Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

No taaaak, a zachód to od macochy... :cry:

Z suszem to smaczności życzę, na pewno będzie pyszne! :yes:

Papierosy rzuciłam 12 lat temu, z dnia na dzień.

Wtedy własnie w ciągu kilku miesięcy utyłam ponad 20 kg.

No i teraz staram się to powoluśku z siebie strząsnąć. ;)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Suszareczki do śliweczki nie mam :rolleyes::cool::) to robię ze śliweczki nutelleczkę do naleśniczka :wiggle:..........:lol2: i jak ja się cieszę ,że już nie mam w tym roku żadnego wesela ...w końcu przestaną mi wylatywać pieniądze i kupię sobie w końcu :mad: korek do garderoby :lol2: A DePeSi współczuwam , bo najgorsze nadejszło :cry: i emocje opadną dopiero jak goście zasiądą do pierwszego dania albo wskoczą do basenu :lol2:wtedy całkowity już luz

na marginesie że tak już wspomnę ...łatwiej rzucić palenie niż jedzenie :lol2::lol2::lol2::lol2:

na marginesie że tak już wspomnę ...łatwiej rzucić palenie niż jedzenie :lol2::lol2::lol2::lol2:

no pewnie, bo jedzenia sie nie rzuca :lol2:

Z pogoda, to jakos tak kiepsko na weekend zapowiadaja ... zimno :( ja to zawsze powtarzam, ze we wrzesniu u nas to i dzien krotki i pogoda marnawa :( Trzeba miec nadzieje, ze moze i zimno ale u Gospodyni sucho w sobote bedzie :rolleyes:

Letników to chyba na czas wesela wytruła :eek:czytaj : pozbyła .......no pogoda niescególna , oby nie padało i było słonce ,bo trochę chłodu przy harcach wskazane no i żarełko nie popłynie .....to wszystko przez te samoloty :bash:ciągle zmieniają pogodę i te biedne meteorolodzy ni mogą nadążyć z nanoszeniem zmian :) miało być w miarę ciepło na weselu i słońce i bez deszczu :cool:teraz prognoza 18 i deszcz :eek:ciekawe jak się ułoży do soboty ....jak ja szłam na wesele w dwie soboty temu , to się sprawdziło :jawdrop:deszcz i chłodno .....dobrze ,że na sam ślub nie padało i młoda sukienki nie upaprała :) zresztą już od dłuższego czasu obserwuję ,że pogoda w tygodniu najfajniejsza i upały, a przychodzi łyk- end i czas odpoczynku to się paprze :bash:

u mnie tera leje:rolleyes:

Edytowane przez relek

Depesia

ja chyba od piątku nie będę miała dostępu do neta,

więc już dziś życzę z całego serducha,

żeby wszystko się udało jeszcze bardziej niż tego pragniecie.

Młodym szczęścia i miłości do końca świata,

a Tobie i Sołtysowi przepięknych wzruszeń :)

A to, że pięknie będziecie wyglądać, to oczywista oczywistość :yes:

Edytowane przez tola

Depesiu ....Ty będziesz teściową !!!!!!:) nie stresuj się za bardzo ,łezka i tak Ci poleci a potem .......już tylko świetna zabawa :)

Wszystkiego najpiękniejszego dla Was i Młodych ,niech układają swoje życie w miłości i zdrowiu ....Sto Lat !!!!

ps z serii dowcipów o teściowych ( miałam takie przygotowane na wesele syna)

..... wiesz co młoda dziewczyna nosi między piersiami ?

-krzyżyk

.....a teściowa?

- pępek ;)

buziaki :wiggle: