AmberWind 28.09.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Przyznam, ze nigdy jeczmienia nie mialam No ale rady zapamietam, bo kto wie co czlowieka w zyciu spotka BTW ciekawostek ... dzisiaj mialam spotkanie z klientem w jego biurze ... dosc osobliwym. Jeden z najbardziej prestizowych budynkow w Wawie ... na ostatnim pietrze ogromna przestrzen do pracy dla calego zespolu ... Zamiast sztywnych foteli rozwieszone hamaki z ogromnymi oknami na cala panorame miasta, a tam polegujacy zespol z laptopami i tabletami w dloniach ... albo fotele relaksacyjne co wymasuja i kregoslup i posladki i stopki Jak ktos nie lubi ani masujacych foteli, ani hamakow, to moze spodabaja mu sie worki sako we wszelakich kolorach ... Dla aktywnych biurowe boisko do gry w kosza, mini golf, worek bokserski czy scianka wspinaczkowa Mysle, ze moglabym tam pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 to czym oni sie zajmuja??? na jeczmien chyba dobre to co cieple bo dobrym sposobem jest tez dotykac taka nagrzana przez pocieranie zlota obraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.09.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 to czym oni sie zajmuja??? najprosciej rzecz ujmujac kretywnymi projektami. Czyli jak byc przed innymi i tych innych zostawic w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.09.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ambercia.. już dawno napisali... "- cóż tam Panie w polityce, Chińczyki trzymają się mocno?..." Oni już trzęsą rynkami, trzęsą... Większość towarów jest produkowana w Chinach... Chińczycy są wszędzie, w każdym państwie... Otwierają nowe rynki, są na stanowiskach w bankach , przemyśle... To jednym słowem DPSia syn się ustawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 podobne warunki o jakich pisze Amberciua widzialam w Szwecji w pewnej firmie, do tego , silownia, basen, masaze itp. Martula jakbym zlota obraczka oko pocierala to bym jak panda wygladala, nie wiem czemu zlote zloto brudzi mi skore na czarno, moge rysowac jak olowkiem po skorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 najprosciej rzecz ujmujac kretywnymi projektami. Czyli jak byc przed innymi i tych innych zostawic w tyle no to sie nie dziwie, ze musza byc zrelaksowani zeby wymyslec cos extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.09.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 (edytowane) Martula jakbym zlota obraczka oko pocierala to bym jak panda wygladala, nie wiem czemu zlote zloto brudzi mi skore na czarno, moge rysowac jak olowkiem po skorze Kazde zloto??? moze mialas jakis tombak sprobuj z bialym zlotem ale nie wiem czy sie tak rozgrzewa aha ta obraczke sie rozgrzewa pocierajac o spodnie np a potem taka rozgrzana przyklada do jeczmienia Edytowane 28 Września 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.09.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ambercia.. już dawno napisali... "- cóż tam Panie w polityce, Chińczyki trzymają się mocno?..." Oni już trzęsą rynkami, trzęsą... Większość towarów jest produkowana w Chinach... Chińczycy są wszędzie, w każdym państwie... Otwierają nowe rynki, są na stanowiskach w bankach , przemyśle... To jednym słowem DPSia syn się ustawił tylko ja mam na mysli cos powazniejszego. Odkad jakies dwa - trzy tygodnie temu ich bank centralny zezwolil na nieograniczone klusowanie na rynku obligacji panstwowych innych krajow anizeli Stany Zjednoczone, zaczynaja kupowac i manipulowac kursami obligacji krajow europejskich. To bardzo niebezpieczna sytuacja ... Oni maja niebotyczne nadwyzki depozytowe, my wszyscy w Europie mamy braki i po kawalku zadluzajac sie, stajemy sie wlasnoscia chinskiego brata ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Kazde zloto??? moze mialas jakis tombak sprobuj z bialym zlotem ale nie wiem czy sie tak rozgrzewa aha ta obraczke sie rozgrzewa pocierajac o spodnie np a potem taka rozgrzana przyklada do jeczmienia kazde zolte i nie byl to tombak a chyba biale tak nie dziala na jeczmien - to inny metal a moze sie myle:confused: w sumie to nie mam problemu, mi sie jeszcze nigdy jeczmien na oku nie zrobil :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.09.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Przecież mamy kolejne zabory... i to takie legalne... Zalewa nas niestety rynek azjatycki i nie tylko i to od dawna...... Dziś słyszałam, ale dokładnie nie powtórzę, bo Emil mnie zagadywał czy Japońska czy Chińska waluta lepiej stoi niż Euro... Nieźle mnie to zaniepokoiło... Czyli zaraz wielki Brat wykupi huty, kopalnie, zakłady pracy i ziemie.. i dopiero będzie... ,W/g mnie ten proces ekspansji się już zaczął jakiś czas temu, a w PL upatrują sobie okna na zachód.. Gdzie nie spojrzysz to jest cała masa Azjatów... Natomiast Żydzi wracają do Polski i odbierają dawne swoje nieruchomości, ziemie, kamienice... też zaczyna być niebezpiecznie, bo stosunek prawny jest powiedzmy delikatnie nieuregulowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.09.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Przecież mamy kolejne zabory... i to takie legalne... Zalewa nas niestety rynek azjatycki i nie tylko i to od dawna...... Dziś słyszałam, ale dokładnie nie powtórzę, bo Emil mnie zagadywał czy Japońska czy Chińska waluta lepiej stoi niż Euro... Nieźle mnie to zaniepokoiło... Czyli zaraz wielki Brat wykupi huty, kopalnie, zakłady pracy i ziemie.. i dopiero będzie... , W/g mnie ten proces ekspansji się już zaczął jakiś czas temu, a w PL upatrują sobie okna na zachód.. Gdzie nie spojrzysz to jest cała masa Azjatów... Natomiast Żydzi wracają do Polski i odbierają dawne swoje nieruchomości, ziemie, kamienice... też zaczyna być niebezpiecznie, bo stosunek prawny jest powiedzmy delikatnie nieuregulowany... to brzmi jak cytaty żywcem wyjęte z podręcznika propagandy poprzedniego systemu.. albo z audycji radia toruńskiego - Po co im okno, i to jeszcze w PL, jak drzwi są otwarte i czerwony dywan Mnie chwilowo niepokoi ilość biedronek. Znaczy Biedronek. Matko, na każdym rogu i to w najbardziej reprezentacyjnych częściach miasta Depsiu - jest taki dodatek Polityki - Pomocnik historyczny się nazywa i ostatni jest w całości poświęcony 4 tysiącom lat największej cywilizacji Wschodu . Historia w pigułce - ale ciekawe. Może Cię zainteresuje W temacie grzybnym - to u mnie na działce przepiękne muchomory, czerwone, nakrapiane z pękatymi nogami. Jak z bajki Poza tym posucha. Trochę rydzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.09.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Rudy, rudy, rudy rydz, jaka piękna sztuka, rudy, rudy, rudy rydz a ja rydzów szukam, rudy, rudy, rudy rydz, mam na rydza smaczek, rudy, rudy, rudy rydz, lepszy niż maślaczek...... ja bym go nie poznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 No taki przecie: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e3/Lactarius_deliciosus_1_(1).jpg/245px-Lactarius_deliciosus_1_(1).jpg Charakterystyczne jest to, że tak sinieje/zielenieje przy uszkodzeniu i ma pomarańczowe (nie białe!) mleczko. Pyszności! Może pójdziemy sobie w górach trochę pozbierać, zobaczymy... Zosiu, pomocnik pewnie ciekawy, muszę poszukać, bo jeśli w końcu się tam kiedyś wybierzemy, to warto jakąś podstawową wiedzę mieć. W temacie dyskontów to ja bym bardziej Aldi chciała, lepszą jakość mają. Grzybki rosną wciąż, Arnisia! Myśl, kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.09.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 i zapomnialas DPS-iu dodac ze rydze maja specyficzny zapach, taki perfumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.09.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Jak urosną to daj znać.... co by samochodem po lesie jeździć Aldi powiadasz.. u nas są, ale jakoś niespecjalnie ludzi widzę... A z innych marketów na każdym kroku to wspomniana biedronka, lidl , kaufland, polo market, i inne, inter marche, caufland, dalej real i auchan... i gdzie nie spojrzysz tam market i żaden nie jest Polski.. I jak tu nie nazwać, że rozbiory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Chodzilim do lasu i przynieślim pełne kosze. Jutro nas nie ma, ale w poniedziałek mozna przyjeżdżać. Kto bez grzybów, zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.09.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Chodzilim do lasu i przynieślim pełne kosze. rydzow ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.09.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Do grzybków może sos z kurczaka? Przepis:Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia,najlepiej szklanego.Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryną.Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanka wina białego,szklanka wina czerwonego, dodając 100 g ginu, 100 g koniaku, 200 g Wyborowej i 50 g rumu.Potrawy nie musimy nawet poddawać obróbce cieplnej.Kurczaka możliwie jak najszybciej wypier...lamy bo jest ohydny,Natomiast............. Sos! Sos! Paluszki lizać !!! PS. Kurczak musi być martwy bo inaczej bydle sos wychleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Mirek!!!!!!!!!!! :rotfl: Jutro u nas tradycyjnie kurczak będzie!!!!!!!!!!!! Grzybki już się suszą. Nie rydze, tylko prawdziewki i podgrzybki. Rydzów to może poszukamy jak w góry pojedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.09.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Mirek!!!!!!!!!!! :rotfl: ja bym tego kurczaka tym sosem nie moczył, bo cały bukiet zapachowo- smakowy by się ulotnił Jutro u nas tradycyjnie kurczak będzie!!!!!!!!!!!! Depesia a ten kurczak podwórkowy czy z Aldika PS. cała wieś przeżywa nalot kaniów (kań ), podgrzybków nie ma, kozaki skończyły się wraz z pełnią, teraz kropi deszczyk a w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts