wu 26.08.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 u mnie już przestało chociaż dalej pochmurno ale ciepło jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.08.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 ...a "u mnie" całą noc wściekle lało, ale od rana sucho i chmurki z przejaśnieniami - czyli tak jak lubię. Póki co z pogodą trafiliśmy idealnie. Najdroższa chyba zadowolona, bo odhaczyła ostatnie, zaległe pasmo na jej górskiej mapie Polski . Wleźliśmy na Śnieżkę i Szrenicę, zaliczyliśmy Świątynię Wang, zamek Czocha, sztolnie i miniatury w Kowarach, rynek w Jeleniej Górze, jakieś Western City... i powoli trzeba się pakować. Niestety nie mamy tu za bardzo kogo przepytać z atrakcji wartych jeszcze obejrzenia. Pozostaje tylko informacja turystyczna, a ta sama wiesz jaka jest w PL. Brakuje nam tu jakiejś oblatanej gospodyni z gospodarstwa agro :lol2:. W drodze powrotnej planujemy jeszcze Książ... i kombinuję, czy nie podjechać do Wojsławic , bo czujemy pewien niedosyt:rotfl:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.08.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Mam nadzieję, że chociaż dobrze się bawiliście, skoro na tę kawę nie przyjechaliście. Piękny urlop z piękną trasą, sama bym się bardzo chętnie w taką trasę wybrała, oj, jak chętnie! Książ wart zwiedzenia a i Wojsławice niczego sobie, a jakże! Ale najbardziej ukochany to zamek Czocha dla mnie, ma w sobie coś tajemniczego i magicznego. Jedno z niewielu miejsc, za którymi prawdziwie tęsknię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.08.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Zabawa była niezła, ale oczywiście zupełnie nieporównywalna do kawy z tobą , ...ale co się odwlecze to nie uciecze;) - niedługo już przecież syna ożenisz, sezon zamkniesz i przyjedziesz do nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.08.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 ... w Kowarach........... ..........czujemy pewien niedosyt:rotfl:. i Walecznego Franka nie odwiedziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.08.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Zabawa była niezła, ale oczywiście zupełnie nieporównywalna do kawy z tobą , ...ale co się odwlecze to nie uciecze;) - niedługo już przecież syna ożenisz, sezon zamkniesz i przyjedziesz do nas . A srocz masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.08.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Yeti, to po drodze jeszcze laboratorium Hitlera i Adrenalina Park co to jest srocz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.08.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 klop,wychodek, wygódka, kibel, WC, ubikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.08.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Łooo, Dochtór, jaką Ty masz znajomość słownictwa w temacie!!! Teraz wiem, czego Ty zawsze za latryną nas szukałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.08.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 widzę, że urządzasz sobie podśmiechujki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 DPS-ia nerwowa się robi to i humor dopisuje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.08.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 i Walecznego Franka nie odwiedziłeś ...a to on w Kowarach walczy? Yeti, to po drodze jeszcze laboratorium Hitlera i Adrenalina Park (...) Relek, nie dawkuj informacji, tylko spowiadaj się tu szybciutko, co wiesz, bo zaraz do-dom wyruszym i będę żałował, że za późno się dowiedziałem:confused: A srocz masz? Klop,wychodek, wygódkę, kibel - już mom. WC, ubikację - jeszcze nie całkiem:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.08.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ale najbardziej ukochany to zamek Czocha dla mnie, ma w sobie coś tajemniczego i magicznego. Jedno z niewielu miejsc, za którymi prawdziwie tęsknię. nigdy nie bylam, ale cale mnostwo zdjec widziala nie liczac opowiescie o tym miejscu, ktore przeczytalam Musze sie kiedys tam "na zywo" wybrac Moze w przyszlym roku, bo zamierzam miec lato bardziej wolne niz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 jeżeli chcesz to możesz nawet tam nocować,ale mnie osobiście, jako miejsce na nocleg, nie za bardzo odpowiadało,sam zamek jest naprawdę bardzo fajny, a jakie plenery!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.08.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 jeżeli chcesz to możesz nawet tam nocować, ale mnie osobiście, jako miejsce na nocleg, nie za bardzo odpowiadało, sam zamek jest naprawdę bardzo fajny, a jakie plenery!!!! a co jest nie tak z tymi noclegami? Lubie nocowac w starych zamkach i zawsze jak jestem np. nad morzem przynajmniej 1 - 2 noce spedzamy na Zamku w Rzucewie Niesamowity klimat, otoczenie, serwis, kuchnia a zejscie do morze wrecz niesmowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 26.08.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 tak, ale... wg mnie, za czysto to tam nie jest,chyba, że w ciągu ostatnich trzech lat coś się zmieniło,ale jak pamiętam zamek z końca XX wieku i z drugiej wizyty w nim 3 lata temu, to nic się nie zmieniło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.08.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 tak, ale... wg mnie, za czysto to tam nie jest, chyba, że w ciągu ostatnich trzech lat coś się zmieniło, ale jak pamiętam zamek z końca XX wieku i z drugiej wizyty w nim 3 lata temu, to nic się nie zmieniło, no taaak ... tego na fotach w galerii hotelu nie widac ... Przyznam, ze ceny maja jak za full i nieskazitelny serwis ... Niestety, czesto polskie hotelowe ceny zupelnie nie odpowiadaja oferowanym standardom Moze dlatego tak bardzo przywiazuje sie do sprawdzonych miejsc i noclegow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.08.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) no jakimś szyfrem godocie czemu u Was tak ważna latryna? Yeti wyjechał ? bom dobry film ogladała ...a ściślej 3 filmy bo taka filmowa pogoda:lol2: .........szło mi o zabytkowe podziemia i sztolnie - trasę turystyczną "Projekt Arado. Zaginione laboratorium Hitlera" w Kamiennej Górze ja tego nie zdążyła nawiedzić ale co się odwlecze to nie uciecze a to drugie to pod Wrockiem jest park na 12 ha , można na skałkę jak za mało po :lol2:górach było albo spaść z góry w wielkiej kuli a co do hoteli , to ostatnio za jedyne 150 zł znalazłam sie w głębokim peerelu chyba na recepcji mieli machnę czasu czytam, że Chef ma znów "wesoło " Paweł trzymaj się Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.08.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 (...)wg mnie, za czysto to tam nie jest, chyba, że w ciągu ostatnich trzech lat coś się zmieniło, ale jak pamiętam zamek z końca XX wieku i z drugiej wizyty w nim 3 lata temu, to nic się nie zmieniło, no taaak ... tego na fotach w galerii hotelu nie widac ... Przyznam, ze ceny maja jak za full i nieskazitelny serwis ... (...) Ta cena jest za dodatkowe atrakcje -jeśli wierzyć przewodnikom, to ten zamek może dostarczyć naprawdę mocnych wrażeń - począwszy od spotkania w pokoju jakiegoś gościa wyłażącego zza regału (sporo tu ukrytych przejść), a skończywszy na wylądowaniu w fosie po niespełnieniu łóżkowych oczekiwań - ponoć w sali książęcej łoże posiada przydatną dźwignię zapadni, rozwiązującej skutecznie problemy małżeńskie. ...średniowieczne warunki sanitarne są również wliczone w cenę - pozwalają bardziej poczuć ducha epoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.08.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 (...)Yeti wyjechał ?(...) Yeti już od tygodnia wyjechany . Teraz atrakcji na drogę powrotną i resztę urlopu dla najdroższej i dziecków szuka no jakimś szyfrem godocie czemu u Was tak ważna latryna?(...) Po pierwsze - ...bo gospodarza najlepiej po stanie kibla ocenisz po drugie - ...bo to ważne miejsce jest - pozwala zgodnie z przepisami do domu wrócić - w normie dopuszczalną masę całkowitą pojazdu utrzymuje przez umożliwienie pozbycia się bardzo kłopotliwego nadbagażu Jutro w planach Skalne Miasto, a wieczorem muszę przyjrzeć się tym podanym przez ciebie atrakcjom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts