Narvi 10.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Prosze o radę jakiej firmy okna z PCV są najlepsze ( dwustronne- brąz ) . Mam przestawioną ofertę z firmy Goran - profil Thermo 70, okucie ROTO NT a druga firma to okna - profil Avantgarde , okucie Aubisigenia -. Druga oferta jest dużo tansza od pierwszej. Może ktoś montował ostatnio i może mi polecić. Budynek jest w Warszawie - Białołęka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 10.03.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 My kupiliśmy dwustronny złoty dąb z Oknoplastu Kraków - profil Veka pięciokomorowy, szyba 1,0, okucia Roto. Jeszcze nie są zamontowane, stoją w magazynie Bardzo piękne okna o dobrych parametrach. Tanie nie były, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Prosze o radę jakiej firmy okna z PCV są najlepsze ( dwustronne- brąz ) . Mam przestawioną ofertę z firmy Goran - profil Thermo 70, okucie ROTO NT a druga firma to okna - profil Avantgarde , okucie Aubisigenia -. Druga oferta jest dużo tansza od pierwszej. Może ktoś montował ostatnio i może mi polecić. Budynek jest w Warszawie - Białołęka. Pozdrawiam O tych Avangarde słyszałam same złe opinie Dlatego takie tanie. Na moich oknach wyszło 40% taniej i wtedy zaczełam drążyc temat. Okazało sie, ze nie warto w nie inwestowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 10.03.2007 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 wg mnie żadne, tylko drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 wg mnie żadne, tylko drewno Nie przesadzaj z tym, ze tylko drewniane sa dobre, bo nie jest to prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtad 11.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 wg mnie żadne, tylko drewno IMHO tylko PCV (Schucko) , żadne inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 11.03.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 tez polecam OKNOPLAST z Krakowa, choc dobrze tam zlapac jakas promocje, bez tego sa drodzy. z amatorami okien z drewna nie wchodze w dyskusje - to niekonczace sie story Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 11.03.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 wg mnie żadne, tylko drewno Jesteś the best - wiesz co to znaczy gust i estetyka elewacji. Plastikowe to można sobie kupić ale talerzyki i kubeczki na biwak a nie okna czy drzwi do wymarzonego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris1605 11.03.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 polecam Jezierski- Markowe okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 12.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Prosze o radę jakiej firmy okna z PCV są najlepsze ( dwustronne- brąz ) . Mam przestawioną ofertę z firmy Goran - profil Thermo 70, okucie ROTO NT a druga firma to okna - profil Avantgarde , okucie Aubisigenia -. Druga oferta jest dużo tansza od pierwszej. Może ktoś montował ostatnio i może mi polecić. Budynek jest w Warszawie - Białołęka. Pozdrawiam Ja kupiłem Oknoplast Kraków - firma duża, znana, nie ma broblemów z serwisem i montaż jak należy. Zasięg - cała polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
red door 12.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Ja polecam okna Firmy Jezierski , najpierw wymieniłam je w starym domu a terz w nowym zamontowalismy . Jako jedyni nie bali sie wykonać okna tarasowego 4 tafle po 90 cm rozsuwane na boki , okucie winkhouse( sorry za pisownie ) wszystko chodzi ok !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia81 12.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 My też mamy okna z OKNOPLASTU i jesteśmy bardzo zadowoleni.Naprawdę polecamy tą firmę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 13.03.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 My kupiliśmy okna profil KBE z Okna-Bros -Chodzież) Jednostronnie okleinowane - dąb bagienny ;O) Wstawione 05.03br. O ich jakości wypowiem sie za kilka lat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekomin 13.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 My kupiliśmy dwustronny złoty dąb z Oknoplastu Kraków - profil Veka pięciokomorowy, szyba 1,0, okucia Roto. Jeszcze nie są zamontowane, stoją w magazynie Pewny jesteś, że masz 5 komór w skrzydle w podwójnym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtad 13.03.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 To ten "lekomin" od Jezierskiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekomin 14.03.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Piotrek Jezierski, mówiąc po imieniu i nazwisku. Jak słysze o 5 komorowym profilu Vekowskim w podwójnym kolorze to się uśmiecham Bo tam, chyba oprócz jednego przypadku, są 4 komory w skrzydle. A oni to sprzedają, jako profil 5 komorowy W białym jest normalnie 5 komór. Oczywiście w większości przypadków, sprzedawcy "zapominają" o tym poinformować klientów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 14.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIMON EVE 14.03.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Zdecydowanie przestrzegam przed MS ze Słupska. Okna może mają dobre ale w okresie gwarancji wychodzi cała prawda o tej firmie.Jak poprzednicy napisali polecam Oknoplast choćby z tego względu, że jako jedyna firma w Polsce przeszli w zeszłym roku testy jakościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 14.03.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Piotrek Jezierski, mówiąc po imieniu i nazwisku. Jak słysze o 5 komorowym profilu Vekowskim w podwójnym kolorze to się uśmiecham Bo tam, chyba oprócz jednego przypadku, są 4 komory w skrzydle. A oni to sprzedają, jako profil 5 komorowy W białym jest normalnie 5 komór. Oczywiście w większości przypadków, sprzedawcy "zapominają" o tym poinformować klientów.. Ale też jako człowiek z branży doskonale wiesz, że poza wydźwiękiem marketingowym to czy profil ma 4 czy 5 komór przy tych samych gabarytach nie ma żadnego znaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekomin 14.03.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ale też jako człowiek z branży doskonale wiesz, że poza wydźwiękiem marketingowym to czy profil ma 4 czy 5 komór przy tych samych gabarytach nie ma żadnego znaczenia! Że jak? skoro nie ma znaczenia, to czemu tam jednej komory nie robią? Sprawdz sobie proszę przenikalności złożenia skrzydło-rama dla profili Vekowskich w kolorze i białych jeśli łaska.. Mnie wkurza porównywanie cenowe np. naszej Elity o grubości skrzydła bodaj 8 cm, z 7 cm Veka z 4 komorami.. i że niby i to i to są profile "5 komorowe" zgodnie z propagandą. Byłem kiedyś na przeszpiegach w punkcie jednego z producentów na Vece, oczywiście incognito, i ten próbował mi wmówić, że profil z 4 komorami ma "lepszą sztywność". Jeśli 4 komory nie mają znaczenia, to dlaczego przedmówca kilka postów wcześniej pisze, że kupił profil 5 komorowy Veki, mimo że na 95% kupił profil z 4 komorami w skrzydle. Mam nadzieje, że zadzwoni do swojego sprzedawcy co mu te "5 komorowe" okna sprzedał i poprosi o wyjaśnienia.. ten mu oczywiście powie, że to nie ma znaczenia, bo tak się uczy sprzedawców na Vece, ale liczby nie za bardzo za tym przemawiają. I tyle na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts