Żelka 17.09.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Depeś jak tam po weselu? Nogi bolom od tańcowania? Jeszcze raz, wszystkiego najlepszego dla Młodych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 poprawiny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.09.2012 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Noo Gospodyni! starczy już tego balowania - czas wracać do obowiązków na FM ...chyba, że trafiła się okazja i drugiego syna od razu wyżeniasz ? Hurtem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 :wiggle:ja też potanczyć kcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 DPS-ia no weź się zlituj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.09.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 ...a może poprawiny nadal trwają... tylko teraz w Chinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2012 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Kochani, BARDZO BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ za wszystkie życzenia w imieniu Młodych. Ślub i wesele były jak z bajki, ale póki co, jak ktoś pisał, gości pełna chałupa i wszystkie domki oraz stodoła, roboty huk, chcemy też poświęcić czas Młodym, dopóki są. No i nasza Edzia przyjechała! Do niedzieli więc nie mam czasu na nic, ale Was wszystkich ściskam, to takie wzruszające, że tyle osób pamięta o nas. Buziaki zostawiam i pędzę do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.09.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Wszystko to rokuje bardzo dobrze na przyszłość dla Młodych Jeszcze raz ściskamy i pozdrawiamy! Trzymaj się, Gospodyni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.09.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 To więc są poprawiny poprawin i kolejne poprawiny Dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 ..... No i nasza Edzia przyjechała! tak po prowdzie to ...... łona je naszo dziołcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.09.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Z powodu długich i fajnych wakacji ominęła mnie gorączka przedślubna i nie zdążylam z życzeniami dla Młodzieży i Starszyzny. Nie pozostaje mi nic innego tylko pogratulować wspaniałych i wzruszających chwil, szampańskiej zabawy i tych niekończących się poprawin;)( Wy to macie zdrowie:cool:).I tylko jedno małe życzenie dla Młodych-niech niepowtarzalny nastrój tego jedynego dnia nigdy Was nie opuszcza a miesiąc miodowy trwa wiecznie:hug: Buziaki dla Teściowej od Teściowej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.09.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 ale Wy tam macie piknie dziś na tym Zachodzie czy aby czego nie zajaraliście tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 tak po prowdzie to ...... łona je naszo dziołcha na polter przyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 DPS-ia no jeszcze na to tajne przez poufne kwilkę mogiemy poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 tez czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 TAR-cia nie objadaj się tak kukurydzą na noc niezdrowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.09.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 eeee tam kilam to :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.09.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Wspaniale slyszec, ze wszystko udalo sie znakomicie Jako optymistka mysle, ze to doskonale wrozy na przyszlosc BTW a jak Synowa ma na imie? Pewnie pieknie i egzotycznie BTW ostatnio ogladalam program na CNBC o edukacji dzieci w Chinach ... trzy lata i juz czytaja, pisza i licza. Dodatkowo zaczynaja grac na jednym instrumencie i wybieraja dyscypline sportowa w ktorej chca sie rozwijac ... Przyznam, ze to niezle perspektywy dla przyszlych wnukow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 oooooooooooooo no 3 latka to lekka przesada jak dla mnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.09.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 oooooooooooooo no 3 latka to lekka przesada jak dla mnie:( jak dla Ciebie czy dla mnie. Dla nich 3,5 roczne dziecko, ktore nie potrafi czytac czy liczyc w slupkach, to intelektualny ugor ... Mnie to nie dziwi ... co kultura to inne preferencje Dla nich to norma i mysle, ze maja w tym jakis sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts