DPS 09.09.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 No taaaak, a zachód to od macochy... Z suszem to smaczności życzę, na pewno będzie pyszne! Papierosy rzuciłam 12 lat temu, z dnia na dzień. Wtedy własnie w ciągu kilku miesięcy utyłam ponad 20 kg. No i teraz staram się to powoluśku z siebie strząsnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Właśnie schną mi włosy po leciutkim rozjasnieniu. Bardzo leciutkim, chłop prawie nie zauważył. jak zrobisz na fioletowo....................... to i tak nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.09.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Suszareczki do śliweczki nie mam to robię ze śliweczki nutelleczkę do naleśniczka .......... i jak ja się cieszę ,że już nie mam w tym roku żadnego wesela ...w końcu przestaną mi wylatywać pieniądze i kupię sobie w końcu korek do garderoby A DePeSi współczuwam , bo najgorsze nadejszło i emocje opadną dopiero jak goście zasiądą do pierwszego dania albo wskoczą do basenu :lol2:wtedy całkowity już luz na marginesie że tak już wspomnę ...łatwiej rzucić palenie niż jedzenie :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.09.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Właśnie schną mi włosy po leciutkim rozjasnieniu. Bardzo leciutkim, chłop prawie nie zauważył. a co ma zauważyć przecież on Cię kocha to mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 no to zostały cztery:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.09.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Kciuki są wciąż trzymane. ZA POGODĘ. Ale mówiłam, że będzie pięknie, więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.09.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 na marginesie że tak już wspomnę ...łatwiej rzucić palenie niż jedzenie :lol2::lol2: no pewnie, bo jedzenia sie nie rzuca Z pogoda, to jakos tak kiepsko na weekend zapowiadaja ... zimno ja to zawsze powtarzam, ze we wrzesniu u nas to i dzien krotki i pogoda marnawa Trzeba miec nadzieje, ze moze i zimno ale u Gospodyni sucho w sobote bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 teraz już trzy:lol: Ambercia ja ślub brałam 23 września i latałam w sukience bez rękawów:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.09.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 teraz już trzy:lol: Ambercia ja ślub brałam 23 września i latałam w sukience bez rękawów:rotfl: Kochana, ja takie rozgrzane do czerwonosci PM to nawet w grudniu widzialam I nie laczmy tego z pogoda tylko z ... emocjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ale ja miałam Kochana taką pogodę cieplutko, słoneczko świeciło normalnie jak latem tylko bez duchoty letniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.09.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 a ja mialam w maju i grad padal. ale jak skladalismy przysiege to wyszlo piekne slonce przebijajace sie przez witraze. efekt byl super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2012 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Przyjechali stop Wariactwo panuje stop Kociokwik jakiś stop Lecę, bo roboty full buziaki Wam stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 http://jaas.blox.pl/resource/kciuki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.09.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Letników to chyba na czas wesela wytruła :eek:czytaj : pozbyła .......no pogoda niescególna , oby nie padało i było słonce ,bo trochę chłodu przy harcach wskazane no i żarełko nie popłynie .....to wszystko przez te samoloty :bash:ciągle zmieniają pogodę i te biedne meteorolodzy ni mogą nadążyć z nanoszeniem zmian miało być w miarę ciepło na weselu i słońce i bez deszczu :cool:teraz prognoza 18 i deszcz :eek:ciekawe jak się ułoży do soboty ....jak ja szłam na wesele w dwie soboty temu , to się sprawdziło :jawdrop:deszcz i chłodno .....dobrze ,że na sam ślub nie padało i młoda sukienki nie upaprała zresztą już od dłuższego czasu obserwuję ,że pogoda w tygodniu najfajniejsza i upały, a przychodzi łyk- end i czas odpoczynku to się paprze u mnie tera leje:rolleyes: Edytowane 12 Września 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.09.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Leje leje. A grzyby rosną.... A DPSia niech się bawi (B A W I a nie stresuje!)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 odliczanie trwa;) zostały dwa:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.09.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Depesia ja chyba od piątku nie będę miała dostępu do neta, więc już dziś życzę z całego serducha, żeby wszystko się udało jeszcze bardziej niż tego pragniecie. Młodym szczęścia i miłości do końca świata, a Tobie i Sołtysowi przepięknych wzruszeń A to, że pięknie będziecie wyglądać, to oczywista oczywistość Edytowane 12 Września 2012 przez tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Depesiu ....Ty będziesz teściową !!!!!! nie stresuj się za bardzo ,łezka i tak Ci poleci a potem .......już tylko świetna zabawa Wszystkiego najpiękniejszego dla Was i Młodych ,niech układają swoje życie w miłości i zdrowiu ....Sto Lat !!!! ps z serii dowcipów o teściowych ( miałam takie przygotowane na wesele syna) ..... wiesz co młoda dziewczyna nosi między piersiami ? -krzyżyk .....a teściowa? - pępek buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Miłości i radości ze wspólnego życia życzę Synkowi i Jego Cudownej Żonie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 no ostatni dzień został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts