DPS 05.09.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 No własnie, każdy ma swoje pomysły na to, jak powinno wszystko wyglądać. Gwoździku - dziękuję za chęć zaoferowania dobrej muzyki na żywo chociaż do tego to kolejka cała już stała i po przetargu tudzież przesłuchaniu padło na... DJ'a. Będzie mnie powoli coraz mniej, proszę o wybaczenie, ale przygotowania już naprawdę są na ostatniej prostej, zaczyna nam troszkę oddechu brakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Trzymaj się ciepło i uściski dla Młodych!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Będzie mnie powoli coraz mniej, proszę o wybaczenie, ale przygotowania już naprawdę są na ostatniej prostej, zaczyna nam troszkę oddechu brakować. wybaczymy ci oczywiscie i rozumiemy. ale znasz warunki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.09.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 syna za mąż wydać to rzeczywiście odważnie, jak na małą miejscowość w Polsce Depsiu - wszystkiego dobrego urodzinowo Czego to ludzie nie wymyślą z tym obrażaniem się :lol2::rotfl: Zochna - Widać to bardzo NOWOCZESNA wieś... No ale dzięki DPSi wszystko jest możliwe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2012 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 wybaczymy ci oczywiscie i rozumiemy. ale znasz warunki ? Wiem, wiem, mam się nie odzywac jak najdłużej... Mężów ci u nas dostatek, to i wydac każdy się może, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.09.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 DPSia jak fryzura ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.09.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Kciuki są TRZYMANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Wiem, wiem, mam się nie odzywac jak najdłużej... nieeee masz nadawac jak najszybciej i czekam na privka z linkiem tajnym przez poufne :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Póki co, pochwaliłam się na blogu moim prezentem urodzinowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 piekny prezent, soltys Cie kocha, gratuluje ale nie zazdroszcze mam w domu rownie cudownego aniola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 fantastyczny prezent DPS-ia już czuję smak domowej szyneczki mrrrrrrrrrrrrrrrrr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.09.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 obejrzałam wedzarnio-suszarnię i JA CHCĘ TAKĄ Tylko którędy dym idzie? Pod łuczkami na drzewo? I on jest nadal na tyle ciepły, żeby wedzić? A do góry też idzie, tam gdzie zioła się susza, czy od razu w bok skręca a góra tylko się grzeje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.09.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Depsiu, piękna budowla ! Serio, jedna z niewielu wedzarni, która mi się podoba. To połączenie kamienia i cegły - piękne. A jeżeli do tego działa - to w ogóle super Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2012 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 obejrzałam wedzarnio-suszarnię i JA CHCĘ TAKĄ Tylko którędy dym idzie? Pod łuczkami na drzewo? I on jest nadal na tyle ciepły, żeby wedzić? A do góry też idzie, tam gdzie zioła się susza, czy od razu w bok skręca a góra tylko się grzeje??? Po kolei: - tak, pod łuczkami w stronę dębu - tak, nadal ciepły, możliwe jest też wędzenie na zimno - skręca od razu w bok, nie chcę wędzonych ziół i grzybów I dziękuję za wszystkie słowa uznania w imieniu wykonawcy i współprojektanta, czyli Sołtysa mego kochanego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.09.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Piekna jest!!! Za Zochna powtorze, ze to chyba jedna z bardzo niewielu wedzarni, ktora oprocz spelniania funkcji WYGLADA!!! I to jak!!! :rolleyes: Super wykonanie i swietny pomysl na kolejny klimatyczny element otoczenia Wielkie brawa http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif Gospodyni, a jak fryzura? Wiem, wiem ... wedzarka wziala wczoraj niemal cala pule pochwal, ale wifey chyba tez! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ambercia. nie jestem pewna.. ale ta fryzura to chyba dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.09.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ambercia. nie jestem pewna.. ale ta fryzura to chyba dzisiaj... dzieki! zakrecona jak wieko od sloika jestem ... Jednym slowem dozuja sobie przyjemnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 no to ja tez jestem skrecona, bo myslalam, ze wczoraj probna fryzura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ja też myślałam.. ale tak niejasno było napisane o tej fryzurze, że jak pytałam to i odpowiedzi nie było..Więc może to dziś ten fryzjer.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 przeczytalam ze zrozumieniem, jednak to dzisiaj czyli skrecona to malo powiedziane, zamulona jak stawek Gwozdzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts