Last Rico 14.05.2007 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Przesadzasz Rico. Przesadzasz z tym bambusem. Oczywiście że ci którzy żyją z omamiania, nie śpią na bambusie ! Zobacz sam, im biedniejsze społeczeństwa, tym grubsi omamiacze i na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 14.05.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 To ja znowu zapytam czy każdy może zdiagnozować przerwe w kablu np. w samochodzie przy pomocy wahadełka? Wielu, ale nie każdy. Robiliśmy w domu takie testy. Ja i młodsza córka mają to "coś" w sobie, żonie i starszej córce wahadło nawet nie drgnęło. Niemniej podobno ok. 75% ludzi posiada zdolności radiestezyjne. Zmierzyć miernikiem może każdy. Więc radiestezja jest to sfera duchowa. A sfera duchowa jest u mnie całkowicie w zakresie religii. I dlatego nie mieszam się w coś co dla mnie dobre nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.05.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Jeszcze raz Każdy z nas ma intuicję. Jeden potrafi z niej korzystać garściami, inny mniej. Taki szósty zmysł. Dla mnie wahadło jest połączeniem mojego świadomego umysłu z moją intuicją Mówi się, że intuicja to nasza podświadomość. Podświadomość czuwa nad prawidłowym działaniem naszego organizmu. Umiejscowiona jest w prawej półkuli mózgowej. Prawa półkula czuwa nad pracą naszych nerek, serca, wątroby,.... Nigdy Wam się nie zdarzyło, że myślicie o kimś i raptem ten ktoś wchodzi do Waszego mieszkania, telefonuje do Was? Wasza podświadomość połączyła się z podświadomością tego kogoś. Wahadło jest takim łącznikiem z podświadomością. Nie ma to nic wspólnego z religiami wszelkich maści. Kto może posługiwać się wahadłem? Ten kto w to wierzy, że tak własnie jest. Jeżeli leży zasłonięta czymś bateria i ja potrafię wskazać który biegun jest dodatni, a który ujemny wahadłem, to jak to wytłumaczyć? Moja intuicja i każego z Was zna odpowiedź na każde pytanie. I to nasza intuicja mówi, że schowana bateria w tym miejscu ma biegun dodatni, a w drugim ujemny. Niektórzy wiążą intuicję z ostrzeżeniem np. Boga. Ja nie, co nie znaczy, że Najwyższy chce nam coś przekazać. Tytaj możemy podyskutować, czy intuicja to przekazy boskie, czy nie. Intuicja->wahadło->odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 14.05.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Możesz korzystać ze wszelakich sposobów. To jest wolność decyzji. Konsekwencje będziesz ponosił sam.Nigdy nie będe korzystał z duchowości która jest poz moją religią. Uszkodzony kabel znajdę miernikiem materialnym a rośliny niech rosną jak chcą. Nie będę wchodził w kompetencje Stwórcy. Łatwo wpaść w pyche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.05.2007 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Na litość, przestańcie mieszać do tego religię!!!!!Wyraźnie napisałem, że niektórzy wiążą to z Bogiem. Ja nie. Wiążę to tylko i wyłącznie z moją podświadomością. Intuicją jak kto woli.Ja też wolę posłużyć się miernikiem elektrycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 14.05.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Januszu, jak możemy przestać do tego mieszać religię, jeśli to czym się ty zajmujesz jest religią. Jest religią tyle że niepowszechną, ale wszystko jest jeszcze możliwe, wszystko jest w ruchu Przecież jesteś głęboko wierzącym członkiem społeczności, która wierzy i tu, zupełnie NIE MA znaczenia w co. Jedna religia mówi o Wielkim Krokodylu (który stworzył świat), druga opiera się na Lisie, trzecia znowu bąka coś o kosmitach i że wierni zostaną zabrani, czwarta że nigdzie nie zostaną zabrani tylko tu będzie niebo, piąta mówi że jesteśmy jak bogowie. Mimo że religii jest 1500, to wierni wierzą, że WYŁĄCZNIE ich przekonania są PRAWDZIWE :D to cecha charakterystyczna, warta jest zapamiętania. Twoja religia (nie przeczę) jest dość przyjazna człowiekowi, bo każdy chciałby mieć takie BOSKIE możliwości, żeby tak podejść do wielkiego Boeinga i zdalnie, tylko za pomocą podświadomości w 10 minut posprawdzać mu wszystkie 9 komputerów, prześledzić setki kilometrów przewodów, tysiące złączek i co tam jeszcze. Taka wizja każdemu się podoba. to coś takiego... o czym marzyłem od dziecka ! Żeby tak móc zajrzeć wieczorem (mentalnie) do pięknej koleżanki nie narzucając się jej przesadnie, tak tylko popatrzeć co robi Twoje wahadełko daje takie możliwości. Czy Agnieszka śpi ? NIE. Czy Agnieszka się kąpie ? TAK :D W stosunku do innych religii twoja jest ekologiczna, nie wymaga klęczenia na zimnej posadce, nie trzeba stale błagać kogoś, kto i tak nie chce się pokazać, mięso można jeść albo nie itd....Gdybym mógł zostać wierzącym, to całkiem poważnie bym się zastanawiał czy nie dołączyć, bo sam przyznasz że możliwości są wprost nieludzkie, zajrzeć pod powierzchnię ziemi (rzeki, cieki i te sprawy), serwisować auto bez serwisu, w markecie wybrać sobie zdrowe jedzenie, zapytać się wahadełka czy rodzinka przyjedzie, czy dzisiaj będzie padać ? Fajne to jest nie ma co gadać. Na koniec najważniejsze, wszystkie religie obiecują dostąpienie cech boskich, ale dopiero wtedy... ......kiedy już stracimy możliwość wnoszenia reklamacji !!! :D, spośród nich wszystkich twoja, wyróżnia się na WIELKI plus, bo boskich cech nabiera się za życia. Myślę że twój organizm wie co robi, widocznie teraz tego potrzebujesz, skoro tak, to powinieneś ostro wahadłować i mieć w nosie co inni o tym myślą. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 14.05.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Last Rico - dobrze napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 14.05.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.05.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Każda prawda budzi strach i każdy boi sie jej ,bo nie zna jej i nie przystaje do znanego nam zycia. .Prawda strasznie przytłacza. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.05.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Każda prawda budzi strach i każdy boi sie jej ,bo nie zna jej i nie przystaje do znanego nam zycia. .Prawda strasznie przytłacza. Również prawda o tym, że ludzie chorują i umierają i czasem nie można temu zaradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 14.05.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Każda prawda budzi strach i każdy boi sie jej Włodku, nie staraj się mówić za "każdego", ludzie są różni. Wystarczy jak napiszesz że ty się boisz prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.05.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 JoShi http://www.nexus.media.pl/zakupy/product_info.php?cPath=30&products_id=61 Przeczytaj ten Nr34.. Lub 5 NR Nieznanego świata str 16. To pogadamy.Na temat chorób i ich niby leczenia Tudzież braku odpowiedzialności za to co sie robi . Chcesz byc zdrowy lecz sie SAM .Ale pamiertaj że stawiajac sobie diagnozę podlegasz karże więzienia za brak uprawnień lekarskich w tym kraju Wczoraj w Tvn ktos się wypowiadał na ten temat o uprawnieniach Kto może wydac wyrok czy jesteś zdrowy czy chory. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.05.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Last Rico Prawdy się nie boję bo ją znam i strasznie boli jak widzę co się dzieje dookoła i niewiele mogę zrobić .czyli prawie nic Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.05.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Janussz Znalazłem fajny link http://bioter.pl/woda/woda-2.htm Tu wszyscy piszą tylko niewiele ta temat postu, który założyłeś ,moze skończą się dyskusje nie na temat. Człowiek mimo woli wciąga się w dysputy Chociaż link tez jest nie na temat ,ale ciekawy . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.05.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Włodku,to samo, jeżeli z nie lepszym skutkiem można osiągnąć stosując piramidkę.Stosując piramidkę do uzdatniania wody można to potwierdzić naukowo. Wiele jest publikacji na ten temat. Ja osobiście odbarwiłem Coca colę w piramidce którą sam wykonałem. Z kartonu powleczonego folią aluminiową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 14.05.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Również prawda o tym, że ludzie chorują i umierają i czasem nie można temu zaradzić. Tak - szczególnie trudno zaradzić śmierci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 14.05.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 No to ja wysiadam. Janusz dzięki za gościnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.05.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 . Janussz Podobno nie trzeba zabudowywać piramidy i efekt jest ten sam , co prawda sam jeszcze nie próbowałem bo niem czasu,a to ciekawa zabawa .Piramida stoi w gospodarczym. Puki co ,Przyjdzie czas to poćwiczę na pewno. Z wachadełkiem moja przygoda skończyła sie wiele lat temu. Za dużo energii ze mnie sciągało i nie potrafiłem się szybko zregenerować Puki co patrzę z boku Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.05.2007 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 No to ja wysiadam. Janusz dzięki za gościnę Zjadł i już wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.05.2007 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 . Janussz Podobno nie trzeba zabudowywać piramidy i efekt jest ten sam , co prawda sam jeszcze nie próbowałem bo niem czasu,a to ciekawa zabawa .Piramida stoi w gospodarczym. Puki co ,Przyjdzie czas to poćwiczę na pewno. Z wachadełkiem moja przygoda skończyła sie wiele lat temu. Za dużo energii ze mnie sciągało i nie potrafiłem się szybko zregenerować Puki co patrzę z boku Pozdr. Dlatego unikam szukania promieniowań geopatycznych, nie mam Karnaka, ani Ozyrysa. Posługuję się Izisem, MiM wzmocnionym oraz UWU zamiast uniwersalnego. Nie chcę zrobić krzywdy sobie i innym. Pełna asekuracja. No i oczywiście piramidkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts