Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, BARDZO BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ za wszystkie życzenia w imieniu Młodych. :hug:

Ślub i wesele były jak z bajki, ale póki co, jak ktoś pisał, gości pełna chałupa i wszystkie domki oraz stodoła, roboty huk, chcemy też poświęcić czas Młodym, dopóki są.

No i nasza Edzia przyjechała! :lol:

Do niedzieli więc nie mam czasu na nic, ale Was wszystkich ściskam, to takie wzruszające, że tyle osób pamięta o nas. :hug:

Buziaki zostawiam i pędzę do roboty!

Z powodu długich i fajnych wakacji ominęła mnie gorączka przedślubna i nie zdążylam z życzeniami dla Młodzieży i Starszyzny. Nie pozostaje mi nic innego tylko pogratulować wspaniałych i wzruszających chwil, szampańskiej zabawy i tych niekończących się poprawin;)( Wy to macie zdrowie:cool:).

I tylko jedno małe życzenie dla Młodych-niech niepowtarzalny nastrój tego jedynego dnia nigdy Was nie opuszcza a miesiąc miodowy trwa wiecznie:hug:

Buziaki dla Teściowej od Teściowej;)

Wspaniale slyszec, ze wszystko udalo sie znakomicie :rolleyes: Jako optymistka mysle, ze to doskonale wrozy na przyszlosc :rolleyes: BTW a jak Synowa ma na imie? Pewnie pieknie i egzotycznie :-)

BTW ostatnio ogladalam program na CNBC o edukacji dzieci w Chinach ... trzy lata i juz czytaja, pisza i licza. Dodatkowo zaczynaja grac na jednym instrumencie i wybieraja dyscypline sportowa w ktorej chca sie rozwijac ... Przyznam, ze to niezle perspektywy dla przyszlych wnukow :rolleyes:

oooooooooooooo no 3 latka to lekka przesada jak dla mnie:(

jak dla Ciebie czy dla mnie. Dla nich 3,5 roczne dziecko, ktore nie potrafi czytac czy liczyc w slupkach, to intelektualny ugor ... :rolleyes: Mnie to nie dziwi ... co kultura to inne preferencje :-) Dla nich to norma i mysle, ze maja w tym jakis sens :-)