Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom paj^a :)

Recommended Posts

paj^ masz w super okolicy, super domek a w domku super podłogi na temat których mieliśmy juz okazję rozmawiać. Mam jeszcze jedno pytanie... czy dechy masz łączone gdzieś na długości, czy wszystkie w jednym kawałku ?

Jeszcze raz gratuluję miłego domku.

pozdrawiam Ewa

paj^,

Jak ja lubię Twój domek! Pewnie dlatego, że mój będzie trochę podobny dzięki ... tarasom. Mam w projekcie podobną stodołę bez kukawek i balkonów, ale z 2 tarasami/werandami: od wejścia i ogrodu.

Powiem Ci, że często ogladam Twoje zdjęcia, bo trochę mnie one przybliżają do mojego domku /zaczynam dopiero na wiosnę/.

Jestem pod wrażeniem dbałości o szczegóły: "kamienne" kominy, cudna barwa drewna w harmonii z kolorem elewacji, no i piekne, drewniane podłogi.

Życzę Tobie i Twojej Rodzinie wiele radości i szczęścia w nowym domku. :D

Edzia i Eska-j, dzieki za mile slowa, dzieki, jak bylibyscie w okolicy Zakopanego to serdecznie zapraszam na kawe lub nalewke :)

na wiosne jak Bog da i partia to poloze jeszcze taki sam kamien na schody i cokoly wokol domu

Edzia, dechy kladzione sa w calosci, w salonie wyszly po 6,20 dlugosci, jak kladli podloge to braklo 6 desek, musialem dokupic, suszyc 3 tygodnie i czekac znowu na stolarzy az racza przyjsc, to byl ciezki okres, niby wszystko juz bylo, ale dziura w salonie :)

Paju, czy mogę kiedyś wpaść na piwko na tarasie z tym przepięknym widokiem na Gorce? Wy się chyba czujecie cały czas jak na wakacjach :lol: Domek szalenie urokliwy! Jeśli potrzebne byłyby Wam jakieś meble, to mogę polecić firmę Stolmarx z Suchej Beskidzkiej. Robili mi meble do kuchni i jadalni i jestem za-chwy-co-na. Co górole, to górole, hej! :lol: :lol: :lol: Samego szczęścia w nowym domu i uścisk łapy dla Korci

• 3 weeks później...
  • 1 year później...

Co ja Ci będę kadził jak już wszystko zostało napisane. :o

Po prostu bardziej już się zachwycić w opisach nie można.

Jak wrócę do noclegowni (czyli obecnego mieszkanka) to sobie otworzę ekran z widokiem na Twoje Tatry potem piwo i się będę deletował. Sam ten widok powoduje, że ta ziemia i ten dom jest bezcenny.

Weź Ty znjdź tam jakieś zwierzątko, które jest pod ochoroną (gdzieś w poblizu przy najmniej) i zgłoś wniosek to ochrony środowiska o zakaz budowania na lini Twój dom Tatry. :o :o :D

Pozdrawiam