19501719500414 04.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.04.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Czy nikt ze mną nie pogada wcale? Nie opowiecie, jaki był wczoraj dzień? Tylko "cześć" albo "hi" albo inne coś tam i w nogi...? Chyba jakaś ułomna jestem. taki czas i karma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2008 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 chyba nie Dziękuję Ci, dobry człowieku! U nas chłopy wreszcie czas znaleźli i wczoraj dach na nowej - starej drewutni położyli. Dawniejszy chlewik został dumną drewutnią z nowym pokryciem dachowym! Teraz już niedługo z prawdziwą przyjemnością będzie można rozwalić tę starą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Przywitam się i aktualnie tylko cześć powiem, niestety. Zaraz trzeba psicę wyrzucić na dwór a o 11 jadę do K-lina na egzamin Wieczorem może dłużej posiedzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.04.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 złam kark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 złam kark Za to podziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 05.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Wpadłam wreszcie aby sie przywitać. Bardzo długo nie zagladałam na forum ale teraz - mam nadzieję - bywać tu częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Hej Depsia Mialam szczera ochote podziabac dzisiaj w ziemi ... siem nie udalo Tydzien temu zapragnelam umyc auto na nowym podjezdzie ... Marek mowil, ze pomysl glupi i karkolomny Chyba mial racje. Jakos tak prawy bok podczas tej aktywnosci mi zawialo, ze ledwo sie ruszam ... Co sie pochyle nad chwaszczorami, to zaraz musze sie prostowac No coz ... 1 : 0 dla chwastow ... Przynajmniej na dzisiaj BTW a pokazasz ta drewutnie? Z checia obejrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Ja to o drewutnię nie śmiałam prosić ... ale też bym chętnie obejrzała rzeczoną w nowym dizajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 He, pokażę jak przyjedziesz, Amberciu. Inaczej nie będę siary robiła i starych chlewów pokazywała, bo i nie ma czego. A do chwastów zdążysz, nie przejmuj się tym tak bardzo. Zawsze coś do roboty na tym poletku się znajdzie. Brazunia, za każdym następnym razem szanse Ci rosną. Za 5 albo 6 razem to po prostu będzie bułka z masłem. No dobra, żartowałam. Oby się udało jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Bardzo specyficzne żarty się Ciebie trzymają, baaardzoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.04.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Depsia, Tak sobie mysle, ze ta drewutnia to cudna musi byc ... i klimatyczna ... Jak wszystko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Bardzo specyficzne żarty się Ciebie trzymają, baaardzoooo Ty się na mnie nie gniewaj, kochana, ja tak tylko gadam, a przecież wiadomo, że zdasz śpiewajęcy za najbliższym majowym razem. Jakbym inaczej myslała, to bym sobie nie pozwalała na nie najmądrzejsze żarty. Wybaczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Depsia, Tak sobie mysle, ze ta drewutnia to cudna musi byc ... i klimatyczna ... Jak wszystko u Ciebie Dobra, dobra. A przyjechać to nie łaska. A takie by zdjęcia ładne były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Bardzo specyficzne żarty się Ciebie trzymają, baaardzoooo Ty się na mnie nie gniewaj, kochana, ja tak tylko gadam, a przecież wiadomo, że zdasz śpiewajęcy za najbliższym majowym razem. Jakbym inaczej myslała, to bym sobie nie pozwalała na nie najmądrzejsze żarty. Wybaczysz? Czekaj, niech pomyślę ... znaczy się, mam wybaczyć ... .... .... ... No dobra, wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.04.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Jeszcze nie śpita??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Jeszcze nie śpita??? A po co spać, a bo nam tu źle Zaraz się zmywam!! Mam jedno pożyczone dziecko, które też ma świra i jak moja córcia chce z rana jechać na konie Nie powiem, że wariatki, bo to zabrzmi nie teges... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.04.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 złam kark Za to podziękuję sie nie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 złam kark Za to podziękuję sie nie dziękuje Podziękowałam i mam Więcej tego błędu nie popełnię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Jeszcze nie śpita??? A po co spać, a bo nam tu źle Zaraz się zmywam!! Mam jedno pożyczone dziecko, które też ma świra i jak moja córcia chce z rana jechać na konie Nie powiem, że wariatki, bo to zabrzmi nie teges... No i jak było...? Pogoda dopisała? Mnie się dzisiaj zebrało i cały dzionek haftowałam, jak Zeljka. Tak jakoś też mi się zachciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts