DPS 14.08.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Frezarka! Do paznokci?! Boszsz, jaka ja jestem chyba zacofana! A z tą pielęgnacją to ja tak właśnie robię od zawsze, dzięki temu nie mam stóp jak słonica... Bardzo lubię te gorące kąpiele stóp, tylko nie mam polerki i nie używałam specjalnego balsamu do stóp. Ale z tym balsamem to chyba da się jeszcze nadrobić. Z ręcami też tak robię, smaruję potem kremem grubo, tylko rękawiczek też nie mam, kupić muszę. No jak ja mam wyglądac, jak pracuję ciężko fizycznie? Nie żebym narzekała, po prostu, jak mówi Ambercia - jest jak jest. Nic to, wspólnymi siłami damy radę chyba! Dobrze, że mam Was wszystkie, bo kto by mi doradził i powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 przebarwienia na skórze sok z cytryny rozjaśni:) paznokcie wzmocni i uelastyczni olejek rycynowy, raz czy dwa razy w tygodniu użyj peelingu do ciała przy kąpieli takoż i do twarzy, balsam na ciałko i dobry kremik na buźkę na noc i na dzień i koniecznie pod oczy i na dekolt i za miesiąc będziesz boginią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ale sie porobilo ... frezarka! Szukaj takich do pedicure i manicure np. z Bauscha, Dremel'a albo Peggy Sage. Do domowego uzytku mozna juz kupic za 300 - 400 zeta, wiec to mniej niz jedna wizyta z full serwisem na paznokcie dloni i stop u kosmetyczki Doprawdy zwroci sie szybciorem, zaoszczedzi czas i da dobry efekt BTW to normalne, ze jak sie ciezko pracuje, to trudno utrzymac nieskazitelne paznokcie. Normalka! Gdy wracam po wspinaczce na scianie, to nie wiem jak mam ukryc dlonie, takie sa zrujnowane Ale potem 20 minut pracy i wszystko wraca do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.08.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 raz czy dwa razy w tygodniu użyj peelingu do ciała przy kąpieli takoż uzaleznilam sie od peelingu cukrowego w wersji: pomaranczowy z wanilia musze sie opanowac, bo ze skory nic mi nie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ponoć świetnie robi peeling z kawy, normalnie po zaparzeniu fusy pod prysznic zabrać i wyszorować ciałko, mówią że gładziutkie i ujędrnione się robi po kofeince;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.08.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ponoć świetnie robi peeling z kawy, normalnie po zaparzeniu fusy pod prysznic zabrać i wyszorować ciałko, mówią że gładziutkie i ujędrnione się robi po kofeince;) peeling mozna zrobic z wielu produktow Z cukru, soli, zmielonych pestek, fusow ... Wszystko to usunie martwy naskorek, ale ... ale niczego nie ujedrni! No way! O matko! Ale nam sie temat "budowlany" zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 znaczy kofeina niby ma przyspieszać spalanie tłuszczyku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.08.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 a gdzie ja dostanę nasiona selera do ogórków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.08.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 znaczy kofeina niby ma przyspieszać spalanie tłuszczyku:) tiaaaaa ... podawana w czystej postaci z pewnosci podkreci metabolizm, ale taka wciarana w skore to co najwyzej zaspokoi nasze zmysly powonienia i zapewniam, niczego nie spali Pewnie malo osob wie jak obosiecznie dziala kofeina. Z jednej strony ma niby przyspieszac metabolizm (chociaz nie do konca jest to takie jednoznaczne) a z drugiej wplywa (sic!) na powstawanie cellulitu Jak to mowi moja znajoma, jak sie nie odwrocisz d...a z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Amber, te zboże znalazłaś , bo jak nie to szwagrowe jeszcze stoi na polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.08.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 hmmmmmmmmmmm no to ostatnie stwierdzenie niewątpliwie prawdziwe:rotfl: ale wiesz też co mówią że jak wiesz że masz ładną kieckę, super fryzurę i makijaż to od razu 200 % lepiej wyglądasz;) przekonanie o tym że dobrze wyglądasz od razu sprawia że wyżej głowe niesiesz, plecki bardziej proste i spojrzenie zalotne:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 przebarwienia na skórze sok z cytryny rozjaśni:) paznokcie wzmocni i uelastyczni olejek rycynowy, raz czy dwa razy w tygodniu użyj peelingu do ciała przy kąpieli takoż i do twarzy, balsam na ciałko i dobry kremik na buźkę na noc i na dzień i koniecznie pod oczy i na dekolt i za miesiąc będziesz boginią Wusia - jak się okaże, że nieprawda, to robisz pieczonki u nas codziennie przez tydzień! a gdzie ja dostanę nasiona selera do ogórków ? A tutaj. Alfabetycznie to idzie, seler jest u dołu strony, zwróć uwagę na ilości w opakowaniu, żebyś nie kupiła kilograma nasion selera - chyba, że zamierzasz się w tym tarzać, kochana, może to jakiś peeling byłby... hmmmmmmmmmmm no to ostatnie stwierdzenie niewątpliwie prawdziwe:rotfl: ale wiesz też co mówią że jak wiesz że masz ładną kieckę, super fryzurę i makijaż to od razu 200 % lepiej wyglądasz;) przekonanie o tym że dobrze wyglądasz od razu sprawia że wyżej głowe niesiesz, plecki bardziej proste i spojrzenie zalotne:lol: A to akurat święta prawda! Jak same siebie lubimy i same sobie się podobamy, to ta reszta świata też nas polubi i się im spodobamy, tak to działa! Z dialogów z gośćmi: - Dobre te ziemniaki macie państwo, skąd pochodzą? - Własne osobiste. - Ooo, na własnym gnoju? - Nie. Ludzki się nie nadaje! - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.08.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 :rotfl:DPS-ia jak mozesz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.08.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 poryczałam się ze śmiechu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 No cóż - z głupim uśmieszkiem zapytanie, ze spokojnym uśmiechem odpowiedź. Wszyscy w jadalni krztusili się z faceta ze śmiechu. A akurat teraz pełna jadalnia, wszyscy się stołują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.08.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 DPS-ia Ty się weź przyłóż do tych zabiegów upiękrzających bo ja nie dam rady cały tydzień pyrów obierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Pooglądałam te frezarki... i tak sobie myślę, że te kosmetyczne dużo droższe niż te budowlane.. i jaka to jest różnica... kupić kosmetyczną czy budowlaną... ?W końcu to wątek budowlany... DPSia... i mogłaś być powodem czyjegoś zakrztuszenia... Noo jak możesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.08.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 ale taki zestaw do mani/pedi mozna i taniej kupic. ja chce zamowic taki za 130 zl. na moje potrzeby wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.08.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) DePeSia poczytaj se tego linka na urodę co Ci ostatnio wstawiłam , tam naprawdę jest dużo porad i na skórki i na pięty , jak malować...itp,itd nie musisz frezarki kupować , warsztatu tokarskiego otwierać :no:wszystko do poprawienia urody masz w ogrodzie abo kuchni ......mój synek ma boisko do siatkówki plażowej i jak ja se ostatnio przed weselem biegałam dokoła niego co by się lżej poczuć , to ze zdumieniem obaczyłam co już nie muszę pracować nad stanem stopów zdarło się wszystko bez frezarki za 4 stówy :rotfl:jak chcesz , to możesz przyjechać pobiegać ............a i sobie przypomniałam perelowskie praktyki w ZPO nic tak nie wybiela dłoni jak babranie się przez 8 godzin w sałatce szwedzkiej :rotfl:czyli nakładanie plasterkowanych ogórków do słoików ale Ty mi wystawiłaś taki seler do siania :no:to pewnie zaprawiany jaką trutką, a ja do ogórków słodko kwaśnych chce wciepać wedle przepisu ......ale już za późno, se przepis dopasowałam do możliwości i wciepałąm poszatkowany liść selera Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 DPS-ia Ty się weź przyłóż do tych zabiegów upiękrzających bo ja nie dam rady cały tydzień pyrów obierać A co mi tam, może ze dwa razy Ci pomogie! Pooglądałam te frezarki... i tak sobie myślę, że te kosmetyczne dużo droższe niż te budowlane.. i jaka to jest różnica... kupić kosmetyczną czy budowlaną... ? W końcu to wątek budowlany... DPSia... i mogłaś być powodem czyjegoś zakrztuszenia... Noo jak możesz?? Takie budowlane to mu may, muszę pomyśleć, a nuż się nada...? Z tym zakrztuszaniem - wiecie przecie, że ja zła kobieta jestem! DePeSia poczytaj se tego linka na urodę co Ci ostatnio wstawiłam , tam naprawdę jest dużo porad i na skórki i na pięty , jak malować...itp,itd nie musisz frezarki kupować , warsztatu tokarskiego otwierać :no:wszystko do poprawienia urody masz w ogrodzie abo kuchni ......mój synek ma boisko do siatkówki plażowej i jak ja se ostatnio przed weselem biegałam dokoła niego co by się lżej poczuć , to ze zdumieniem obaczyłam co już nie muszę pracować nad stanem stopów zdarło się wszystko bez frezarki za 4 stówy :rotfl:jak chcesz , to możesz przyjechać pobiegać ............a i sobie przypomniałam perelowskie praktyki w ZPO nic tak nie wybiela dłoni jak babranie się przez 8 godzin w sałatce szwedzkiej :rotfl:czyli nakładanie plasterkowanych ogórków do słoików ale Ty mi wystawiłaś taki seler do siania :no:to pewnie zaprawiany jaką trutką, a ja do ogórków słodko kwaśnych chce wciepać wedle przepisu ......ale już za późno, se przepis dopasowałam do możliwości i wciepałąm poszatkowany liść selera No a jakie Ty chciałaś inne nasiona niż do siania? Jak zaprawiane, to tam raczej napisaliby. Tarcia - a dejże no linka do tych kompletów, teraz mam najlepszy powód, żeby coś nabyć, potem to Sołtys powie, że wydziwiam i że mam sobie sałatkę szwedzką porobić, to mi przejdzie. Kasy maaaało mam, a tu za wesele płacić każą! Okrutni, źli ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts