AmberWind 12.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 mnie siem najbardziej Twoja łapka podoba lewa mały i serdeczny palec:) no tak, ale go zmodyfikujmy w kierunko dodania czerwieni glebokiego wina I tak powstanie troszke jasniejszy, chlodny, gleboki, sliwkowo-czerwony A jaka bedzie kopertowka? Kolor znaczy sie? Przy sukni z polyskiem powinna byc matowa rzecz jasna, malutka, materialowa. A kolor? Wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.08.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 W mojej szafie jest dla Ciebie idelana kopertoweczka Gleboko welurowy material (matowy) czarny, malutka, bardzo klasyczna i prosta! Jestem w niej zakochana Cudnie lezy w dloni, chociaz jej jeszcze nie uzywalam. Dostalam jakis miesiac temu w prezencie od Lubego Ma byc na oficjalne wyjscia do klasycznych sukienek Depsia, mam dla Ciebie buty ... Najblizej Ciebie ten sklep jest w Lesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 o tak Ambercia jak dobry rocznik burgunda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 na moim monitorze te "sliwkowe" z prawej dloni wygladaja wlasnie na trupio czarne dlatego nie wzielam pod uwage a te "bordowe" z lewej reki u mnie ida w kolor glebokiego burgunda, brokatowe oczywiscie pomijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 wuska, mysli mamy te same w kierunku alkoholowym :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 No - w każdym razie ja mam dużą ochotę na śliwkowy, więc chyba wygra, zwłaszcza, że Amber też za śliwkowym, a w końcu czyją opinię mam brac pod uwagę, jak nie znanej modelki? Ale torebkę i buty to ja już mam. Stalowa. I buty szare. Nie chcę az tylu kolorów i kontrastów... I nie przekonywać proszę w tym temacie, tak mi się podoba i tak będzie! Na rękę i na szyję perełki białe będą. Może i za dużo, ale ja wiejska sroka jestem, mnie się podoba i założę, o! Z podejścia do katolicyzmu usmiałam się serdecznie, co nie zmienia faktu, że młoda dama zamierza się ochrzcić. Niech jej na zdrowie idzie, dobrze, że ma dystans i że potrafi fajnie się pośmiać, bez świąto(je)bliwości i bez obrażania wiary z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.08.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 TAR-cia bom na czczo i bez grzechu:rotfl: DPS-ia wiadomo że monitor kolory przekłamuje;) ale jak Ci się śliwka podoba to git taka ciepła będzie super:) tylko paznokcie pohodować musisz koniecznie;) pięknie opiłowane, wypolerowane i wymalowane będą największą ozdobą ręki a co do perełek to jak założysz mały sznureczek przy szyi to będzie wg mnie ok co innego jak jakiś sznur 3 razy na szyi owinięty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.08.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Nie chcę az tylu kolorów i kontrastów... I nie przekonywać proszę w tym temacie, tak mi się podoba i tak będzie! Na rękę i na szyję perełki białe będą. Może i za dużo, ale ja wiejska sroka jestem, mnie się podoba i założę, o! i bardzo dobrze! Swoje zdanie trza miec, a marzenia spelniac!!! Bedzie pieknie Przypomnij mi, abym na priv wyslala Ci jak sie najpiekniej ustawiac do zdjec, no! Gospodyni, fajnie ze masz wyluzowana religijnie Synowa Nie wazne w kogo i co wierzymy, ale tolerancja niech nam codziennie towarzyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Zgadzam się z tą tolerancją, chociaż... do pewnych granic. Ja stara kobieta jestem, pewne rzeczy i poglądy sa dla mnie... nietolerowalne. Ale spokojne i bez zadęcia ale z szacunkiem podejście do wiary - jak najbardziej tak! Z tym ustawianiem - a pewnie, że się przypomnę! Ależ ten stadion olimpijski światłem zalany, matko! Pięknie i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.08.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 no bardzo pięknie respect GB ceremonia otwarcia też zjawiskowa była.. w kwestii lakierów - głosuję w kierunku bakłażana pomieszanego z burgundem Chociaż myślę, że też nieźle wygladałby pastelowy jasny róż... ale może bardziej na przedpołudniową okazję. Amber - a nie mogłabyś wiedzy troszkę upublicznić ? Też bym się poustawiała przy nadarzajacej się okazji I jeszcze w kwestii miodu chciałam zapytać - czy może lipowy występuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.08.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Amber - a nie mogłabyś wiedzy troszkę upublicznić ? Też bym się poustawiała przy nadarzajacej się okazji I jeszcze w kwestii miodu chciałam zapytać - czy może lipowy występuje ? nie ma problemu, w ciagu kilku dni napisze co i jak Prosta rzeczy, a potem tak ciesza BTW miodu lipowy z domieszka spadzi i akcji 1,3 litra za 30 zeta, a 1,0 litr za 23 zeta. Wielokwiatowy za 28 zeta - 1,3 litra, 1 litr za 22 zeta a 0,7 za 15. Depsia, ja tam baaardzo tolerancyjna jestem Zreszta codzienne obcowanie w tak roznorodnym srodowisku daje ogrom bodzcow do przeanalizowania i zastanowienia. Wciaz wiele sie ucze, ale wiem ze nikt nie ma patentu na nieomylnosc i na jedynie sluszne zasady Analizujac reszte Europy i nas, to straszniscie zasciankowi jestesmy ... i na wskros - niestety - pokreceni moralnie. Ale goscinnoscia to wygrywamy z wieloma nacjami Mamy wiec plusy dodatnie i ujemne... kto powiedzial, ze zawsze bedzie raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2012 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ano właśnie, nikt raju nie gwarantował. A szkoda! Nie doobejrzałam do końca ceremonii zamknięcia, padłam jakieś pół godziny po tym, jak zawodnicy szli... i szli.... i szli... Ale bardzo mi się podobało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.08.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 ale przyszłam z pytaniem Czy warzywa sobie poradzą w miejscu, gdzie od 14 jest cień, taki ażurowy z drzewa, ale jednak cień? że się przypomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Oj, prze[raszam... Oczywiście, że sobie poradzą doskonale, jeśli przez połowę dnia mają słońce, to nie będzie żadnego problemu. No chyba, że to pomidory są albo inne ciepło- i słońcolubne, takie włoskie albo i francuskie. Jednak zdecydowana większość doskonale sobie poradzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.08.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Cze Ambercia... To i ja chętnie o ustawieniach poczytam... Szkoda, że ton mód tylko w tych miastach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.08.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) No ja tez żałuje bo tym lipowym to bym nie pogardziła Jesli chodzi o paznokcie to ja jestem za tymi z lewej reki czerwonymi, ale czy mi sie wydaje czy one sa perlowe?? Tylko ja bym postawila na kolor troszke ciemniejszy ale nie az tak jak ta sliwka, bardziej w bordo Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.08.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Oczywiście, że sobie poradzą doskonale, o ile to nie orzech włoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.08.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 To i ja dołożę coś od siebie w kwestii paznokci.Ciemne śliwko-bordo będzie ok. Ale nie próbuj malować sama. Ciemny kolor wymaga idealnego pociągnięcia.I NIE perłowy. Jednolity, dodatkowo pociągnięty połyskiem.Według mnie tak będzie elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2012 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Śliwkowy nie jest perłowy. A ten z lewej ręki, ciemnoczerwony - tak, perłowy. No, tak czy siak, będzie śliwkowy. Jamles - no to niezłe warzywo byłoby, chyba... Aaa, panie drogie - a co z paznokciami u nóg zrobić? Takim samym...? Nie wydaje mi się... Muszę pomalować, bo nie doprowadzę ich do takiego wyglądu, jaki powinny mieć paznokcie u stóp eleganckiej kobiety. Ta ciemna czerwień bez połysków i nie perłowa...? No i macie - jak człowiek latami nigdzie na wielkie wyjścia nie idzie, to potem pojęcia nie ma, co ze sobą zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.08.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Depsia, a buty beda z odkrytymi czy zakrytymi palcami? Jesli odkryte to koniecznie musisz pomalowac. Kolor taki sam jak u rak. Tutaj lepiej nie kombinowac. Tylko pamietaj, ze zarowno paznokcie rak jak i stop musisz dokladnie wypolerowac polerka. Musza byc gladkie, aby lakier idealnie wygladal No i separator jest konieczny! Inaczej mozesz liczyc na katastrofe podczas wysychania Mysle, ze jak w wolna niedziele potrenujesz nakladanie lakieru to dasz rade :yes: Chociaz, jak Tola zauwazyla sztuka to trudna ... Arni, witanko! Milo Cie widziec taka wypoczeta a nawet opalona! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts