wu 15.08.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 a bo to widzisz takie wredne ludzie som że kasy wołają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.08.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Amber, te zboże znalazłaś , bo jak nie to szwagrowe jeszcze stoi na polu jutro jade szukac! Ogrom we mnie nadziei, ze po ostatnich jesiennych dniach znajde polacie zolciutkiego, STOJACEGO zboza :rolleyes: A do tego miejsce tak czyste i dziewicze, ze raki w jeziorze sie lowi o innych rybich specjalach nie wspomne Depsia, Ty to rzeczywiscie zla kobieta jestes Biedny letnik , zapamieta trefne pytanie na lata BTW budowlana frezarka nie jest zla Moze gabaryt troche przerosniety, ale jakiez obroty! Jakaz wydajnosc!!! :lol2::lol2: NIe wiem tylko, czy potem bedzie jeszcze co malowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.08.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 to sobie akryle zrobi no wyjścia mieć nie będzie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.08.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 DPS-ia te sa przyzwoite cenowo, na uzytek domowy sie na pewno nadadzahttp://www.clatronic.pl/agd-do-lazienki/urz.html http://primavera-agd.pl/zestaw-do-manicure-pedicure-first-austria-fa-8181.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.08.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 co Wy Panie na to ? http://allrecipes.pl/przepis/218/sma-one-kiszone-og-rki.aspx ......... bo ja w ogórkowie teraz siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Z dialogów z gośćmi: - Dobre te ziemniaki macie państwo, skąd pochodzą? - Własne osobiste. - Ooo, na własnym gnoju? - Nie. Ludzki się nie nadaje! - Boskie!!! Gratuluję refleksu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.08.2012 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Myślę, że to była wersja light ze strony Depsi Równie dobrze mogła paść odpowiedź: - Cieszę się, że smakuje... Oczywiście, że na własnym gnoju - na ludzkim rośnie najlepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.08.2012 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 DPS-ia te sa przyzwoite cenowo, na uzytek domowy sie na pewno nadadza http://www.clatronic.pl/agd-do-lazienki/urz.html http://primavera-agd.pl/zestaw-do-manicure-pedicure-first-austria-fa-8181.html Tarcia, ale ja pisalam o frezarkach w dosc dobrych cenach i zacnej jakosci, a Ty pokazujesz urzadzenia do manicure. To dwie rozne rzeczy i zupelnie inny komfort pracy, dokladnosc, trwalosc czy precyzja Sorry, ale wiem jak pracuje Clatronic i nawet 50 zeta na to bym nie wydala. A jakie wibracje daje na paznokiec Trudno tez szukac precyzji Juz lepiej kupic dobry pilniczek, zestaw polerek i szpatulke Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 O matko złota, jak patrzę na te urządzenia, to od samego patrzenia mam zawrót głowy! Już lepiej pójdę do Rossmanna, poproszę tam na miejscu którąś panią o pomoc, powie i pokaże, co i jak, bo toto na obrazkach to by mi chłop zabrał pewnie. Pilniczek dobry to ja mam, najwyżej jakiś utwardzacz sobie kupię i jakąś bazę czy coś... Elżbieto, tego linka od Ciebie to ja czytałam, wiedzy nigdy dość, choć dochodzę do wniosku, że jednak chyba zatrzymałam się w XVIII wieku w temacie pielęgnacji paznokci, tam tyle diabłów różnych, że ja nawet ogarnąć nie umiem! A przepis na ogórki - Może to i smaczne być, kto wie... Ciekawe, jakby wypróbować? Jeśli robiłas, to napisz, jak wyszło i czy dobre było, dobra? Idę - kosić trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 DPS-ia a może Ty na piaskowanie byś poszła calutka gładziutka byś była:rotfl: dooooooooobra zajrzę za 3 dni:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.08.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 dooooooooobra zajrzę za 3 dni:rotfl: gdzie wyjeżdżasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 to raczej miotło-unik:p a jakby tak pochromować po tym piaskowaniu... nierówności opalenizny by zamaskował... dobra też wrócę ... za tydzień przejdzie Ci zeźlica???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2012 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ha! Żeby to się dało, to pierwsza w kolejce na to piaskowanie bym stała i na to... no, to drugie też! Bo moja piżamka ekologiczna już się troszkę miejscami pogniotła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Lesiu Arctica dobrze prawi że uniki ćwiczę DPS-ia ale kurdesz ta piżamka to się pogniotła przez to odchudzanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ieeee tam. Z długotrwałego użycia się pogniotła... Znacie wszyscy ten dowcipas, prawda? Dziadek pyta babkę: - A czego ty goła mi po domu latasz? - No w skórze własnej, znaczy piżamce ekologicznej chodzę. - To weź se wyprasuj trochę tę piżamkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 DPS-ia a Ty maglownicy nie masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wuśka - teraz to się na bęcki załapiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 A jakaż piękna maglownica dzisiaj w graciarni była Szwedzka Panie , z 1838 roku, pięknie utrzymana i działająca, ino wielka... Aż żałuję, że magli nie prowadzę - bym sobie kupiła.. Ale nie do piżamki W kwestii pedicure - to tez nie inwestowałabym w clatroniki za 100 zł, to już lepiej namachać się ręcznie Polecam też taki gadżet - do kupienia w perfumerii Douglas, bardzo dobra jakość ( w okolicach 35 zł/), zdecydowanie lepiej się używa "na sucho" - o, np jak niżej : I do tego jakiś krem zmiękczający - i normalnie jak pupa niemowlaka tarka http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/30623_250.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Tarkę dobrą mam, bez niej już miałabym te stopy słonicy... Najbardziej zniszczone to ja mam dłonie, ale mam nadzieję, że poradzę sobie z tym, już teraz staram się nie plewić ręcznie, tylko narzędziami, potem zgrabić, czyli pazury nie grzebią w ziemi, mogą sobie rosnąć. W kuchni - wiadomo, zawsze ręce coś robią, ale staram się uważać, jakoś chyba dam radę. Jutro do miasta zamiaruję jechać, to na pewno jeszcze do drogerii wstąpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.08.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 O matko złota, jak patrzę na te urządzenia, to od samego patrzenia mam zawrót głowy! jaki tam zawrot??? Dobry depilator, domowa frezareczka czy wlasciwej mocy suszarka to must have! A dla Tesciowki to juz MUSOWO Jesli jednak sie przed tym sprzetem wzdrygasz - zupelnie nie slusznie - to moze na TEN dzien znajdziesz dla siebie wizazystke, ktora nie tylko wykonuje makijaz ale tez upieksza dlonie/stopy? Moglaby wczesniej przyjechac i pomalowac to i owo jak trzeba Byloby bez klopotu Bo wiesz ... ja tu nie marudze, ale na TAAAAKI slub to Ty Kochana musisz CUDNIE wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts