DPS 09.04.2008 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Czy Ty musiałaś o tych skwarkach tak jawnie, na forum publicznym Musiałaś??? Ty wiesz co ja teraz mam?? Mam kłopot, ogromny kłopot z wytarciem ze śliny klawiatury!!!!!!! No ja nie wiem, czy dalej będę Ciebie tak lubiła Jak moigłaś coś takiego powiedzieć, kochaniutka? To ja tu się staram, próbuję zapewnić wierne relacje z poczynań, a Ty tak...? I te skwarki taką warstwą na dole słoiczka, smaluszek posolony, chlebek świeżutki, mniam, mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ALe sie stroicie na tę imprezę do rrmi W pidżamach i walonkach Nawet sobie nie wyobrażasz jak to będzie pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Porobimy zdjecia . Pizamka nie musi byc koniecznie , Pabli mowi , ze koszula nocna tez moze byc Musze kocyk wyprac z lozeczka , bo Kaska mnie do animalsow podkabluje . Na szczescie do Kaski jeszcze czas to sie wyrobie Ty Dpsia po spotkaniu tez pewnie u nas bedziesz Zrobimy ognisko na cala wies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No ja własnie tak nieśmiało chciałam zapytać, czy nas przyjmiecie po zlocie Muratora. Słowo daję, grzeczni będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Jakie tam niesmialo , to oczywiste. Poki co ide nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dobranoc. I dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.04.2008 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień dobry! (Trochę to na wyrost powiedziane, bo za oknem ciemno, ale za to jestem pierwsza dzisiaj!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2008 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 O matko kochana, Agduś, a cóż Ty robisz o tak n iechrześcijańskiej porze na nogach? Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 10.04.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień Dobry. Czy Wy sobie specjalnie nastawiacie budziki w nocy, żeby być pierwszym na forum Czy to powroty z nocnych imprez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Porobimy zdjecia . Pizamka nie musi byc koniecznie , Pabli mowi , ze koszula nocna tez moze byc Musze kocyk wyprac z lozeczka , bo Kaska mnie do animalsow podkabluje . Na szczescie do Kaski jeszcze czas to sie wyrobie Ty Dpsia po spotkaniu tez pewnie u nas bedziesz Zrobimy ognisko na cala wies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witanko!!!!! Czy ktoś tęsknił zamną chociaż troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 10.04.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień dobry. A co, nie było Cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień Dobry. Czy Wy sobie specjalnie nastawiacie budziki w nocy, żeby być pierwszym na forum Czy to powroty z nocnych imprez? Żeby... Robotę kończyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień dobry. A co, nie było Cię? Kolejna do lania .... Depsia za smalczyk...Agduś za bułeczki i pizzę, a Ty ... wiadomo Kiedyś Was dopadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 cześć laski a o co ta zadymka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 cześć laski a o co ta zadymka? Aaaa, takie tam .... bojowe nastawienie..... No jak można nie lać, jak Cię katują WIZJĄTYLKO smalczyku własnej roboty, ciepłych bułeczek, domowej pizzy i do tego jeszcze nie zauważają Twojej nieobecności Noooo, jak????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.04.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ja bym się pochlastał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ja bym się pochlastał Dlaczego to ja mam się chlastać??? I tak już cierpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Cześć, rybeńki moje! Ja dzisiaj tylko biegiem, bo pakuję się na targi do Krakowa, potem jadę do Rrmisi. Buziaki. Brazunia - i ten smaluszek też biorę, wczoraj najadła się go Asia Malczewska z Jejnym, byli u mnie na nockę po naszym walnym. I taki dobry był, i tak się go najedli, i tak pachniał, z solą i ogóreczkiem, mniam, mniam... Kiedy przyjedziesz spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Cześć, rybeńki moje! Ja dzisiaj tylko biegiem, bo pakuję się na targi do Krakowa, potem jadę do Rrmisi. Buziaki. Brazunia - i ten smaluszek też biorę, wczoraj najadła się go Asia Malczewska z Jejnym, byli u mnie na nockę po naszym walnym. I taki dobry był, i tak się go najedli, i tak pachniał, z solą i ogóreczkiem, mniam, mniam... Kiedy przyjedziesz spróbować? Nie lubię Cię!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts