oorbus 14.05.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Janusz na Discovery jest program Pogromcy mitów. Jeśli chodzi o piramidki, robili experymenty. nic im nie wyszło. o ile pamiętam zrobili idealną piramide i włożyli do niej jabłko, bo ponoć w niej się wolniej starzeje, czy coś. obalili mit. acha, mam linka: http://www.mythbusters.pl/news.php niestety jeszcze nie opisali tu tego doświadczenia. jest w 2 serii. pozdrawiam PS Gosia wysyła paczkę ja jestem w Szwecji, potem pare dni w domu i lece na Ukraine. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.05.2007 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Wg mnie w piramidce jabłko powinno się odwodnić, wyschnąć.Nie widziałem tego programu. Żałuję.Dzięki za przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.05.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Janussz Używałem zwykłej kropli i tez wyciągała. Teraz zakupiłem z kryształu górskiego ,ale jeszcze nie uzywałem tak jak bym chciał (brak czasu)Wole pojechać na ryby . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 14.05.2007 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Zawsze ryby są górą, he, he. Na Wyspie Wielkanocnej znajdują się posągi emitujące podobne promieniowanie do piramidy. Wokół wyspy jest nieprawdopodobne zagęszczenie ryb. Naukowcy nie mogą wyjasnić tego zjawiska z rybami i podobno ironiczne komentarze na temat promieniowania posągów trochę ucichły . Może zrobię trochę eksperymentów nad Wigrami. Nęcić nie wolno, to może je piramidą, a jak!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.05.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 JoShi http://www.nexus.media.pl/zakupy/product_info.php?cPath=30&products_id=61 Przeczytaj ten Nr34.. Lub 5 NR Nieznanego świata str 16. Jak chce poczytac science-fiction to sięgam po lepsze pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.05.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Janussz Znalazłem fajny link http://bioter.pl/woda/woda-2.htm A propos japońskich naukowców. Kiedyś jeden taki ogłosił, ze dokonał tzw 'zimnej' fuzji. Potem okazało się, że wszystko zmyślił a dane sprefabrykował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 15.05.2007 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Joshi,ale USA łoży niesamowitą kasę na badania nad tym zjawiskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.05.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Joshi, ale USA łoży niesamowitą kasę na badania nad tym zjawiskiem. Wiesz jest w USA fundacja, która pozyskuje a następnie wydaje pieniądze na badania, które maja dowieść, że Ziemia jest płaska a podróże kosmiczne to był fotomontaż. Czego to dowodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 15.05.2007 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 W USA to nie wiem, ale w Anglii jest. Czytałem, że skupia masę ludzi z tytułami naukowymi . Chodzi o płaskodenność Ziemi. Coś w tym musi być. W kosmosie nie byłem, to nie mogę potwierdzić, ani zaprzeczyć, że Ziemia jest kulista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.05.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 W kosmosie nie byłem, to nie mogę potwierdzić, ani zaprzeczyć, że Ziemia jest kulista Zapytaj wahadełka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 15.05.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Pytałem. Mówi, że nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 15.05.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 JoShi W obawie o swoje życie i swojej rodziny też bym wszystkiemu zaprzeczył i jeszcze przekonywałbym że sam spreparowałem te dane . ,jak ten japoński naukowiec . Czy masz kredyt do spłacenia tak jak wiekszoś forumowiczów ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.05.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Czy masz kredyt do spłacenia tak jak wiekszoś forumowiczów ? Zapytaj wahadełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 16.05.2007 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Tutaj niezbędny jest tzw."świadek" radiestezyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 18.05.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 JoShi Pytanie było do Last Rico, ale pewnie zrejterował Nie chce się przyznać publicznie, że też jest NIEWOLNIKIEM banku ,jak większość z nas.forumowiczów Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.05.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 JoShi Pytanie było do Last Rico, ale pewnie zrejterował Nie chce się przyznać publicznie, że też jest NIEWOLNIKIEM banku ,jak większość z nas.forumowiczów Pozdr. Tak na marginesie to nie rozumiem jaki to ma związek z wahadełkami, skoro nawet tego nie potrafisz przy pomocy wahadełka ustalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 18.05.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 JoShi Tak jak Janussz napisał: potrzebny jest świadek energetyczczny To trzeba umieć jeszcze ,a ja jeszcze nie zabardzo ,tylko ciekawi mnie ten temat .Moze kiedyś nauczę się .Tu potrzeba cierpliwości, czasu i trochę wiedzy Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.05.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Tak jak Janussz napisał: potrzebny jest świadek energetyczczny A jak się znajdzie świadek energiczny, to się okaże, że jeszcze cos jest potrzebne, a i tak prawdopodobieństwo trafienia jest 1/2 Jednym słowem: a świstak siedzi bo sreberka były kradzione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 18.05.2007 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Wspaniałym "świadkiem" są np. paznokcie. Jak dobry jest to świadek wiedzą Żydzi. Zawsze po obcięciu palą je, aby nie wpadły w niepowołane ręce.Nawet nie wiesz Joshi ile można uzyskać informacji o osobie, mając jakąś jej osobistą rzecz. Zdjęcie, próbkę pisma, włos, paznokieć, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.05.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Wspaniałym "świadkiem" są np. paznokcie. Jak dobry jest to świadek wiedzą Żydzi. Zawsze po obcięciu palą je, aby nie wpadły w niepowołane ręce. Nawet nie wiesz Joshi ile można uzyskać informacji o osobie, mając jakąś jej osobistą rzecz. Zdjęcie, próbkę pisma, włos, paznokieć, itp. To może Ci coś podeślę, a ty mnie wysondujesz wahadełkiem? Rzuć adres na PW i napisz co by Ci się przydało. Hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts