Noxili 05.10.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 (edytowane) W Chinach naliczyłem 24 szt duże i małe piramidy. to wiecej jak w EgipcieW egipcie i sudanie jest ok 2000 piramid.O mastabach nie wspomne. Większość piramid to raczej takie paro /paronastometrowe piramidki.I to w stanie ruiny. Edytowane 5 Października 2010 przez Noxili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 05.10.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Noxili nie bądz taki drobiazgowy z piramidami (można się pomylić?) ,,Najnowsze " to w Bośni szukałem i znaleziono. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 20.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Proponuje zbudować samemu piramidę taką 1/1/ 1.618 i mieć własne doświadczenie jak działa i czy działa .Postawić w ogrodzie i rośliny pokaża co i jak .Piramida jest akumulatorem orgonu. W/g mnie.Czy sie myle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 24.10.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 (edytowane) Noxili nie bądz taki drobiazgowy z piramidami (można się pomylić?) ,,Najnowsze " to w Bośni szukałem i znaleziono. Pozdr. Nawet jeśli odkryto piramidy w Bośni, to czego to dowodzi? Czy to, że w średniowieczu ludzie budowali wielkie i coraz większe katedry dowodzi jakiegoś ich magicznego działania? Edytowane 24 Października 2010 przez JoShi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 25.10.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Magiczne ,czy nie ,ale na pewno zgodnie ze złotym podziałem.Tak samo jak były budowane piramidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.10.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Magiczne ,czy nie ,ale na pewno zgodnie ze złotym podziałem. Formaty fotografii papierowych też są zgodne ze złotym podziałem i co z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 28.10.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Dlatego lubimy ogladac zdjecia ,a nie filmy z wakacjiTo jest wiedza tak jak z piramidami ,dopiero sie uczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.10.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Dlatego lubimy ogladac zdjecia ,a nie filmy z wakacji To jest wiedza tak jak z piramidami ,dopiero sie uczymy. Dziwne bo ekran na ogół też jest w tym formacie Poza tym nie ma to nic wspólnego z nadprzyrodzonymi właściwościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.10.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 To nie sa nadprzyrodzone własciwosci tylko wiedza .Mnich lewitujący ma wiedzę jak to zrobić ,nie moc nadprzyrodzoną.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.10.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 To nie sa nadprzyrodzone własciwosci tylko wiedza Hmmm. Wiedza... A o czym dokładnie? Aha. Nie istnieją lewitujący mnisi. Najnormalniej w świecie. Tylko mi nie pokazuj żadnego pożalsieboże fotomontaży na YT na dowód, że jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.10.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Aleś otwarta na wiedzę. Na pytanie z fizyki o wodzie nie było odpowiedzi.- zabrakło wiadomości. w temacie.-,aby ostatnie klikanie należało do mnie , wtedy jesteś usatysfakcjonowana. Ego ponad przeciętną z ogryzkiem.a Co.Nawet nie chce mi się klikać. ,i tak nie zrozumiesz. Podobno wierzysz w Boga? Podpis o fizyce daje kłam temu............................................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts