EDZIA 08.12.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 paj^ masz w super okolicy, super domek a w domku super podłogi na temat których mieliśmy juz okazję rozmawiać. Mam jeszcze jedno pytanie... czy dechy masz łączone gdzieś na długości, czy wszystkie w jednym kawałku ?Jeszcze raz gratuluję miłego domku.pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 09.12.2003 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 paj^, Jak ja lubię Twój domek! Pewnie dlatego, że mój będzie trochę podobny dzięki ... tarasom. Mam w projekcie podobną stodołę bez kukawek i balkonów, ale z 2 tarasami/werandami: od wejścia i ogrodu. Powiem Ci, że często ogladam Twoje zdjęcia, bo trochę mnie one przybliżają do mojego domku /zaczynam dopiero na wiosnę/. Jestem pod wrażeniem dbałości o szczegóły: "kamienne" kominy, cudna barwa drewna w harmonii z kolorem elewacji, no i piekne, drewniane podłogi. Życzę Tobie i Twojej Rodzinie wiele radości i szczęścia w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 09.12.2003 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Edzia i Eska-j, dzieki za mile slowa, dzieki, jak bylibyscie w okolicy Zakopanego to serdecznie zapraszam na kawe lub nalewke na wiosne jak Bog da i partia to poloze jeszcze taki sam kamien na schody i cokoly wokol domu Edzia, dechy kladzione sa w calosci, w salonie wyszly po 6,20 dlugosci, jak kladli podloge to braklo 6 desek, musialem dokupic, suszyc 3 tygodnie i czekac znowu na stolarzy az racza przyjsc, to byl ciezki okres, niby wszystko juz bylo, ale dziura w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xpres 09.12.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Witam ponownie czy mozemy Was odwiedzic ,jak bedziemy w tamtych stronach Ala i Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 09.12.2003 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 jak bedziecie to zapraszam , pisz na emila kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.12.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Domek tzn. "stodoła" b.ładny/a a tarasik miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.12.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Piekny domek a ten widok coz cudo.Pozdrawiam zycze milego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 15.12.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Paju, czy mogę kiedyś wpaść na piwko na tarasie z tym przepięknym widokiem na Gorce? Wy się chyba czujecie cały czas jak na wakacjach Domek szalenie urokliwy! Jeśli potrzebne byłyby Wam jakieś meble, to mogę polecić firmę Stolmarx z Suchej Beskidzkiej. Robili mi meble do kuchni i jadalni i jestem za-chwy-co-na. Co górole, to górole, hej! Samego szczęścia w nowym domu i uścisk łapy dla Korci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchall 04.01.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2004 Fajna ta twoja stodoła pozdrawiam marchall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 14.07.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Macie piekne podlogi - beda dlugo sluzyc !!!!!! Mozecie napisac mi jaki jest koszt takiej podlogi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 15.07.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Piękny dom,zniewalający widok na góry...no i fantastyczny taras.Bardzo mi się podoba.No i ten potoczek w pobliżu. Czego więcej chcieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.07.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 cześć a możesz mi powiedzieć jaki typ kominka masz i jakiej firmy( w moim projekcie też jest komineg w rogu). Twoj wydaje mi sie taki maly i nieduży ile ma KW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 15.07.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Na podłogach to modrzew, natomiast mnie interesuje jakie drewno jest na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati13 17.07.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Czesc!Gratuluje pieknego domu i cudownych widokow. Mam pytanie o taras drewniany. Jakie ta sa dechy i czy masz kogos ewentualnie kto robi takie tarasy?Dzieki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 18.07.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Co ja Ci będę kadził jak już wszystko zostało napisane. Po prostu bardziej już się zachwycić w opisach nie można. Jak wrócę do noclegowni (czyli obecnego mieszkanka) to sobie otworzę ekran z widokiem na Twoje Tatry potem piwo i się będę deletował. Sam ten widok powoduje, że ta ziemia i ten dom jest bezcenny. Weź Ty znjdź tam jakieś zwierzątko, które jest pod ochoroną (gdzieś w poblizu przy najmniej) i zgłoś wniosek to ochrony środowiska o zakaz budowania na lini Twój dom Tatry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts