szła w trupie kolory ......z tego pierwszego linku to mi się podoba Bastille My Heart NO 17 , a z drugiego żaden ......tak mnie się widzi wedle koloru materiału Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Co prawda mam dostęp do swoich "znajomych" miodków, ale też nieregularnie, więc wszelkie dobre miodki chętnie będę propagować! A wysyłka pocztą miodków nie wchodzi w grę? No masz, a TAKI ŚLICZNY sobie brokacik nabyłam!!! Muszę jeszcze pomyśleć, mnie się ten śliwkowy podoba... A moja synowa rozgryza zawiłości katolicyzmu i wynalazła takie coś: http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/539070_10151053213957179_1059249346_n.jpg :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 O, teraz dopiero mi się Amberciowe linki otworzyły. No przecie mówię, że sliwkowy mi się podoba, taki ciemny! Bardzo podobny mam, na drugiej fotce środkowy i mały palec. I to jest właśnie mój typ. Relcia, on nie jest trupi! Jest... smaczny, pachnie powidłami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.08.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Depsia, kolory wklejanych fot, zawsze moga przeklamywac. Dlatego sama musisz ocenic w realu! Jesli to rzeczywiscie gleboki sliwkowy, to bedzie pieknie wygladal na zywo Trupie sa generalnie matowe, ciemne, gotyckie a sliwkowemu daleko do "trupiego" Eksploracja katolicyzmu, cudna!!! :lol2: Z tego co wiem, to nie trzeba byc katolikiem zawierajac slub katolicki Podczas ceremonii zaslubin nie wykonuje sie tych wszystkich modlitewnych powstan i padnij na kolana. Po prostu siedzi sie spokojnie i z szacunkiem, bez wypowiadania slow modlitw Miodzik rzeczywiscie tylko w tych miejscach. Jest go zawsze tak malo, a forumowych chetnych tak duzo ze rozchodzi sie w 2 - 3 dni Dalam cynk, bo wiem ze dobra jakosc i dobra cena, zawsze komus z moich Muratorowych Przyjaciol moze sie przydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.08.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 ale to widać na zdjęciach, w którym kolorze Twoja dłoń najładniej się prezentuje materiał jest zimny , to czemu go nie ocieplić kolorkiem wisienki śliwka jest brrrr:yes: ........tą 17 tką :)ja bym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.08.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Dla scislosci kolor szary/golebi jest kolorem neutralny, kolor wisni jest kolorem chlodnym Gdzie tu ocieplenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.08.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Na lakierach to ja się nie znam... baba ze wsi jestem:DJak dla mnie powinien być ciemny i bez brokatu, ładnie wygląda pociągnięty utwardzaczem, tak ładnie lśni wtedy... ale przyszłam z pytaniem Czy warzywa sobie poradzą w miejscu, gdzie od 14 jest cień, taki ażurowy z drzewa, ale jednak cień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 mnie siem najbardziej Twoja łapka podoba lewa mały i serdeczny palec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts