TAR 01.10.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 no dobra salatki ale co jeszcze, przeciez wiadomo ze codziennie salatek nie bede robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Amber a wiesz gdzie takie kupowac?? sa w sieciowkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Tarcia, najlepiej to jednak codziennie porcja świeżych warzyw, jak pisze Ambercia. Sałata, pomidorki w ósemkę, trochę papryki, surowa lub gotowana marchewka do chwycenia w dłoń, orzechy, kiełki. Owoce tez bardzo lubię, jabłko, pomarańcza, brzoskwinia, winogrona - mniam! Grillowany kurczak lub inne chude mięsko... Po prostu to wcale nie musi byc kanapka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Fajnie DPS-ia tylko ja polowy nie moge z tych wymienionych przez ciebie i stad moje zywieniowe dylematy, moja lista produktow do spozycia jest ograniczona. wypadaja, bo nie moge: orzechy, cytrusy, papryka, a kielki bleeee moga byc sobie najzdrowsze na swiecie ale ja ich po prostu nie lubie zamiast kurczaka uzywam indyka jak dla mnie jest chudszy i smaczniejszy. dobra ide, bo mnie tu zlinczujecie jak bym cos jeszcze napisala. i ja nie lubie codziennie salatek, bo jestem po nich glodna wezcie pod uwage, ze sniadanie i 2 sniadanie w pracy to czesto moj jedyny posilek w ciagu dnia, obiady sa od swieta i uprzedze kolezanki zdrowo sie odzywiajace: wiem,ze odzywiam sie niezdrowo ale takie moje zycie w biegu i nie bede tego na sile zmieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.10.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 I w ogóle - nie uważacie, że to fajnie, iż teraz będzie jesień? Czerwona, fioletowa, złota, mglista, ciepła i cicha... Tak mi trzeba tej jesieni po lecie zawsze! I tu się z Panią Koleżanką Po Fachu zgadzam w pełni! Taka jesień jak teraz - kolory!! - powinna trwać co najmniej (co najmniej!) 3 miesiące. A najlepiej pół roku. Ja bym była szczęśliwa. Urodziłam się jesienią (za 4 dni ) to chyba dlatego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.10.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Amber a wiesz gdzie takie kupowac?? sa w sieciowkach? Certyfikat znajdziesz na opakowaniu O programie bylo slychac od dawna, ale podobno tak rygorystyczne sa standardy, ze tylko Kania i Indykpol podolali. Podobno lada dzien pojawi sie kolejnych producentow. Z H.Kanii mozesz kupic certyfikowane mieso. Nie wiem czy Indykpol ma takowe w swojej ofercie, czy tylko wedliny bo od nich niczego nie kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 No to co ja Ci poradzę, Tarcia? Człowiek może jeść mięso, ryby, warzywa, owoce, nabiał, zboża. No i nic innego. Mówisz, że ryby nie, nabiał nie. Zostaje mięso, warzywa i owoce, ewentualnie zboża. To całkiem spory zestaw! Z porami roku to ja mam tak, że własciwie każdą lubię, każda ma coś do zaoferowania. Zima biała, mroxna, słoneczna, skrząca... Lato, błękitne i zalane słońcem... Wiosna, seledynowa i też błękitna, z kwitnącymi wiosennymi kwiatami. No i jesień - eksplozja kolorów. Po prostu świat piękny jest i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 właśnie to samo DPS-ia wczoraj Synowi wytłumaczyłam, że każda pora roku jest piękna bo ma coś wyjątkowego do zaoferowania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.10.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Amber ty sie znasz powiedz mi czy indyki sa tez tak karmione hormonami jak kury? bo musze opoznic corce dojrzewanie i mam unikac miesa kurzego i jaj i nie wiem co z indykiem a chcialabym takie chudsze mieso indyki też są karmione! Nawet moja ciotka DLA SIEBIE hoduje i karmi hormonami, bo "szybciej rosną" Czyli takie od chłopa też odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 (edytowane) TARcia bo w salatce powinny byc i wegle zlozone ( np makaron razowy czy ryz naturalny vel brazowy albo basmati) i warzywa i bialko( np podsmazone plastry indyka pokrojone w kostke) odrobine oliwy z oliwek po to zeby dawalo ci energie na dluzszy czas a nie na pol godziny, ewentualnie salatka plus kromka chleba razowego Amber dzieki za info o firmach, latwiej bedzie namierzyc Edytowane 1 Października 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 właśnie to samo DPS-ia wczoraj Synowi wytłumaczyłam, że każda pora roku jest piękna bo ma coś wyjątkowego do zaoferowania;) moze i tak ale nie zmienia to mojego negatywnego nastawienia do zimy i do poznej jesieni - wczesna jesien jest do stolerowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 DPS-ia ryby tak, bardzo lubie ale nie do pracy, chyba by mnie zaciukali za zapachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 oj TAR-cia bo to jak ze szklanką wody dla nie zawsze w połowie pełna;) jesień najczęściej bywa paskudna ale ma swój urok tak jak w ten weekend gdzie piękne słoneczko, szaleństwo barw na drzewach i krzewach, przecudny odcień błękitu na niebie, powietrze jeszcze cieple ale już z nutką ostrości, poranne mgły z których wyłania się słońce, krople rosy lśniące jak diamenty zawieszone na pajęczynach, niepowtarzalny zapach lasu i grzybów, zieleniutki mech z którego wyłaniają się brunatne i błyszczące od rosy kapelusze podgrzybków:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 dla mnie tez zwykle jest do polowy pelna a nawet pelna w 75%, co nie zmienia faktu, ze do zimy mam stosunek chlodny wrecz powiedzialabym mrozny :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 no ale jak jest dużo śniegu, świeci słoneczko, lekki mrozik, śnieg roziskrzony jakbyś diamentowym pyłem posypała to cudnie jest:lol: albo jak wieczorem wiatru nie ma, w miarę ciepło się robi, jest cicho i śnieg wielkimi płatkami pada też cudnie jest:rotfl: albo jak drzewa całe w szadzi albo pod śniegową kołderką jak z pocztówki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.10.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 jestem w stanie stolerowac to od 1 do 3 dni, potem fora ze dwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.10.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Taka jesień jak teraz - kolory!! - powinna trwać co najmniej (co najmniej!) 3 miesiące. A najlepiej pół roku. Ja bym była szczęśliwa. . O to, to ! Tak do maja. A później może się zacząć cieplej robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 potrzebuje przepis na zalewe octowa do maslakow, ma ktos takowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.10.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 O to, to ! Tak do maja. A później może się zacząć cieplej robić! I dalej w kółeczko! OK, wchodzę w to..:yes: To gdzie z petycją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 A co do dietowania.. znaczy zdrowego żywienia.. Byłam w sobotę na wykładzie jednej pani doktor.. no i muszę poszukać kaszy jaglanej, bo jest jedyna zasadowa , a nigdzie jej nie widziałam dzisiaj, a szukałam, warzywa po 40 dobrze jeść ugotowane.. , surowe w przypadku mojego małżonka są szkodliwe, jeść należy nasze owoce i warzywa, czyli marchew, buraczki, szpinak ( nie lubię) jabłka .. soki tylko świeże do 15 min od zrobienia i woodę niegazowaną.. Niby wszystko wiem, tylko dlaczego jej nie jem..Jak musiałam pisać i zdawać relacje;) to zastanawiałam się 3 X czy to zjeść i tyle i o której porze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.