TAR 13.08.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ambercia w kwestii zniw. bylismy dzis na mierzei i cala droge od 3-city do piaskow zniw jeszcze nie bylo a zboza zloca sie na polach, jedynie w drewnicy kombajn dzialal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.08.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ambercia w kwestii zniw. bylismy dzis na mierzei i cala droge od 3-city do piaskow zniw jeszcze nie bylo a zboza zloca sie na polach, jedynie w drewnicy kombajn dzialal Dzieki Tarcia! Licze, ze pogoda troche pokrzyzowala plany koszenia Pewnie tylko ja i moi Klienci sie z tego cieszymy, no ale coz ... Jak dopisze slonce, to w srode bedzie juz po sprawie i od czwartku moga sobie kosic ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.08.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 dzis byl ladny dzien, w krynicy dopadl nas taki upal ze wytrzymac bylo trudno, trafilismy tez do piaskow na dzika plaze a obok dzikiej plaza nudystow. super spokojnie jak zgram fotki to wrzuce u siebie, plaza cudnie dzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2012 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 No trudno, skoro musi być taki sam, to niech będzie taki sam... Będzie trudna walka, ja mam BARDZO zniszczone paznokcie i raczej ciężko będzie z ta polerką i w ogóle. No nic, zrobię, co będe mogła. Słuchajcie - czytam sobie bloga pewnego i tam takie piękne zdjęcie znalazłam, fotkę instrukcji korzystania z toalety! :rotfl: http://2.bp.blogspot.com/-Hl1r4LEGPGE/UCQK53b_2TI/AAAAAAAAFaI/cY0X9ETKOU0/s1600/szklarska2+192.JPG Umarłam po prostu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.08.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 biorac pod uwage stan toalet publicznych taka instrukcja jest konieczna:lol2: tylko zeby jeszcze korzystajacy potrafili czytac ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.08.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 zwlaszcza jeśli chodzi o wstrząsanie narządem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.08.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 No trudno, skoro musi być taki sam, to niech będzie taki sam... Będzie trudna walka, ja mam BARDZO zniszczone paznokcie i raczej ciężko będzie z ta polerką i w ogóle. No nic, zrobię, co będe mogła. hmmm ... no to potrzebny bedzie ekspert Nie co dzien sie Syna zeni, wiec z pewnoscia warto znalezc czas na jedna a najlepiej dwie wizyty w gabinecie kosmetycznym. Dobrze wykonane podstawowe zabiegi powinny przyniesc ogromna poprawe w wygladzie i kondycji stop i paznokci. Dloniom tez sie przyda profesjonalne podejscie do rzeczonego tematu Cudow nie trzeba ... tutaj jest opis podstawowych zabiegow, bez tych wszystkich SPA_umilaczy http://www.geisha-kosmetyka.pl/zabiegi-pielegnacyjne-dloni-i-stop Mysle podobnie jak Tarcia! Taka instrukcja w kazdej publicznej toalecie, a moze jakos udaloby sie pozbyc wstretu do odwiedzania tych przybydkow za potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.08.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Umarłam po prostu!!! piszesz z ....... zaświatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.08.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 BTW miodu lipowy z domieszka spadzi i akcji 1,3 litra za 30 zeta, a 1,0 litr za 23 zeta. Wielokwiatowy za 28 zeta - 1,3 litra, 1 litr za 22 zeta a 0,7 za 15. Amber, bardzo pysznie brzmi - to ja chętnie bardzo, jesli można, szczegolnie lipowy , w ilościach dowolnych Jestem z 3miasta, mogę podjechać wszędzie Depsiu , przepraszam, że tak się u Ciebie ten tego Myślę, że wyjście do kosmetyczki to w ogóle fajny pomysł jest - a już w szczególności przed taka imprezą. Paznokcie plus jakiś fajny odswieżający zabieg na twarz , plus brwi, rzęsy itd.. Poza efektem, to naprawdę niesamowity relaks jest. Ja się czuję 10 lat mlodsza i 5 kg lżejsza po takim zabiegu Nie wiem dlaczego - ale tak to działa A np w grouponie można jakieś fajne pakiety zabiegowe zapewne kupić.. No i fajne są też maseczki -można kupić w jednorazowych porcjach - rozświetlające, odswieżające, itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.08.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 wizyta u kosmetyczki KONIECZNIE, poza tym ja na ten przyklad uwielbiam pedicure, od razu z masazem stop i tymi wszystkimi dodatkowymi bajerami, nozka o 100 kilo lzejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.08.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) no o lakierach , to ja już nic, bo nie będę się upierać ,że wśród chłodnych są też cieplejsze odcienie i chłodniejsze ...... ale może Ci podrzucę stronkę do lektury , gdzie tez zwracają uwagę na koloryt skóry ..... ale to nie ważne , bo tu tez się spierają :Doni twierdzą , że ciemny lakier wymaga długich paznokci , ktoś sie odzywa ,że bardzo ładnie wygląda na takich ale jet tu też trochę porad , więc może coś wyłapiesz , jak np. manicure biologiczny czy peeling do rąk :)lub jak zrobić makijarz najdziwniejszym częściom ciała i jak wykorzystać zioła do stóp:stirthepot: ......no i jak zrobić manicure Sołtysowi Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.08.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Fakt, ze ciemne kolory podkreślają paznokieć wiec jak się chce zwrócić na niego uwagę to się maluje go na ciemno można tez pomalować bardziej neutralnie czyli coś z lakierów lekko podkreślających naturalny kolor paznokcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.08.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) i dlatego podoba mi się ten serdeczny palec :Dbo do tego koloru sukni nie leży naturalny , musi byc wyrazisty , ale nie zaciemny ale piździ :mad:dziś :wave:no yupi nie musisz zapuszczac , bo modne są krótkie ...tak tu wyczytałam http://jejuroda.pl/modne-kolory-paznokci http://jejuroda.pl/lakier-do-paznokci-jaki-kolor-pasuje-do-ciebie Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.08.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A ja mowie, ze naturalny przy tym kolorze sukni bedzie wygladal mdlo i do bolu nijako. I jeszcze jedno dlugi, ciemny paznokiec to u mlodej wampirzycy bedzie ok, a krotki ciemny, perfekcyjnie polakierowany i blyszczacy kobiecie, ktora ma troszeczke wiecej lat nada wyrazu i elegancji. http://3.bp.blogspot.com/-5k5_KW1AJ-E/UCgb-02-W-I/AAAAAAAAE4w/8eN2Oecezjw/s1600/sm7.JPG tutaj ekstremalnie ciemno http://www.papilot.pl/paznokcie/1388/Tipsy-odchodza-do-lamusa/8.html Przyklady mozna mnozyc, ale nie o to chodzi Najwazniejsze aby wlascicielka dloni czula sie dobrze i pieknie Zochna, potem przesle Ci via priv telefon do mojej miodowej znajomej A teraz lece, bo silownia czeka! Trzeba sie sponiewierac po poranku pelnym roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.08.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) modne ponoć neonowe odcienie nigdy bym o różu nie pomyślała, ale ten mi się podoba http://www.snobka.pl/tag/neonowy-róż-na-ustach .....ale czy on pasuje do spalonej słońcem dłoni :otak jak moja teraz wygląda ...na stare lata mi przybywa piegów :(a były takie ładne nie cierpię starości i nie cierpię zepsutych facetów :mad:weźmie taki urlop , podniesie worek z cementem i.... leży drugi dzień, a ja muszę latać koło niego no ten z linku bloga, Amberciu, mnie się podoba wygląda ze zdjecia DePeSi ,że ma jasną skórę na dłoni , to może to by zgrało a na drugim linku same młode dziewcza , to jak się z tym mozna dopasować :lol2:takim to we wszystkim dobrze Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 zwlaszcza jeśli chodzi o wstrząsanie narządem:rotfl: No właśnie, kochana, właśnie!!! hmmm ... no to potrzebny bedzie ekspert Nie co dzien sie Syna zeni, wiec z pewnoscia warto znalezc czas na jedna a najlepiej dwie wizyty w gabinecie kosmetycznym. Dobrze wykonane podstawowe zabiegi powinny przyniesc ogromna poprawe w wygladzie i kondycji stop i paznokci. Dloniom tez sie przyda profesjonalne podejscie do rzeczonego tematu Cudow nie trzeba ... tutaj jest opis podstawowych zabiegow, bez tych wszystkich SPA_umilaczy http://www.geisha-kosmetyka.pl/zabiegi-pielegnacyjne-dloni-i-stop Mysle podobnie jak Tarcia! Taka instrukcja w kazdej publicznej toalecie, a moze jakos udaloby sie pozbyc wstretu do odwiedzania tych przybydkow za potrzeba Z tą kosmetyczką to nie takie proste. Codziennie musze dac gościom śniadanie i obiadokolację, w tzw. międzyczasie przygotować to wszystko i jeszcze parę innych rzeczy zrobić w gospodarstwie. Wizyta u kosmetyczki to będzie prawie cały dzień, bo jeśli już jechać do miasta, to przy okazji także zakupy różne, spożywcze zwłaszcza (mąka, olej, cukier, herbata, kawa i takie różne jeszcze), chemia gospodarcza, kilka rzeczy nie spożywczych. Dojazd autem wte i wewte. W sumie cały dzień. A na to ŻADNYM SPOSOBEM nie mogę sobie pozwolić. No nic, jak mówię, co się da, to się zrobi. piszesz z ....... zaświatów Prawie, bo wszędzie pada, a u nas susza straszliwa... Depsiu , przepraszam, że tak się u Ciebie ten tego Zosiu, Ty nie przepraszaj, Ty nie rób po prostu tak publicznie ten tego, bo jeszcze jakiś skandal z tego wyjść może. wizyta u kosmetyczki KONIECZNIE, poza tym ja na ten przyklad uwielbiam pedicure, od razu z masazem stop i tymi wszystkimi dodatkowymi bajerami, nozka o 100 kilo lzejsza NIJAK SIĘ NIE DA... no o lakierach , to ja już nic, bo nie będę się upierać ,że wśród chłodnych są też cieplejsze odcienie i chłodniejsze ...... ale może Ci podrzucę stronkę do lektury , gdzie tez zwracają uwagę na koloryt skóry ..... ale to nie ważne , bo tu tez się spierają :Doni twierdzą , że ciemny lakier wymaga długich paznokci , ktoś sie odzywa ,że bardzo ładnie wygląda na takich ale jet tu też trochę porad , więc może coś wyłapiesz , jak np. manicure biologiczny czy peeling do rąk :)lub jak zrobić makijarz najdziwniejszym częściom ciała i jak wykorzystać zioła do stóp:stirthepot: ......no i jak zrobić manicure Sołtysowi No i gdzie ta stronka? modne ponoć neonowe odcienie nigdy bym o różu nie pomyślała, ale ten mi się podoba http://www.snobka.pl/tag/neonowy-róż-na-ustach .....ale czy on pasuje do spalonej słońcem dłoni :otak jak moja teraz wygląda ...na stare lata mi przybywa piegów :(a były takie ładne nie cierpię starości i nie cierpię zepsutych facetów :mad:weźmie taki urlop , podniesie worek z cementem i.... leży drugi dzień, a ja muszę latać koło niego no ten z linku bloga, Amberciu, mnie się podoba wygląda ze zdjecia DePeSi ,że ma jasną skórę na dłoni , to może to by zgrało a na drugim linku same młode dziewcza , to jak się z tym mozna dopasować :lol2:takim to we wszystkim dobrze Niestety, mnie też przybywa znamion barwnikowych, nikogo nie minie. Już nie są takie ładne, białe, jak kiedyś były. Zawsze mnie komplementowano za dłonie, teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.08.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) łojć :eek:to ja Ci tej strony nie wlepiłam ....ati , ati http://jejuroda.pl/tagi/jaki-lakier-do-paznokci poczytaj sobie w wolnej chwili między kolacją a śniadaniem:D....sporo tu wskazówek ..ja zaraz sobie kąpiel stopów w szałwii i mięcie zaserwuję a Ty możesz peeling dłoni w cukrze .....no wszystko można wypróbować jutro odpust Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ooo, i to racja jest, jutro odpust od innych czynności niż obsługa gości! Nakarmić i tak ich trzeba. I posprzątać pokój, z którego jedni wyjeżdżają, bo tego samego dnia następni przyjeżdżają. Za wiele to ja jutro nie poświętuję... Odebrałam dzisiaj srylion telefonów: Dzień dobry, czy ma pani wolny pokój od jutra na 3, 4, 5 dni?" Naprawdę, aż zaczęło mnie to wkurzać, co pół godziny kolejna osoba, która dopiero dzisiaj się domyśliła, że od jutra wolne jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 było sobie nagrać odpowiedź sorki trzeba było myśleć ze 2 miesiące temu teraz miejsc brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.08.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Depsia, z koniem kopac sie nie bedziemy Takie sa warunki, jak sa i trzeba sie dostosowac Do godziny "zero" zostalo jeszcze troche czasu i wystarczy aby krytyczne obszary doprowadzic do porzadku! Co 3 - 4 dni, stopeczki do miski z ciepla woda i sola do stop, po ok. 15 - 20 minutach (dolewaj cieplej wody) do lapki pumeks, potem szpatulke do odgarniania skorek a na zakonczenie gdy stopy juz sa suche poleraka do paznokci! Ostatni szlif to duzo balsamu do stop, bawelniane skarpetki i pod kolderke do Soltysa! A jak sa tu i tam odciski lub zgrubienia to w aptece mozna kupic za male pieniadze plyn (tylko NIE masc) na takie sprawy i w 10 dni wszystkiego sie pozbedziesz A na przyszlosc to prosze dobrej firmy frezarke kupic i nawet w sezonie pelnym pracy w polu i w domu bedziesz miala zadbane (szybciorem) stopy i paznokcie jak najbardziej elegancka Dama Ja tam wiem, ze dasz rade chociaz roznych prac nie brakuje i lekko to wcale nie jest BTW nawet trudno sobie wyobrazic jak wiele osob zwraca uwage na wypielegnowane dlonie i ... stopy ... w sezonie jesienno-zimowy zwracamy uwage na czyste, wypolerowane buty a w letnim na zadbane stopki i paznokcie ... Takaz natura ludzka a w szczegolnosci kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts