sasey 10.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witam wszystkich.Szukałem podobnego tematu na forum,ale niczego nie znalazłem, więc postanowiłem zapytać. Mam okazję kupić po dość atrakcyjnej cenie lokal użytkowy w budynku wielorodzinnym. To była jakaś świetlica. chciałbym się dowiedzieć, jak wygląda przekształcenie takiego lokalu na mieszkanie i ile to może trwać, oraz oczywiście ile to może kosztawać. Wiem,że trzeba wystąpić do gminy z projektem, ale jeżeli ktoś to już przerabiał, to prosiłbym o jakieś wskazówki i rady. dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amax9 10.03.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 witam, jestem w trakcie takiej operacji. adres [email protected]. zapraszam może pomogę. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts