19501719500414 03.09.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 najlepszego Jubilatce, chyba???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Kochani, drodzy - dziękuję za życzenia Wasze, to takie miłe! Aż ciepło się na serduchu robi. Co do wesel - przecie każde jest piękne na swój sposób, dla każdego człowieka inne wesele będzie weselem marzeń, jak sądzę. U nas Młodzi za granicą, więc siłą rzeczy nam przypadła wiekszość zadań organizacyjnych, ale cały czas byliśmy w ścisłym kontakcie i Młodzi podejmowali wszystkie ostateczne decyzje. I tak znalazła się pewna kuzynka jednego z nas (rodziców znaczy się), która obrażona nie przyjedzie na wesele, bo... jej dzieci zostały zaproszone bez osób towarzyszących!!! Uchachałam się po same pachy, kuzynka wraz ze swymi dziećmi dorosłymi została skreślona z listy. Lecę, boi dziecko czeka, buziaki dla miłych gości wszystkich zostawiam i jeszcze raz dziękuję za życzenia urodzinowe! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.09.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Wszystkiego dobrego od Osia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.09.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 DPSia, ale jak to?? Dopiero do mnie dotarło... 35 wiosen Ci stuknęło, a Ty syna za mąż wydajesz???? Nieźle się na tych wsiach dziś wyprawia, no no no ..... :cool: Ale to tak - bliżej natury :yes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.09.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 to Depsia,mnie mówiła że dopiero 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.09.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 to Depsia, mnie mówiła że dopiero 33 a bo dwa razy po zimie zaraz lato przyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2012 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Jeszcze raz dziękuję pięknie za życzenia, a urodziny... Hm, to chyba nawet 31... nie wiem, tak ktoś mówił... Gagatko, przecie trzeba za młodu się rozmnażać, tak mówili w naszych czasach! Dzisiaj to już jakoś inaczej, później to robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Noo bo im rodzice nie pokazali i nie przekazali jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.09.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 I tak znalazła się pewna kuzynka jednego z nas (rodziców znaczy się), która obrażona nie przyjedzie na wesele, bo... jej dzieci zostały zaproszone bez osób towarzyszących!!! Uchachałam się po same pachy, kuzynka wraz ze swymi dziećmi dorosłymi została skreślona z listy. Depsia, nie wiem czy dobrze zrozumialam, ale wyslalas/przekazalas komus (komukolwiek) doroslemu zaproszenie bez zaproszenia z "osoba towarzyszaca"? Chyba cos zle zrozumialam ... przepracowana ostatnio jestem Fajnie, ze Dzieciaki tak moga na Was liczyc! Pomoc w takim przedsiewzieciu jest nieoceniona .... Im blizej godziny "0" tym pewnie czesciej wszyscy jestescie na "goracej linii". Chinska Rodzina pewnie tez zajeta ogromem przygotowan Jakie tam 35, 33 czy 31 ... Wy nic nie wiecie ... u Gospodyni pierwszy raz w zyciu pojawia sie "trojka" z przodu!!! No to jeszcze raz http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/przytulanko.gif Deszcz byl? Mam nadzieje, ze troche u Was ostatnio pokropilo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.09.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 to Depsia, mnie mówiła że dopiero 33 UPS......!!:eek: DPSia - wygadałam się............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.09.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 A tak poza tym to - :confused: Oraz - I jeszcze - :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.09.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 No i jeszcze - Życie Zaczyna Się Po 50-ce, więc wszystko PRZED NAMI !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Zaprosilismy KUZYNKĘ Z RODZINĄ, czyli dorosłymi dziećmi. nie czuję się w obowiązku zapraszać dziewczyn/chłopaków dzieci kuzynów. Kuzynka nie jest nam bliska, widujemy ją raz na kilka lat. Nie będziemy finansować wesela, noclegu i śniadania kompletnie obcym nam ludziom, bo maja szczęście znać dzieci naszej kuzynki. Wesele jest dla rodziny i dla tych znajomych, których zaproszą Młodzi. Jak jechaliśmy na wesele syna mojego kuzyna, to tez zaprosili nas i synów, dziewczyn już nie - i nie uważam, aby mieli być do tego zobowiązani. Na weselu było wystarczająco dużo młodych osób z rodziny, bawiliśmy się wszyscy doskonale. Nie uważasz, Amberciu, że każdy ma prawo zaprosić kogo chce? Że nie wspomnę, iż nie każdego stać na zapraszanie wszystkich krewnych i znajomych królika, w dodatku mało znanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 04.09.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 A jeżeli rodzona siostra mojego Męża zaprosiła też na wesele w ośrodku, mnie i męża a mojej córki nie zaprosiła ( a ona i tak by nie przyjechała ,bo leżała z ciążą ) i nie zaprosiła syna , który by na ten czas singlem :jawdrop:no to ja się obraziłąm i nie pojechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.09.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Cześć Depsia, Pograć Ci na weselu ???? Tzn, nie Tobie .... o ile wiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.09.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Taaa ... ja to zawsze jak gdzieś wleze ... to imprezka ! Najlepszego Sołtysowa ( a może teściowa ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.09.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 a Ty syna za mąż wydajesz???? syna za mąż wydać to rzeczywiście odważnie, jak na małą miejscowość w Polsce Depsiu - wszystkiego dobrego urodzinowo Czego to ludzie nie wymyślą z tym obrażaniem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.09.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 królika, w dodatku mało znanego. o przepraszam, ja się nie wpraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.09.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 a ja się wpraszam ... ale za to pogram za darmo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.09.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Nie uważasz, Amberciu, że każdy ma prawo zaprosić kogo chce? Że nie wspomnę, iż nie każdego stać na zapraszanie wszystkich krewnych i znajomych królika, w dodatku mało znanego. Uwazam! Jasne, ze sie z Toba zgadzam! Doprawdy trudno, aby na wesele zapraszac KAZDEGO Po co??? No po co??? Kuzynke, ktora lata nie widzieliscie? I Jej Dzieci? Pewnie tez od dnia Komunii Sw nie widziane??? Wlasciwie dlaczego zaprasza sie na wesele Gosci? Ja widze dwa glowne powody ... wiekszosc ludzi widzi tez trzeci, ktory przemilcze. Pierwszy, to aby Mlodzi z Bliskimi sobie Osobami (Rodzina, Krewnymi, Przyjaciolmi, Znajomymi) mogli dzielic, ta wyjatkowa chwile w zyciu, a potem wyjatkowa zabawe, drugi, to aby zaproszone Osoby czuly sie podczas swietowania wyjatkowo i stad taka dbalosc o oprawe muzyczna, dobra kuchnie, dodatkowe atrakcje i wspaniala zabawe, ktora dla wiekszosc zaproszonych osob zapewnia obecnosc Osoby Towarzyszacej! Bo czymze jest przezywanie czegos fajnego i pieknego, bez tej najblizszej osoby u boku? Niczym, prawda? Dlatego z cala stanowczoscia uwazam, ze po to sa zaproszenia "do Kosciola" i zaproszenia "do Kosciola i na Wesele" aby tak piekna chwile jak Slub przezywac z tymi z ktorymi sie chce, z klasa i z poszanowaniem wlasnych pragnien i pragnien osob zaproszonych ... Kuzynce obrazania sie dziwie ... ale odmowy przyjscia na wesele nie! Natomiast, na Jej miejscu z pewnoscia przyszlabym do Kosciola, gdybym takie zaproszenie dostala. Klasa i styl i bycie ponad, zawsze jest w niewymiernej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts