EZS 20.08.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 no ja Ci powiem , ze wariat napalone, drzwi zamknięte a i tak wydawało mi się ,że mi zimno gorączkę masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.08.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 EZS tylko nie mow, ze kobietki na kempingu - w srodku lata - od rana lataja w pelnym makijazowym uzbrojeniu :lol2: Nie wierze! Toz to nawet w miescie takie rzeczy na 100% kobiecej populacji sie nie zdarzaja też nie wierzyłam własnym oczom, ale spora częśc właśnie w czsie porannej bytności w łazience robiła sobie twarze pudrami z pochłaniaczem UV, jakieś kreski itd. Kobiety są niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.08.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Relek... a nie podłączyli Ci czasami nowego tego kominka i nie musiałaś wypróbować... No chyba, że chciałaś w blasku kominka poturlać się z mężem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.08.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 a nie kominek ma stary ratowałam domostwo ...na odpuście z okazji 15 sierpnia uraczono mnie workiem orzechów z poleceniem upieczenia ciasta orzechowego na rewizytę...... wczoraj chciałam wypróbować jakieś , bo nigdy nie piekłam z orzechów :pno oprócz snikersa....i okazało sie ,że w nich zagościł mol spożywczy :mad:co prawda nie przedstawił się , ale jest w takim podejrzeniu u mnie .....i 10 kg poooszłoo do komina co by się mnie zaraz po domu i okolicy nie rozniosła :sick:okazuje się ,że są bardzo kaloryczne muszę zobaczyć jaka jest cena rynkowa , bo może by taniej od brzozy było nadejszły długo oczekiwane burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.08.2012 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) DESZCZU KURWA CHCĘ!!!! chyba w nocy coś przyjdzie http://www.niederschlagsradar.de/forecastloop.aspx?type=1&continent=europa# PS. ...... a teraz czasem nie pada Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2012 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Może i pada, ale nie u nas.Ani w nocy, ani rano, ani teraz. Byto szlag trafił, czuję się tak sfrustrowana tym stanem rzezy, że pojęcia nie macie.Całą nasza praca idzie się rąbać, a do tego w sumie jasne już jest, że u nas grzybów znowu nie uświadczy, drugi rok z rzędu.Goście będą cały wrzesień gadać i po cichu kląć.I wcale im się nie dziwię. Doła mam przez to wszystko, pierdzielę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.08.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Depsia, nie dziwie sie ze czujesz frustracje Pracujesz, pracujesz, inwestujesz a tu sila wyzsza krzyzuje plany i wysilki No smutne to bardzo, ale chyba nic poradzic sie nie da Sciskam mocno i razem z Toba tego deszczu wypatruje ... BTW pamietam jak upalnego lata z piecioma bryzgafonami latalam po trawniku, aby jako tako wygladal. A jak juz cala wies wlaczyla swoje nawadniacze to wszystkim kapalo tyle co nic, czyli po kropelce Zalamka! Pozostawalo albo wstac przed 5.00 albo chodzic spac ok. 1.00 aby rosliny nawodnic A czymze jest trawnik w porownaniu z uprawa uzytecznych roslin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Współczuję Depsiu... U mnie nieco popadało ale tak ledwo ledwo w nocy a teraz niemiłosierna duchota i 30 w cieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.08.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 U nas też sucho... zawsze przyjemniej jak u kogoś też doopa:p Warzywa poschły, już nam się nie chce z wodą latać. Tylko ozdobne jeszcze mąż nawadnia bo też nie dają rady. Wczoraj i dziś walczyliśmy z sianem, wczoraj nawet zaniosło się niemożebnie... a popadało jak zawsze u nas... tak, że nie przeszkodziło w tym zwożeniu siana, znaczy kroplóf moooooże pinć spadło:sick: Może jak sąsiad skosi to popada:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 U nas też sucho... zawsze przyjemniej jak u kogoś też doopa:p Małpa jedna... Pomidorów mi kurna straszliwie szkoda, podlewać musowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.08.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Może i pada, ale nie u nas. Ani w nocy, ani rano, ani teraz. Byto szlag trafił, czuję się tak sfrustrowana tym stanem rzezy, że pojęcia nie macie. Całą nasza praca idzie się rąbać, a do tego w sumie jasne już jest, że u nas grzybów znowu nie uświadczy, drugi rok z rzędu. Goście będą cały wrzesień gadać i po cichu kląć. I wcale im się nie dziwię. Doła mam przez to wszystko, pierdzielę... Marna pociecha... u mnie to samo. Na szkółce trudno na wylaną wodę zarobić. A grzyby....owszem, są. Zapomniałem o szklance po kawie w ogrodzie, pleśniak urósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.08.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 niby padało w nocy u nas ale... ziemia sucha jak pieprz. Musiałam wieczorem podlewać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 DPS-ia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.08.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 ...a w Karpaczu dzisiaj kilka razy mruczało i przelotnie padało (teraz też). Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 W Karpaczu!!! Tak blisko od nas!!! To kiedy wodę na kawę wstawiać? Miruś - padłam! Z nadzieją tlącą się gdzies w zakamarkach duszy spoglądam na zachmurzone dziś niebo - może choć troszeczkę, choć odrobinkę...? Kciuki trzymać proszę za dzisiejszy deszcz u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 ja właśnie zrobiłam sobie sama kuku bo wlazłam na forum ogrodznicze i patrzę jakie cudeńka między innymi Mirek pokazuje i tak mi się normalnie żółć ulewa że łoooooooooooooooooooo:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 ze dwie minuty popadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Rozpaliłaś?! W kominku?! Zwariowałaś, kobieto?! Co w Ciebie wstąpiło, hę?! O matko złota, wariata na wewątku mam... 2 wariaty masz! Ja też palę w kominku .... wieczorami ... no zimno mi qurna wtedy jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 22.08.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 no qurna wieczory i noce są zimne :yes:co to jest w noc letnią 13 stopni ? to Syberia ale to ciepło już nie takie DePeSia :DTy udaj się do sklepu pod tytułem BRW i zakup sobie zaklinacz deszczu od Murzyna zrobiony przez Chińczyka mój mąż sobie kupił i jak kto w domu się pomyli i się nim pobawi ....a fajna zabawa, bo uspakaja jego szum i usypia to zaraz deszcz leje :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts