Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depsia, wybacz ... jakos slub Twoich polaczylam w glowie ze slubem mojej Przyjaciolki, ktory bedzie 1 wrzesnia :lol2: I stad pytanie ;) Ale to nic ... Dopiero przed chwila moja klientka uswiadomila mi, ze jutro jest piatek a nie czwartek, a skoro tak to mam rezerwacje dachu, tarasu widokowego i windy w jakims drapaczu na zdjecia :jawdrop::lol2: Poczulam sie jakby ktos ukradl mi jeden dzien w tygodniu :p I nie daj sie prosic, tylko zdjeciuszka zapodaj :-) Z kosciola to juz mus! Wiesz, ze bedziemy czekac :yes:

Do tych pomidorkow pasuje jeszcze oprocz bazyli czy oregano, chilli :-) Pychota ... chociaz kaloryczna :mad::lol2:

DPSia, pannę młodą to możesz pokazać z frontu i profilu a ja i tak jej nie rozpoznam ani na ulicy ani gdzieś indziej. W pracy poznawałam moją kolezankę -chnikę tylko jak siedziała przy swoim biurku :lol2: Ale ona mnie pocieszyła, że ma to samo z białymi tylko my dla ułatwienia mamy więcej kolorów na głowach. Tylko żeby się nie przefarbować, bo nie pozna :)

W związku z tym było kiedyś zabawnie, bo przyjechała na konferencję dp Polski i przyszła się przywitać ze słowami - to ja, z lewego biurka.. miała poczucie humoru :yes:

W Karpaczu!!!

Tak blisko od nas!!!

To kiedy wodę na kawę wstawiać? :lol:(...)

...w dniu ślubu :lol2:

- skoro ani "on line", ani nawet fotorelacji ma nie być... nie pozostaje nic innego jak tylko osobiście się stawić i w realu obejrzeć :p

:rotfl:

(teraz główkuj, jak tu dyplomatycznie się wyłgać, bo inaczej połowa foruma na weselicho ściągnie) :lol2::p:lol2:

.....1 wrzesnia :lol2:

a to pomyliłaś imprezy u Gospodyni :cool:

Na priva co niektórzy może coś dostaną... ;)

jak co drugi to ja mogę być nieparzysty, bo ja nie jestem ..... ciekawski :cool:;)

jakos tak optymistycznie licze, ze jestem ta "co niektora" :lol2:

to ja się wepcham do kolejki przed Ciebie, będziesz druga :yes:

PS. u mnie w nocy trochę popadało, ale wieczorem i tak z giskanom biegałem

ja w tym roku roku uskuteczniam pasteryzowanie piecykowe :Dbardzo mnie się spodobało, bo nie gotuję 5 słoików a z 15 naraz :lol2:i nie musze pilnowac i bac się ,że pęknie a bo co.....

Ale że co, że wstawiasz do piekarnika i wypiekasz, jak kiedyś się zapiekało słoje wecka...?

Witaj DePeSiu:yes:

Dużo nowego u Ciebie...ja u okulisty byłem, to se pofiluje:cool:

a młoda rozmówki polsko-chińskie dostała...to se pogadamy:cool:

pozdrawiam Was serdecznie

Oooo, Kłólik, witaj!

Ciesze się, że i do mnie zajrzałeś, choć wirtualnie, a nie jak do Brazy. ;)

Choć szkoda...

Siadaj, pogadamy! :D

...w dniu ślubu :lol2:

- skoro ani "on line", ani nawet fotorelacji ma nie być... nie pozostaje nic innego jak tylko osobiście się stawić i w realu obejrzeć :p

:rotfl:

(teraz główkuj, jak tu dyplomatycznie się wyłgać, bo inaczej połowa foruma na weselicho ściągnie) :lol2::p:lol2:

Hehe, ale nie wiesz, w której parafii! :p

W sumie to co mi tam, jeśli tylko ta połowa foruma porządne prezenty w kopertach dla Młodych przywiezie, to damy radę, a co! :lol2:

a to pomyliłaś imprezy u Gospodyni :cool:

jak co drugi to ja mogę być nieparzysty, bo ja nie jestem ..... ciekawski :cool:;)

to ja się wepcham do kolejki przed Ciebie, będziesz druga :yes:

PS. u mnie w nocy trochę popadało, ale wieczorem i tak z giskanom biegałem

Kochani, same swoje to dostaną link do zastrzeżonego wpisu na blogu, tam se obejrzom potem.

A nie chcę, żeby wszystkie różne nieznajome, co czasem też czytają u nas, a nawet nie są z forum, oglądali.

Tylko my. :cool:

Zaczynam sie denerwować powoli tym weselem, bardzo sie boję, że o czymś ważnym zapomnę...

mam w piekarniku głębszą blachę nalewam do niej trochę wody i ustawiam na niej zakręcone słoiki , przez 10 min w 170 a potem w 130 st 25 min słoiki po dżemie .... w opisach każą w 130 st godzine, ale ja czymam tyle i się zamykają i opcja potem ,że zostawia się w piekarniku do wystudzenia a ja jak mam druga partię wyjmuję do góry nogami pod kocyk ......zrozumniała ? nie to przetłumaczę

pacz Pani jak to sie wszystkie pchają na to wesele :cool:

ach i czytałam se w gazecie ,że na wielkie wyjście trza dobry antyperspirant , prysznic , piling a do twarzy serum nazywane czasem kosmetykiem bankietowym bo działa z siłą mocniejszą od kremu ,niweluje zmarszczki , rozszerzone pory a także przebarwienia , a ciało posmaruj balsamem nawilżającym z rozświetlającymi drobinkami co doda skórze blask i bedziesz najszykowniejsza teściowa na świecie tego dnia .......ja sie na tym nie znam , bo ja tylko mydło i woda a na twarz ino woda ze źródła :D ale podpisał sie fachowiec od urody

nie zapomnij dużej chusty i buty na zmianę i sukienke po północy i kostium kąpielowy :cool:

Relek, ale po północy to buty się ściąga a nie zmienia chyba .....:D

A kostium kąpielowy żeby co? Aaaa....... przeca to ośrodek wypoczynkowy nad jeziorem...!:yes::yes:

Jak już atmosfera dojrzeje żeby bractwo się kąpało pospołu to nie sądzę, żeby ktoś zawracał sobie głowę kostiumem....

Toż to sami swoi - RODZINA !

:lol2:

Ale co z tą chustą....? Żeby się okryć pro forma po kąpieli.......?

Kupiłam takie butki na zapas - kompletnie płaskie, wygodne, jakby ich na nodze w ogóle nie było.

Szal na ramiona biere.

Po północy nastąpi zmiana kostiumów na chińskie.

Też mam, od chińskiej mamy dostałam. :cool:

Baterię maseczek i innych wazności nabyłam.

Ludzie, po prostu wariactwo jakieś to jest... :jawdrop:

a ciało posmaruj balsamem nawilżającym z rozświetlającymi drobinkami co doda skórze blask i bedziesz najszykowniejsza teściowa na świecie tego dnia ......

:no::no::no: po 35 roku zycia zadnych drobinek i rozswietlaczy. Wchodza w kazda niedoskonalosc skory i kazda podbijaja, ujawniaja i uwypuklaja :sick: TYlko idealnie gladka, jedrna, bez przebarwien i niedoskonalosci skora dobrze wyglada pokryta takim balsamem. To samo dotyczy cieni do oczu. Z perlowych ABSOLUTNIE rezygnujemy. Tylko matowe. :p

Depsia, no pewnie ze wariactwo! Ale jakie przyjemne :yes: Szkoda tylko, ze taka noc trwa tak krotko, nie mniej kolorowe tubeczki i flakoniki pozostana i zawsze mozna z nich pozniej korzystac :yes:

BTW kapela a przynajmniej frontman powinien byc tez anglojezyczny. Zawsze to latwiej integrowac gosci :yes:

Jamles - Slonko, nie rozpychaj sie tak na przodzie! :mad: Moze jestem troche mniejsza, ale po kostkach kasam :lol2: No! Ustaw sie jak milosciwie panujaca Gospodyni przykazala wedlke wzrostu i plci! Na sam pierw ida mniejsze i w sukienkach :p:lol2::lol2::lol2:

Ojaniemogie... :rotfl:

Kupiłam, co Ambercia kazali, więc chyba bedzie dobrze. :yes:

Tę Sally Hansen znaczy się.

Ja sama z siebie jakoś wole matowe, wydaje mi się, że wtedy moja skóra dużo zyskuje, robi się jednakowa i gładsza, a błyszczące to rzeczywiście jakoś na wierzch te różne zagniecenia ekologiczne wyciągają.

A propos, Amberciu - możesz polecić jakiś puder sypki w cenie zbliżonej do cen Ziai?

Przecie nie kupię Max Factora za 70 zł, żeby potem leżał przez 10 lat, bo tak rzadko się maluję!

Szkoda mi kasy na takie... rzeczy...

Może znasz jakąś markę, która też fajnie kryje, a nie kosztuje, jakby w kopalni złota ją produkowali...?