Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Amber, te zboże znalazłaś :rolleyes:, bo jak nie to szwagrowe jeszcze stoi na polu :yes:

jutro jade szukac! Ogrom we mnie nadziei, ze po ostatnich jesiennych ;) dniach znajde polacie zolciutkiego, STOJACEGO zboza :rolleyes::rolleyes::rolleyes: A do tego miejsce tak czyste i dziewicze, ze raki w jeziorze sie lowi o innych rybich specjalach nie wspomne :p

Depsia, Ty to rzeczywiscie zla kobieta jestes :lol2: Biedny letnik ;), zapamieta trefne pytanie na lata :lol2: BTW budowlana frezarka nie jest zla :p Moze gabaryt troche przerosniety, ale jakiez obroty! Jakaz wydajnosc!!! :p:lol2::lol2::lol2: NIe wiem tylko, czy potem bedzie jeszcze co malowac? :sick::lol2:

Tarcia, ale ja pisalam o frezarkach w dosc dobrych cenach i zacnej jakosci, a Ty pokazujesz urzadzenia do manicure. To dwie rozne rzeczy i zupelnie inny komfort pracy, dokladnosc, trwalosc czy precyzja :p Sorry, ale wiem jak pracuje Clatronic i nawet 50 zeta na to bym nie wydala. A jakie wibracje daje na paznokiec :lol2: Trudno tez szukac precyzji ;) Juz lepiej kupic dobry pilniczek, zestaw polerek i szpatulke :sick:

Bry :wiggle:

O matko złota, jak patrzę na te urządzenia, to od samego patrzenia mam zawrót głowy!

Już lepiej pójdę do Rossmanna, poproszę tam na miejscu którąś panią o pomoc, powie i pokaże, co i jak, bo toto na obrazkach to by mi chłop zabrał pewnie. :o

Pilniczek dobry to ja mam, najwyżej jakiś utwardzacz sobie kupię i jakąś bazę czy coś...

Elżbieto, tego linka od Ciebie to ja czytałam, wiedzy nigdy dość, choć dochodzę do wniosku, że jednak chyba zatrzymałam się w XVIII wieku w temacie pielęgnacji paznokci, tam tyle diabłów różnych, że ja nawet ogarnąć nie umiem!

A przepis na ogórki - :jawdrop:

Może to i smaczne być, kto wie...

Ciekawe, jakby wypróbować?

Jeśli robiłas, to napisz, jak wyszło i czy dobre było, dobra? :lol:

Idę - kosić trzeba...

Ha!

Żeby to się dało, to pierwsza w kolejce na to piaskowanie bym stała i na to... no, to drugie też! :rotfl:

Bo moja piżamka ekologiczna już się troszkę miejscami pogniotła... :(

Ieeee tam.

Z długotrwałego użycia się pogniotła...

Znacie wszyscy ten dowcipas, prawda?

Dziadek pyta babkę:

- A czego ty goła mi po domu latasz? :o

- No w skórze własnej, znaczy piżamce ekologicznej chodzę. :cool:

- To weź se wyprasuj trochę tę piżamkę! :p

:lol2:

A jakaż piękna maglownica dzisiaj w graciarni była :rolleyes: Szwedzka Panie , z 1838 roku, pięknie utrzymana i działająca,

ino wielka... Aż żałuję, że magli nie prowadzę - bym sobie kupiła..

Ale nie do piżamki :)

W kwestii pedicure - to tez nie inwestowałabym w clatroniki za 100 zł, to już lepiej namachać się ręcznie :)

Polecam też taki gadżet - do kupienia w perfumerii Douglas, bardzo dobra jakość ( w okolicach 35 zł/), zdecydowanie lepiej się używa "na sucho"

- o, np jak niżej : I do tego jakiś krem zmiękczający - i normalnie jak pupa niemowlaka :)

tarka

http://wizaz.pl/kosmetyki/foto/30623_250.jpg

Tarkę dobrą mam, bez niej już miałabym te stopy słonicy... :lol2:

Najbardziej zniszczone to ja mam dłonie, ale mam nadzieję, że poradzę sobie z tym, już teraz staram się nie plewić ręcznie, tylko narzędziami, potem zgrabić, czyli pazury nie grzebią w ziemi, mogą sobie rosnąć.

W kuchni - wiadomo, zawsze ręce coś robią, ale staram się uważać, jakoś chyba dam radę. ;)

Jutro do miasta zamiaruję jechać, to na pewno jeszcze do drogerii wstąpię. :yes:

O matko złota, jak patrzę na te urządzenia, to od samego patrzenia mam zawrót głowy!

jaki tam zawrot??? :sick::rolleyes: Dobry depilator, domowa frezareczka czy wlasciwej mocy suszarka to must have! A dla Tesciowki to juz MUSOWO :wiggle::rolleyes: Jesli jednak sie przed tym sprzetem wzdrygasz - zupelnie nie slusznie - to moze na TEN dzien znajdziesz dla siebie wizazystke, ktora nie tylko wykonuje makijaz ale tez upieksza dlonie/stopy? Moglaby wczesniej przyjechac i pomalowac to i owo jak trzeba :rolleyes: Byloby bez klopotu :rolleyes: Bo wiesz ... ja tu nie marudze, ale na TAAAAKI slub to Ty Kochana musisz CUDNIE wygladac :popcorn: