sylwia13 08.05.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 My zamówiliśmy z Oknoplastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofek 08.05.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 My zamówiliśmy z Oknoplastu A co braliscie pod uwage?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 08.05.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Jakość, staż firmy na rynku, dł. gwarancji, żeby był profil Veka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimax 12.10.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Okna OKNOPLASTU z Krakowa mam je w bloku i sobie chwale w domu też planujemy je mieć zaczynamy w przyszłym roku. okna z pcv i dobra wentylacja mechaniczna - jeśli ktoś chce drewno to niech sobie kupuje, okna pcv w tym samym segmencie z oknami z drewna wygrywają - stosunek cena do jakości. wizualnie zawsze można się pochwalić mam drewniane okna mi wystarczą pcv z okleiną klimax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 13.10.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 .... żeby był profil Veka. z czystej ciekawości - dlaczego akurat ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.10.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 .... żeby był profil Veka. z czystej ciekawości - dlaczego akurat ten? Bo Veka uskrzydla nawet Małysza Ja tam nie widzę przeciwskazań do tego profila, ale jak mówię swoim Klientom że to tylko średnia półka to wszyscy patrzą na mnie podejżliwie... Dopiero gdy "liczymy" komory w skrzydle i wychodzi "3 i pół "(sorry za złośliwość, bo jest statystycznie cztery) to niektórzy zaczynają wierzyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts