relek 02.09.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 No Kurna ...przez Was to ja poszłam na poprawiny i rozglądałam się czy ja jestem najtłuściejsza ciotka ...ale, że było to dla mnie całkiem obce towarzystwo, bo robiłam za sąsiadkę, to przełknęłam tę kluchę ...........ale powiem Wam jedno , na weselu były dwie dziewczyny po 40 z lekkim downem , malutkie i bardzo grubiutkie ....ale człowiek z przyjemnością patrzył jak one się bawią , tańczą , rozmawiają z każdym i są szczęśliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.09.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 pytanie - czy wiśnie były z cukrem, czy tylko alkohol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.09.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 pytanie - czy wiśnie były z cukrem, czy tylko alkohol? przed zalaniem alkoholem byly "moczone" w duzej ilosci cukru. Nawet bardzo duzej Puscily duzo soku a wszystko to zalalam mieszanina spirytu i wodki. Co teraz? Zalezy mi, aby fajnie wyszlo ... Na BN ladnymi buteleczkami z nalewka chce obdarowac Rodzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Z cukrem... Relek.. nawet nie wiesz, a może wiesz.., jakie osoby niepełnosprawne są szczęśliwe, jak potrafią się cieszyć, bawić i być zadowolone z byle pierdoły... Sporo uczę się od takich osób.. choćby uśmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.09.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 to teraz czeba oddzielić wiśnie od płynu ....wiśnie do słoiczka , można zapasteryzować krótko , albo czymać w lodówce ,choć ja trzymam na półce:) do lodów, do ciast , do przegryzania ......płyn przepuścić przez filtr i do butelek , chyba ,żeby okazał się za słodki , to wtedy przed rozlaniem odpowiednio rozcieńczyć wódką Arnika , właśnie to miałam na myśli nawiązując do całego przekroju gości dałam przykład kto może się znaleźć na liście , bo takie mamy rodziny , znajomych ........a te dwie dziewczyny były szczęśliwe i miło było patrzeć jak pozostali goście ciepło ich przyjmowali ...one całą noc tańczyły z Panem Młodym także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 DPS-ia ja też z opóźnieniem ale bardzo szczerze Ci życzę przede wszystkim zdrowia a potem spełnienia kilku marzeń, bo nie wszystkich i nie przez złośliwość ale cobyś z nadmiaru szczęścia uszczerbku nie poniosła:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.09.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 I ja wreszcie doczytałem o uroczystym opróżnieniu rocznicowej flaszeczki No to również: Wszystkiego Najlepszego i spełnienia kilku marzeń - i oczywiście nie wszystkich (już wiesz czym to grozi), tylko tych pominiętych w życzeniach Wusi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.09.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 jak jeszcze jest coś w tej flaszeczce to śpiewam ...... STO LAT, STO LAT !!! i dużo deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Dużo buziaków Depsiu, całe mnóstwo i przepraszam, że z opóźnieniem!!! http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_7719_prev.gif P.S. Też miałam małe, kameralne wesele, gości zapraszaliśmy my i było zaje...cie!! No, ale szpaler z marynarzy w galowych mundurach nie każdemu się przytrafia, co nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 No to miałaś Brazula szpaler pod kościołem.. Mój brat cioteczny miał szpaler oficerów straży, stukali toporkami jak młodzi wychodzili z kościoła i przechodzili pod nim... Bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.09.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (edytowane) Na weselu byłam , to nie wiem za jakiego powodu mam DePeSi składać życzenia nie doczytałam się jeszcze .......ale co sie odwlecze to nie uciecze, jak wszyscy życzą to ja też ...tłusta ciotka tak więc życzę Ci DePeSiu co byś każdego dnia wiedziała po co wstaje słonko, a jego promienie niech Ci wszystkie mroki rozświetlają Edytowane 3 Września 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.09.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 No, ale szpaler z marynarzy w galowych mundurach nie każdemu się przytrafia, co nie;) marynarze sa tacy przystojni w tych mundurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.09.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 marynarze sa tacy przystojni w tych mundurach oj i to jak!!! Pozostaje nam Brazuni zazdraszczac Chociaz mysle, ze nie w glowie byl Jej ten szpalar bo wgapiala sie tylko we wlasnego marynarza BTW dwa tygodnie temu na slubie mialam szpaler z ... cheerleaderek ze zlotymi pomponami, no ale to nie marynarze chociaz panowie wygladali na zadowolonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.09.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (edytowane) DPSia- NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla Ciebie, Sołtysa i całej Rodzinki! Ściskamy i całujemy mocno! Niech Wam się wiedzie:yes:. Tez nie wiem, Relek, z jakiej okazji ale jak nie urodziny to imieniny.... jak sądzę... Edytowane 3 Września 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.09.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 a jak nie imieniny, to może rocznica ślubu, w każdym razie, moc najserdeczniejszych życzeń płynie z Podlasia do Ciebie Depesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.09.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.09.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 .. ale z drugiej strony generalizowanie, ze na wszystkich weselach to mamy albo Polakow_pijakow i oblesnych degeneratow, albo "aspirujacych" do nie wiadomo czego, jest mocno pejoratywne i krzywdzace! tego ani ja ani nikt nie pisał. To ze pije się, to fakt. Czy za dużo - nie mnie osądzać. Nie lubię jednak tańczyć z facetem, który wypił, nawet jeżeli nie za dużo, lecz wystarczająco, żeby uważać się za adonisa. Polacy w tym względzie nie różnią się niczym od włochów czy anglików. Tekst o spadaniu pod stół był żartobliwy. Ostatnio nie widziałam spadających, aczkolwiek czasem się pewnie zdarza i w Polsce i w innych krajach - jeżeli na imprezie jest do woli wódki. A aspirujący... cóż... Nie powiesz chyba, że nie spotykasz wokół ludzi w rodzaju Magdy Karwowskiej z "Czterdziestolatka" .Jeżeli nie spotykasz, to masz fajnie. Ja spotykam aż nazbyt często... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.09.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Anata, urodziłaś się ostatnio? No to najlepszego, choć... akurat ja osobiście nie przepadam za przypominaniem tej daty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.09.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (edytowane) O - Magda Karowowska - piękny przykład ! Dzisiejsza Magda Karwowska jest dokładnie taka sama, tylko wygląda nieco inaczej... (szczuplejsza o 3/4) Moja córka miała wesele w kwietniu. Sami wszystko organizowali. My - rodzice dorzuciliśmy okresloną (już dawni ustalona kwotę), trochę tez, z własnej woli, dała babcia. A resztę młodzi płacili sami i wszystko ustalali tak, jak chcieli. I co? I wesele było SUPER. Wszyscy się świetnie bawili, bo - nikt się nim nie stresował. Młodzi się kochają chcą być razem tu i teraz i fakt ślubu niewiele zmieniał.. Wesele było bardzo "mieszane", bo : 1.rodzina "patchworkowa" panny młodej (wszyscy obecni ), 2.pan mlody doktoryzuje się na uczelni w NIemcowni, więc część ludzi z jego uniwersytetu (co nie znaczy wcale, że tylko Niemcy) byla na tym weselu, byli też Amerykanie, u których pan młody mieszkał swego czasu, bo tam robił maturę. Plus mlodzi wszelkiej maści ( z liceum, ze studiów itp).............. Długo by wymieniać Nie było przesadnej stylizacji (po co? czy to da młodym szczęście?) nie było przesadnie pijących wujków, ale byli smieszni, dobrze się bawiący i owszem, podpici wujkowie, nie było tłustych ciotek - były świetne kobitki w róznym wieku - ciotki, nieciotki - różnej tuszy (kogo to obchodziło??), tańcujące z wujkami i nie tylko z nimi... Młodzież na koniec trąbiła z butelek to co pozostało, a i tak mój przyjaciel na koniec stwierdził - co to za wesele, że nie był skandalu?? Część z nas nocowała na miejscu, więc spotkalismy się jeszcze przy sniadanku i z sympatią prawdziwą (choć lekko przez mgłę..)patrzyliśmy na siebie, zapewniam :yes: To okazja do wspólnej radości a nie POKAZANIA się (przed rodziną, gośćmi, czy kimkolwiek). Różnie różni z nas tę radość okazują - i co z tego? Edytowane 3 Września 2012 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.09.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Anetka ... Wszyskiego NAJ tego ani ja ani nikt nie pisał. ... ... ... to napiszę: ... jeżeli nie było Policji i Pogotowia tzn, że impreza była do doopy ... w zeszłym miesiącu mój Braciszek był na dwóch weselach w Polsce i tydzień temu w Kanadzie ... na żadnym Policji ani Pogotowia nie było ... duch ginie w Narodzie ps - zapakowane mam nadzieję, że "ekspresem" do Wesela dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts