Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

mnie siem najbardziej Twoja łapka podoba lewa mały i serdeczny palec:)

no tak, ale go zmodyfikujmy w kierunko dodania czerwieni glebokiego wina ;) I tak powstanie troszke jasniejszy, chlodny, gleboki, sliwkowo-czerwony :yes:

A jaka bedzie kopertowka? Kolor znaczy sie? Przy sukni z polyskiem powinna byc matowa rzecz jasna, malutka, materialowa. A kolor? Wybrany?

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W mojej szafie jest dla Ciebie idelana kopertoweczka ;) Gleboko welurowy material (matowy) czarny, malutka, bardzo klasyczna i prosta! Jestem w niej zakochana ;) Cudnie lezy w dloni, chociaz jej jeszcze nie uzywalam. Dostalam jakis miesiac temu w prezencie od Lubego :lol2: Ma byc na oficjalne wyjscia do klasycznych sukienek :yes:

Depsia, mam dla Ciebie buty ... Najblizej Ciebie ten sklep jest w Lesznie :sick:

No - w każdym razie ja mam dużą ochotę na śliwkowy, więc chyba wygra, zwłaszcza, że Amber też za śliwkowym, a w końcu czyją opinię mam brac pod uwagę, jak nie znanej modelki? :cool:

Ale torebkę i buty to ja już mam.

Stalowa. I buty szare.

Nie chcę az tylu kolorów i kontrastów... ;)

I nie przekonywać proszę w tym temacie, tak mi się podoba i tak będzie! :p

Na rękę i na szyję perełki białe będą.

Może i za dużo, ale ja wiejska sroka jestem, mnie się podoba i założę, o! :D

Z podejścia do katolicyzmu usmiałam się serdecznie, co nie zmienia faktu, że młoda dama zamierza się ochrzcić.

Niech jej na zdrowie idzie, dobrze, że ma dystans i że potrafi fajnie się pośmiać, bez świąto(je)bliwości i bez obrażania wiary z drugiej strony. :yes:

TAR-cia bom na czczo i bez grzechu:rotfl:

DPS-ia wiadomo że monitor kolory przekłamuje;) ale jak Ci się śliwka podoba to git taka ciepła będzie super:) tylko paznokcie pohodować musisz koniecznie;) pięknie opiłowane, wypolerowane i wymalowane będą największą ozdobą ręki a co do perełek to jak założysz mały sznureczek przy szyi to będzie wg mnie ok co innego jak jakiś sznur 3 razy na szyi owinięty;)

Nie chcę az tylu kolorów i kontrastów... ;)

I nie przekonywać proszę w tym temacie, tak mi się podoba i tak będzie! :p

Na rękę i na szyję perełki białe będą.

Może i za dużo, ale ja wiejska sroka jestem, mnie się podoba i założę, o! :D

i bardzo dobrze! Swoje zdanie trza miec, a marzenia spelniac!!! Bedzie pieknie :yes: Przypomnij mi, abym na priv wyslala Ci jak sie najpiekniej ustawiac do zdjec, no! :yes:

Gospodyni, fajnie ze masz wyluzowana religijnie Synowa :yes: Nie wazne w kogo i co wierzymy, ale tolerancja niech nam codziennie towarzyszy :yes:

Zgadzam się z tą tolerancją, chociaż... do pewnych granic.

Ja stara kobieta jestem, pewne rzeczy i poglądy sa dla mnie... nietolerowalne. :p

Ale spokojne i bez zadęcia ale z szacunkiem podejście do wiary - jak najbardziej tak! :yes:

Z tym ustawianiem - a pewnie, że się przypomnę! :lol:

Ależ ten stadion olimpijski światłem zalany, matko! :o

Pięknie i tyle!

no bardzo pięknie :) respect GB :) ceremonia otwarcia też zjawiskowa była..

w kwestii lakierów - głosuję w kierunku bakłażana pomieszanego z burgundem ;)

Chociaż myślę, że też nieźle wygladałby pastelowy jasny róż... ale może bardziej na przedpołudniową okazję.

Amber - a nie mogłabyś wiedzy troszkę upublicznić ? Też bym się poustawiała przy nadarzajacej się okazji :)

I jeszcze w kwestii miodu chciałam zapytać - czy może lipowy występuje ?

Amber - a nie mogłabyś wiedzy troszkę upublicznić ? Też bym się poustawiała przy nadarzajacej się okazji :)

I jeszcze w kwestii miodu chciałam zapytać - czy może lipowy występuje ?

nie ma problemu, w ciagu kilku dni napisze co i jak ;) Prosta rzeczy, a potem tak ciesza ;)

BTW miodu lipowy z domieszka spadzi i akcji 1,3 litra za 30 zeta, a 1,0 litr za 23 zeta. Wielokwiatowy za 28 zeta - 1,3 litra, 1 litr za 22 zeta a 0,7 za 15.

Depsia, ja tam baaardzo tolerancyjna jestem :-) Zreszta codzienne obcowanie w tak roznorodnym srodowisku daje ogrom bodzcow do przeanalizowania i zastanowienia. Wciaz wiele sie ucze, ale wiem ze nikt nie ma patentu na nieomylnosc i na jedynie sluszne zasady :yes: Analizujac reszte Europy i nas, to straszniscie zasciankowi jestesmy ... i na wskros - niestety - pokreceni moralnie. Ale goscinnoscia to wygrywamy z wieloma nacjami :yes: Mamy wiec plusy dodatnie i ujemne... kto powiedzial, ze zawsze bedzie raj ;)

Ano właśnie, nikt raju nie gwarantował.

A szkoda! ;)

Nie doobejrzałam do końca ceremonii zamknięcia, padłam jakieś pół godziny po tym, jak zawodnicy szli... i szli.... i szli... :(

Ale bardzo mi się podobało! :lol:

Oj, prze[raszam... :oops:

Oczywiście, że sobie poradzą doskonale, jeśli przez połowę dnia mają słońce, to nie będzie żadnego problemu.

No chyba, że to pomidory są albo inne ciepło- i słońcolubne, takie włoskie albo i francuskie. ;)

Jednak zdecydowana większość doskonale sobie poradzi! :yes:

No ja tez żałuje bo tym lipowym to bym nie pogardziła :(

Jesli chodzi o paznokcie to ja jestem za tymi z lewej reki czerwonymi, ale czy mi sie wydaje czy one sa perlowe?? Tylko ja bym postawila na kolor troszke ciemniejszy ale nie az tak jak ta sliwka, bardziej w bordo :)

Edytowane przez markoto

To i ja dołożę coś od siebie w kwestii paznokci.

Ciemne śliwko-bordo będzie ok.

Ale nie próbuj malować sama.

Ciemny kolor wymaga idealnego pociągnięcia.

I NIE perłowy. Jednolity, dodatkowo pociągnięty połyskiem.

Według mnie tak będzie elegancko.

Śliwkowy nie jest perłowy.

A ten z lewej ręki, ciemnoczerwony - tak, perłowy.

No, tak czy siak, będzie śliwkowy.

Jamles - no to niezłe warzywo byłoby, chyba... :lol2:

Aaa, panie drogie - a co z paznokciami u nóg zrobić? :o

Takim samym...?

Nie wydaje mi się...

Muszę pomalować, bo nie doprowadzę ich do takiego wyglądu, jaki powinny mieć paznokcie u stóp eleganckiej kobiety.

Ta ciemna czerwień bez połysków i nie perłowa...? :rolleyes:

No i macie - jak człowiek latami nigdzie na wielkie wyjścia nie idzie, to potem pojęcia nie ma, co ze sobą zrobić! :oops:

Depsia, a buty beda z odkrytymi czy zakrytymi palcami? Jesli odkryte to koniecznie musisz pomalowac. Kolor taki sam jak u rak. Tutaj lepiej nie kombinowac. Tylko pamietaj, ze zarowno paznokcie rak jak i stop musisz dokladnie wypolerowac polerka. Musza byc gladkie, aby lakier idealnie wygladal :yes: No i separator jest konieczny! Inaczej mozesz liczyc na katastrofe podczas wysychania :(

Mysle, ze jak w wolna niedziele potrenujesz nakladanie lakieru to dasz rade :yes::yes::yes: Chociaz, jak Tola zauwazyla sztuka to trudna ...

Arni, witanko! :hug: Milo Cie widziec taka wypoczeta a nawet opalona! :D:D:D