19501719500414 16.10.2012 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 http://film.onet.pl/specjalne/festiwale/wiadomosci/28-wff-zlote-tarasy-ewakuowane-po-alarmie-bombowym,1,5278211,wiadomosc.htmlciekawe kto tam znowu był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Amberciu - dziękuję za pochwały, ja sama szczęśliwa bardzo z powodu lepszego wyglądu, choż przede mną jeszcze sporo do zrobienia. Ale idę we właściwym kierunku! Przesyłkę pewnie dzisiaj przygotuję, kochana, bo akuratnie do miasta pojechać musimy. Maxi, Ty łobuzie! Mam nadzieję i dla Ciebie pewną małą niespodziankę dzisiaj przygotować. Dochtór - Ty to masz senatorska głowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.10.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 ciekawe kto tam znowu był? pewnie Ambercia protestuje przeciw tym szmatom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 pewnie Ambercia protestuje przeciw tym szmatom a co tu tak politycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 A gdzie tam politycznie! Ekologicznie raczej, precz z (sz)matami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.10.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 pozdrawiam w przelocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.10.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 pewnie Ambercia protestuje przeciw tym szmatom nic nie wiem na ten temat Po ostatniej przygodzie omijam z daleka! I jak widac slusznie Dzisiaj odkrylam fajowski sklep w jednej Galerii http://bedandbreakfast.net.pl/667/ W szczegolnosci moze sie przydac przed Swietami! Juz upatrzylam tam pare prezentow, ktore mysle moga ucieszyc lubiacych ladne detale we wnetrzach Gospodyni, no to czekam na priv z informacja co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Amberciu, poszło, priv po południu lub wieczorkiem machnę. Pogoda dzisiaj piękna rano, chyba do miasta muszę się wybrać... Fryzjerka już na mnie czeka, będziem kombinować. Trza jak człowiek wyglądać w czasie urlopu, prawda? Chyba zbliża się zima - haftować mi się zachciało! Wyciągnęłam taki portret Nefretete, niebywale pracochłonny i trudny, choć bardzo piękny. Podmalowane tło, kombinacji kolorami setki, finezyjne cieniowania... Nie wiem, ile jeszcze lat to będę robiła, ale tak mi się podoba, że kiedyś na pewno w końcu zrobię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.10.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Ha! Ja też tam gdzieś skrobnęłam, że od krosna mnie ciężko odkleić, ale się gdzieś w morzu postów u Ciebie zgubiło. Koński targ skończyłam, kulig jeszcze troszkę bo ogromny jest... no i zaczęłam ominbus bo jak wiesz lubię mieć wybór i najczęściej robię kilka prac jednocześnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.10.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 na dzien dobry zostawie duzy deszcz To tak jako dobra wrozba na przyszly rok, aby pod sosnami sucho nie bylo - prawdziwy filmy z naszego dobra narodowego ... tfuuuu wiadra narodowego Tak to wlasnie wyglada od srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.10.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Co za fuszerka ten stadion, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Aaaa, widzisz, Arcisia, czyli jednak zima się zbliża nieuchronnie! Ambercia - większej żenady i większej bezmyślności panowie z PZPN i inni już nie mogli zaprezentować. Wczoraj lało - stadion został otwarty. Dzisiaj świeci słońce, więc stadion jest zamknięty!!! I kto im, qur.a, płaci za to?! Markotko - mnie to się zdaje, że stadion jest ok, gorzej z tymi panami. Taki dziwny u nas kraj, im głupszy kto i bardziej bezczelny, tym dalej zajdzie. Nie darmo to własnie u nas napisano "Karierę Nikodema Dyzmy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.10.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 "oj tam , oj tam ...... dajcie spokoj !!! Projektant przewidzial to wszystko. W cene biletow wliczone sa: aquapark, bicze wodne, basen pilka wodna, plywanie, sztuczna fala, a wzimie jeszcze lodowiska i mecze hokeja. W lecie znowu surfing, narty wodne . Wiec sami widzicie ze mamy najnowoczesniejszy stadion na swiecie !!!! :DDDD" Polak to ma we krwi ...musi narzekać ......a zamieszkałby w Afryce, to na co by narzekał? a i tak nie wygrają .....wczoraj przynajmniej nie przegrali .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 " a i tak nie wygrają .....wczoraj przynajmniej nie przegrali .... Oj tam, oj tam, ale grają naprawdę nieźle. Depsiu, ślicznie dziękuję za niespodziankę Ale czy ja mogę to tak od razu do gleby wrzucić czy na zimowisko na ciepły parapet wystawić? Moc przyjemności urlopowych:) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.10.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Maxi, od razu do gleby, jeszcze przedwczoraj siedziały w ogrodzie i tam im będzie najlepiej. Na piaszczystej, suchej ziemi, w słońcu. Posadź, podlewaj do zimy trochę (nie za dużo), nie okrywałam nigdy, powinny dać radę. Najwyżej jakiegoś jednego okryj, jeśli masz stracha, że w zimie padną. Relcia - a co, brawo mamy bić??? Panowie od stadionu są do wybuczenia i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.10.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Przepiekny ten filmik. I cudowny komentatz anglików - lepsze, niż Monty Python Dobrz, że oni lubią takie nonsensy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Właśnie od fryzjerki wróciłam, włosy mam krótsze o połowę. Jakiś bob na głowie mi usiadł! I, o dziwo, dobrze się z nim czuję! A myślałam, że będzie dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 boby sa uniwersalne (qurna jak to brzmi:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 kurcze DPS-ia a jakbyś tak jaką fotkę na lewo pokazała proooooooooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Wusia - jak przyjedziesz, to zobaczysz, kochana, nie ma zmiłuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts